کتاب ادبیات موضوعی
-
Narges Azadmanesh چتت محدوده عزیزم
باید من رو دنبال کنی بتونم بهت پیام بدمخانومِ_دوست_داشتنی
فکنم الان باز شد گلم -
الان این کتاب ادبیات موضوعی یه کتابه یا چندتاست؟
Gharibe Gomnam نه خب چند جلد کتابه
لغت و املا
دستور
آرایه
قرابت -
M monirs این موضوع را از ادبیات و زبان فارسی جابهجا کرد
-
سلام
من میخوام کتاب ادبیات موضوعی بگیرم
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
کدومش پاسخنامه کامل و درسنامه خوب داره که نپیجونه درسنامشو؟
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam
چهار کتاب نشر الگو رو بخر.
قرابت معنایی
لغت و املا
آرایه
دستور زبان
...
آرایه و دستور زبان از صفر همهچیز رو درس میده و میاد جلو.
لغت و املا هم که درس به درس کلمات رو گفته و اومده.
اگه به دستت رسید کتابا و خریدی، حتما مقدمهٔ هر چهاز کتاب رو بخون. -
سلام
من میخوام کتاب ادبیات موضوعی بگیرم
بین اینا موندم
مهر و ماه
نشر الگو
هامون سبطی
هفت خوان
کدومش پاسخنامه کامل و درسنامه خوب داره که نپیجونه درسنامشو؟
بعضی کتابا درسنامه خیلی بیخودی دارن درسنامشونم هی میپیچوننGharibe Gomnam
سلام.من آرایه رو خیلی سبز پیشنهاد میدم
دستور هم الگو بدک نیست -
خب پس باید جدا جدا بگیرم
-
Gharibe Gomnam
چهار کتاب نشر الگو رو بخر.
قرابت معنایی
لغت و املا
آرایه
دستور زبان
...
آرایه و دستور زبان از صفر همهچیز رو درس میده و میاد جلو.
لغت و املا هم که درس به درس کلمات رو گفته و اومده.
اگه به دستت رسید کتابا و خریدی، حتما مقدمهٔ هر چهاز کتاب رو بخون.@danial-hosseiny
کتاباشونو معرفی میکنید؟ -
Gharibe Gomnam
سلام.من آرایه رو خیلی سبز پیشنهاد میدم
دستور هم الگو بدک نیست@Mr-Fantastic
اهان خیلی ممنونم -
@danial-hosseiny
کتاباشونو معرفی میکنید؟Gharibe Gomnam
من الآن دقیقا چهارتا کتابشو معرفی کردم.😅 با ذکر اسامی...
نویسندهشون هم استاد عبدالمحمدیه. -
Gharibe Gomnam
من الآن دقیقا چهارتا کتابشو معرفی کردم.😅 با ذکر اسامی...
نویسندهشون هم استاد عبدالمحمدیه.@danial-hosseiny
چرا میگن نشر الگو خوب نیست؟؟ -
میگن پاسخنامش خوب نیست
-
@danial-hosseiny
چرا میگن نشر الگو خوب نیست؟؟Gharibe Gomnam
کی دقیقا اینو گفته؟ -
Gharibe Gomnam
کی دقیقا اینو گفته؟@danial-hosseiny
من -
من غلط کردم حرفمو پس میگیرم😐
-
من غلط کردم حرفمو پس میگیرم😐
Gharibe Gomnam
فکر میکنم لحنم تهاجمی بود😂
سؤالم اینجوری درستتره.
«کی این حرف رو زده؟» -
@danial-hosseiny
منElham Hoseni
و خب دلیلتون؟ -
Elham Hoseni
و خب دلیلتون؟@danial-hosseiny
خانومِ_دوست_داشتنی در کتاب ادبیات موضوعی گفته است:اما الگو به نظر من جدای از اینکه میشه گفت برای همه مناسبه ، یکم پاسخنامه هاش رو نمیپسندم ، انگاری ماست مال کرده رفته . اگه اول راهی ، یکم سختت میشه باهاش کار کنی و کنارش سعی زیادی میخواد تا درک ادبیت رو بالا ببری ، یا حداقل باید خودت کم نذاری ، جاهایی که فقط آرایه های بیت گزینه 1 رو گفته ، تو برو گزینه های دیگه هم خودت بررسی کن.
