هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak فولکس داداش صدر هاش خوبه
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد گلف جی تی آی
-
@yasin-sheibak خو از الان باختید ک
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli تو بیا باختیم گردن خودمون
-
مجتبی ازاد موزیک گوش نمیدم حین مطالعه.
ولی از چنل merve بعضی وقتا همخوانی میکنم.نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی ببین تصورت عوض میشه این بی کلام هست و لامصب میبرتت تو فاز درس . یک هو میبینی یک ساعت و نیمه داری درس میخونی
-
خانومِ_دوست_داشتنی اون بی عقله . ایران بی جنبه زیاد داره یک خط بغلش بکشه بره کم کمش 70 تومن ضرر میوفته رو دستت
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
70 تومن
تورو خدا بگو شوخی بود -
مجتبی ازاد
70 تومن
تورو خدا بگو شوخی بودنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی 70 تومن کم گفت مگه نه؟!
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه اینجوری نیست یک مجموعه اهنگ هست اینا جمع میکنم پلی لیست میکنن میزارن
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد آها
پلی لیست از خواننده ای مختلفو گوش ندادم!! -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و تو چه میدانی اسفند چیست
-
خانومِ_دوست_داشتنی ببین تصورت عوض میشه این بی کلام هست و لامصب میبرتت تو فاز درس . یک هو میبینی یک ساعت و نیمه داری درس میخونی
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد من نمیتونم تمرکز کنم!
-
مجتبی ازاد من با بی ام و تو با تسلا سینا رو نمیدونم بریم تاپ اسپید کورس بندازیم
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نامردیه تسلا مثه مک بوک هست گرونه ولی قدرت زیادی نداره حالا باید بیام با لپ تاپ ایسوس و اچ پی رقابت بزارم ؟ انصافه ؟
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخاطر همین انسان ها مکمل هم هستن
-
@Zahra-Zahraii دیپلم مشکلی نداره
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اهوم
-
@Saghi-Mortazavi سیکل و دیپلم
️
زمانی که خیلیا برا نهایی میخونن ما مدرکشو گذاشتیم تو کشو
دقیقا عین این جملات کلیپای اینستا شدنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
دقیقا عین این جملات کلیپای اینستا شدنفهمیدیم اخر سر اصن بدرد میخورن یا نه اینا
-
@yasin-sheibak نامردیه تسلا مثه مک بوک هست گرونه ولی قدرت زیادی نداره حالا باید بیام با لپ تاپ ایسوس و اچ پی رقابت بزارم ؟ انصافه ؟
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه یک تسلا هست فکر کنم مدل s خیلی قدرت داره یعنی لامبورگینی رو تو کورس زد!
-
خانومِ_دوست_داشتنی 70 تومن کم گفت مگه نه؟!
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
ماشینه 302 هزار دلاره هاااا
یعنی از 9 میلیار یکم بیشتر
بعد 70 تومن...!
70 تومن://
داره میگه 70 :// -
amir ahmadi اهوم
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii خوبی؟
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ی ماه مونده ب عید
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
کارایی=۰
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
گاهی میدانی ولی سر عقل نمیای :))))) -
@Zahra-Zahraii خوبی؟
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هوم تو خوبی؟
-
مجتبی ازاد آها
پلی لیست از خواننده ای مختلفو گوش ندادم!!نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی قشنگ هست گوش کن میزاری برا خودش بخونه میری پا سیستم کار گرافیکی یا برنامه نویسی یا گیمی چیزی داری با این انجام میدی