هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من توهم بریم گم شیم زیر کتایا بد نیست جمعه ازمون بعدی از اون زیر بالخند پیدامیشم
اوک بریم :)
-
من توهم بریم گم شیم زیر کتایا بد نیست جمعه ازمون بعدی از اون زیر بالخند پیدامیشم
اوک بریم :)
setare1999 ازمون قلم چی میری ؟
-
نچ شرکت نکردم فقط جمع بندی میخوام شرکت کنم
-
نچ شرکت نکردم فقط جمع بندی میخوام شرکت کنم
setare1999 اها خودت تصمیم گرفتی یا مشاور
-
خودم ، مشاور ندارم

-
10 درصد پیشرفت زیست
10درصد پیشرفت ریاضی
10درصد پسرفت ادبیات
شیمی نمیدونم چرا برام محاسبه نکردن :cry: -
سلام :)
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام...
خووبید؟
-
اکثر بچه ها به محلهای اضطراری پناه بردن
به خاطر
ازمون امروز
خدارو شکر نرفتم..:/
-
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام...
خووبید؟
-
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:joy: الان اینجوریه قیافم بعد شنیدنش :joy: مگه من نگفتم این اسباب بازی این بچه هارو بدید دستشون :joy:
من همسن اینا بودم باور کن دغدغم این بود پوست خیارو بذارن من بیام بخورم :joy:
بعد به بابام میگفتم خمیر دندون توت فرنگی و موزی بگیر من اینا رو میخوردم :joy:
بابام پاک کن میخرید بوی توت فرنگی میداد میخرید من میخوردم :joy:
عینک شنا داشتم میرفتم لگنو پر میکردم میرفتم پایین :joy: از زیبایی های زیر آب لذت میبردم :joy:
واقعا ما کجا رو اشتباه رفتیم :joy:
تحلیل اهنگو هم برات میفرستم :joy:
یجوری میگه بوس و اینجور چیزا لامصب تو فقط یه بار با مامانبزرگت فقط روبوسی کردی :joy: بعدشم شبا میخوابی بالشتتو بوس میکنی :joy:
بیا من میگم اسباب بازی بچرو بدین بهش اخرش داره تیغ دستش میگیره :joy: عمو تیغ برای این چیزا نیست -
الان همه فکر میکنن ازمون تموم شده من اومدم نخیر دلیل دیگه ای داشتم :joy: دلمم برای کسی تنگ نشد اصلا :joy: بیا من میرم محمد حسن ناظر میشه باز من میرم ادمین میشه یه سری دیگه برم زده مدیر کل انجمن mohammadhassan
-
الان همه فکر میکنن ازمون تموم شده من اومدم نخیر دلیل دیگه ای داشتم :joy: دلمم برای کسی تنگ نشد اصلا :joy: بیا من میرم محمد حسن ناظر میشه باز من میرم ادمین میشه یه سری دیگه برم زده مدیر کل انجمن mohammadhassan
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

setare1999 :joy: سری قبلی هم من رفتم ناظر شده بود :joy: وقتی که من نیستم ارتقا میدن کاربرارو :joy:
این شانسه ؟!
:/ البته محمد حسن حقشه زیادی پاسخگو بوده بنظرم . -
setare1999 :joy: سری قبلی هم من رفتم ناظر شده بود :joy: وقتی که من نیستم ارتقا میدن کاربرارو :joy:
این شانسه ؟!
:/ البته محمد حسن حقشه زیادی پاسخگو بوده بنظرم ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این شانسه ؟!
:/ البته محمد حسن حقشه زیادی پاسخگو بوده بنظرم .نع حکمته

اره همینطوره همیشه پاسخگوعه :)