-
@danial-hosseiny
خانومِ_دوست_داشتنی در کتاب ادبیات موضوعی گفته است:اما الگو به نظر من جدای از اینکه میشه گفت برای همه مناسبه ، یکم پاسخنامه هاش رو نمیپسندم ، انگاری ماست مال کرده رفته . اگه اول راهی ، یکم سختت میشه باهاش کار کنی و کنارش سعی زیادی میخواد تا درک ادبیت رو بالا ببری ، یا حداقل باید خودت کم نذاری ، جاهایی که فقط آرایه های بیت گزینه 1 رو گفته ، تو برو گزینه های دیگه هم خودت بررسی کن.
خانومِ_دوست_داشتنی
من پاسخنامهٔ کتابای دیگه رو بررسی نکردم. اما درسنامههای نشر الگو، نه اونقدری زیاده که دانش آموز از ادبیات زده بشه و براش نامفهوم پیش بره روند. نه اونقدری کمه که متوجه نشه و لنگ بزنه.
هرچند که در حالت کلی خرید کتاب و داشتنش، یه چیز کاملا شخصیه. دوستی رو داشتم که کتاب نشر الگو رو نخرید و وقتی ازش دلیلش رو پرسیدیم، گفت جلدش زشت بود!
نهایتا اون کسی که تصمیم میگیره کدوم کتاب رو بخره، خودتونید. ما فقط پیشنهاد میدیم... -
خانومِ_دوست_داشتنی
من پاسخنامهٔ کتابای دیگه رو بررسی نکردم. اما درسنامههای نشر الگو، نه اونقدری زیاده که دانش آموز از ادبیات زده بشه و براش نامفهوم پیش بره روند. نه اونقدری کمه که متوجه نشه و لنگ بزنه.
هرچند که در حالت کلی خرید کتاب و داشتنش، یه چیز کاملا شخصیه. دوستی رو داشتم که کتاب نشر الگو رو نخرید و وقتی ازش دلیلش رو پرسیدیم، گفت جلدش زشت بود!
نهایتا اون کسی که تصمیم میگیره کدوم کتاب رو بخره، خودتونید. ما فقط پیشنهاد میدیم...@danial-hosseiny درسته.
من چون کتابهای موضوعی زیادی داشتم براهمین تونستم نظرمو ( درمقایسه این کتاب با بقیه کتابها) بگم.
چون میدونی برای کسی که ادبیات خوبی نداره ، نه درسنامش عملا مفیده نه پاسخنامه کاملا تشریحی داره!
بستگی به سطحش داره که من کاملا توضیح دادم ولی مثل اینکه ریحانه خانوم هنوز شک دارن! -
خانومِ_دوست_داشتنی
نهایتا اون کسی که تصمیم میگیره کدوم کتاب رو بخره، خودتونید. ما فقط پیشنهاد میدیم...@danial-hosseiny
جلد و اینا نه واسم مهم نیست
یه درسنامه مفید
با پاسخنامه کامل دوست دارم -
@danial-hosseiny درسته.
من چون کتابهای موضوعی زیادی داشتم براهمین تونستم نظرمو ( درمقایسه این کتاب با بقیه کتابها) بگم.
چون میدونی برای کسی که ادبیات خوبی نداره ، نه درسنامش عملا مفیده نه پاسخنامه کاملا تشریحی داره!
بستگی به سطحش داره که من کاملا توضیح دادم ولی مثل اینکه ریحانه خانوم هنوز شک دارن!خانومِ_دوست_داشتنی
تو انبوهی از نظرات غرق شدم😅