هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii دیگه هنری فقط این طور نیست متاسفانه
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii دیگه هنری فقط این طور نیست متاسفانه
اره دقیقا
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا متسفانه؟ مگه قدیم اصلاح نبود و مردا هم دراز بودن نمیشد؟
-
چرا متسفانه؟ مگه قدیم اصلاح نبود و مردا هم دراز بودن نمیشد؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour ولی خدایی درست نیست
اونسری پسر موهاش از من بلندتر بود گیس میکرد -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست
e²
-
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست
e²
@Zahra-Zahraii
-
pouya hosein pour ولی خدایی درست نیست
اونسری پسر موهاش از من بلندتر بود گیس میکردنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii گیس چیه؟
-
e²
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii هی یادش بخیر
چقدر رنجوندیمشون با این سوالا و چقدر هم بعضیهاشون ساز بودن با اینجور چیزا -
@Zahra-Zahraii گیس چیه؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour بافتن مو
-
pouya hosein pour بافتن مو
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii اوووو
یاد یاد بگیرم اینجور چیزارو پس -
@Zahra-Zahraii هی یادش بخیر
چقدر رنجوندیمشون با این سوالا و چقدر هم بعضیهاشون ساز بودن با اینجور چیزانوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مام همیشه دعوا داشتیم
-
@Zahra-Zahraii اوووو
یاد یاد بگیرم اینجور چیزارو پسنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موهاتون چن سانته؟
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوری هرموقع میرم آزمایشگاه با عصبانیت میگه رگ نداری انگار من رگامو قایم میکنم.
این منممم -
موهاتون چن سانته؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour برا من کوتاهه
-
pouya hosein pour برا من کوتاهه
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii یعنی ۴۰ سانت؟
-
@Zahra-Zahraii یعنی ۴۰ سانت؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour نمدونم پسرونس
-
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی لباس خریدن تا مرحله اسکرین شات گرفتن از لباسای مورد علاقم بیشتر نمیتونم پیش برم://
-
موهاتون چن سانته؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
0.4cm -
pouya hosein pour
0.4cmنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First سربازی
خانم زهرا زهرایی مال شما هم اینقدره؟