تولدِ غریبِ آشنای انجمن 😍 🍰❤
-
M Tg خب اونم بیار:face_with_tears_of_joy:
-
خانومِ_دوست_داشتنی در تولدِ غریبِ آشنای انجمن 😍 🍰❤ گفته است:
من اون خرگوش بنفشه ک تو باکسه رو میخوام😢
-
خانومِ_دوست_داشتنی در تولدِ غریبِ آشنای انجمن 😍 🍰❤ گفته است:
من اون خرگوش بنفشه ک تو باکسه رو میخوام😢
M Tg اگه صاحبش نخواست تو ببر:crying_face:
-
M Tg اگه صاحبش نخواست تو ببر:crying_face:
خانومِ_دوست_داشتنی به زهرا میگم برام بخره😢😂
-

خب خب خب
اونطوری که حافظه من داره یادآوری میکنه ، مثل اینکه امروز تولد داریم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :squinting_face_with_tongue: :sparkling_heart:

حالا کیه؟؟:thinking_face: :thinking_face:
چرا غریبِ آشنا اصلا؟؟:thinking_face: :thinking_face:
صبر کن داوشم (وی به خواهر و برادر خود ، داوش میگوید):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
خب حالا بگم چرا:relieved_face: :eyes:
چونکه من اصلا تاحالا باهاش هم صحبت نشدم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعله متاسفانه سعادتشو نداشتم :face_with_rolling_eyes:
حالاااااااااا:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
قبل از شروع جشن ، بزن دکمه لایکو ، دکمه سابسکرایبوووو اگه میخوایی کیک برسه بهت بدو بده لایکو

ما از وجنات و زیبایی های خانوم بی خبر بودیم و دست بالمون بستس تو شرح حال دادن از اون همه خوبی و قشنگی . شما که میشناسین بیایین بگین:smiling_face_with_sunglasses: :heart_suit:
فکر کنم تولد 17 سالگی میشد ، آره؟؟:thinking_face: (خداوکیلی ببین کی داره تاپیک میزنه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: )
بیایین آهنگ پخش کنیم و بریم سراغ کیک:smiling_face_with_heart-eyes: :squinting_face_with_tongue:
[audio/1qd3tPEFzgjX2XjkpRxQLsa8.mp3]تولدت مبارک باشه یاسی خانوم

@یاسمن-کیانی
کیک کیک کیک رو ببر ، یالا یالا یالا:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:

نگران نباشین به هـــمـــه میرسه:beaming_face_with_smiling_eyes: :heart_suit:
رژیمیا هم بگن از شیرینی خشکای پست سالن براشون بیارم:kissing_face_with_smiling_eyes: :orange_heart:
لطفا بعد از من یکی یکی همه کادو هاتون رو بیارین بذارین رو میز ، یه تیریک خوشکلم ببندین تنگش:face_with_tears_of_joy: :red_heart:

@f-seif-0 @Dr-Mahh fatemeh8181 HADAF MAN @sania-Andiravan @Miss-Joker @First M Tg @ftm-montazeri maryam111 Gharibe Gomnam @roghayeh-eftekhari Mehrsa 14 و همه ی دانش-آموزان-آلاء
یکی هم بره به خود صاحب مجلس خبر بده اگه دوست داشت بیاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن: مدیونین اگه اونجاهایی که با ریتم گفتم رو با ریتم نخونین شما:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

خانومِ_دوست_داشتنی تولدشون مبارک)):heart_suit:
-
@Zahra-Zahraii در تولدِ غریبِ آشنای انجمن 😍 🍰❤ گفته است:
M Tg باش نصف کن:face_with_tears_of_joy: :beaming_face_with_smiling_eyes:
از یجایی چایی جور کن🙂😂

-
M Tg باش:face_with_tears_of_joy: :cup_with_straw: اوکیه؟:face_with_tears_of_joy:
ببین چی پیدا کردم از تو کیفم😶😂

-

خب خب خب
اونطوری که حافظه من داره یادآوری میکنه ، مثل اینکه امروز تولد داریم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :squinting_face_with_tongue: :sparkling_heart:

حالا کیه؟؟:thinking_face: :thinking_face:
چرا غریبِ آشنا اصلا؟؟:thinking_face: :thinking_face:
صبر کن داوشم (وی به خواهر و برادر خود ، داوش میگوید):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
خب حالا بگم چرا:relieved_face: :eyes:
چونکه من اصلا تاحالا باهاش هم صحبت نشدم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعله متاسفانه سعادتشو نداشتم :face_with_rolling_eyes:
حالاااااااااا:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
قبل از شروع جشن ، بزن دکمه لایکو ، دکمه سابسکرایبوووو اگه میخوایی کیک برسه بهت بدو بده لایکو

ما از وجنات و زیبایی های خانوم بی خبر بودیم و دست بالمون بستس تو شرح حال دادن از اون همه خوبی و قشنگی . شما که میشناسین بیایین بگین:smiling_face_with_sunglasses: :heart_suit:
فکر کنم تولد 17 سالگی میشد ، آره؟؟:thinking_face: (خداوکیلی ببین کی داره تاپیک میزنه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: )
بیایین آهنگ پخش کنیم و بریم سراغ کیک:smiling_face_with_heart-eyes: :squinting_face_with_tongue:
[audio/1qd3tPEFzgjX2XjkpRxQLsa8.mp3]تولدت مبارک باشه یاسی خانوم

@یاسمن-کیانی
کیک کیک کیک رو ببر ، یالا یالا یالا:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:

نگران نباشین به هـــمـــه میرسه:beaming_face_with_smiling_eyes: :heart_suit:
رژیمیا هم بگن از شیرینی خشکای پست سالن براشون بیارم:kissing_face_with_smiling_eyes: :orange_heart:
لطفا بعد از من یکی یکی همه کادو هاتون رو بیارین بذارین رو میز ، یه تیریک خوشکلم ببندین تنگش:face_with_tears_of_joy: :red_heart:

@f-seif-0 @Dr-Mahh fatemeh8181 HADAF MAN @sania-Andiravan @Miss-Joker @First M Tg @ftm-montazeri maryam111 Gharibe Gomnam @roghayeh-eftekhari Mehrsa 14 و همه ی دانش-آموزان-آلاء
یکی هم بره به خود صاحب مجلس خبر بده اگه دوست داشت بیاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن: مدیونین اگه اونجاهایی که با ریتم گفتم رو با ریتم نخونین شما:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

خانومِ_دوست_داشتنی وای همه چی بنفشه😋💜💜
-
M Tg عععع:smiling_face_with_heart-eyes: :rolling_on_the_floor_laughing:
گشنته؟🙂😂