هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan  دیگه ادمینا و مدیرا معلوم شدن به تو هم تبریک میگم همینجوری دلم میخواد دیگه ادمینا و مدیرا معلوم شدن به تو هم تبریک میگم همینجوری دلم میخوادادمین شده سبحاننن؟؟؟ 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سوال بعدیش الان میگه خوب بود  اره سلام رسوند اره سلام رسوند بو دماغ سوخته میاد که بو دماغ سوخته میاد که   
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi  خوب بود ؟ و چطور بود ؟ رو من یه معنی درنظر میگیرم خوب بود ؟ و چطور بود ؟ رو من یه معنی درنظر میگیرمن دگ  نمیشه .. وای وای چ بویی میده دماغ سوخته ات میلاد نمیشه .. وای وای چ بویی میده دماغ سوخته ات میلاد 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi  من خودم تعیین میکنم من خودم تعیین میکنمتری برات   سوال من بود پس جوابش باید متناسب باشه سوال من بود پس جوابش باید متناسب باشه  
- 
@zohre-nowrouzi  خب منم جوابتو دادم نوشتم خوب بود سلام رسوند تو گفتی چطور بود ؟ خوب بود سلام رسوند خب منم جوابتو دادم نوشتم خوب بود سلام رسوند تو گفتی چطور بود ؟ خوب بود سلام رسوند
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi  خب منم جوابتو دادم نوشتم خوب بود سلام رسوند تو گفتی چطور بود ؟ خوب بود سلام رسوند خب منم جوابتو دادم نوشتم خوب بود سلام رسوند تو گفتی چطور بود ؟ خوب بود سلام رسونداصا مهم اینه دماغ تو سوخت  چنددد شد ترازت؟ چنددد شد ترازت؟ حتما۴۵۰۰ حتما۴۵۰۰
- 
@zohre-nowrouzi  خجالت بکش من یاد گرفتم اینجا چیزی نگم فقط درمورد چیزای غیر درسی حرف میزنم من خجالت بکش من یاد گرفتم اینجا چیزی نگم فقط درمورد چیزای غیر درسی حرف میزنم من
- 
کسی هس که اطرافیانش بازی نهنگ ابی رو کرده باشن ؟ 
- 
کسی هس که اطرافیانش بازی نهنگ ابی رو کرده باشن ؟ @fateme-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کسی هس که اطرافیانش بازی نهنگ ابی رو کرده باشن ؟ جلف بازیا چیه  
- 
کسی هس که اطرافیانش بازی نهنگ ابی رو کرده باشن ؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه

فقط میخوان بمیری
 فقط میخوان بمیری