هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari خداروشکر که خوبی    
- 
@roghayeh-eftekhari خوب بخوووووونیااااا 
 نبینم دوروز دیگ مث این دخترای تو کتابخونه بگی من پایم ضعیفه
 محکم بخون که همه بگن چجوری میشه یه ادم انقد خفن 
- 
@roghayeh-eftekhari :||آروم باش 
 یه لیوان آب بخور، بعد تصمیم بگیر:|
- 
@امیرمسعود-جعفری یه اهنگ ما رو مهمون کنید 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 کنجکاو شدم 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   متاسفم برات   بچه به این خوبی   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   متاسفم برات   بچه به این خوبی   خوب استعاره از بدیه دیگه نه؟   
- 
@F-Seif-0 
 ممنون شما چه خبر؟
 رو به بهبودیه   خداروشکر خداروشکر@Infinitie-A سلامتی خبری نیس 
 کتابام خوبن سلام میرسونن 
 خو خداروشکر ان شالله اروم میگیره کامل
 چخبر از دیروز تاحالا 
- 
@امیرمسعود-جعفری مسعود 
 شیکِست
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 ببین اقای موقاری کلن زیست گیاهی رو توی تتا گفته هر سه پایش رو با تست و جزوه و اینا
 بنظرم تو راه ابریشمم گفتن البته زیاد یادم نیست @F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری 
 ببین اقای موقاری کلن زیست گیاهی رو توی تتا گفته هر سه پایش رو با تست و جزوه و اینا
 بنظرم تو راه ابریشمم گفتن البته زیاد یادم نیست 
- 
@roghayeh-eftekhari :||آروم باش 
 یه لیوان آب بخور، بعد تصمیم بگیر:|
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا حلال کن انصافا   
 یهو نری از اینجا بری زیر تریلی نتونم حلالیت بطلبم @Infinitie-A 
 من رفتم انصافا بیا و بگذر ازش بیا و بگذر ازشM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا حلال کن انصافا   
 من رفتم انصافا بیا و بگذر ازش بیا و بگذر ازشاز کی بگذرم؟!   شما حلالی شما حلالی  
- 
@roghayeh-eftekhari اره رقیه 
 شل بگیری سفت میخوری حواستو جمع کنا
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   متاسفم برات   بچه به این خوبی   خوب استعاره از بدیه دیگه نه؟   @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   متاسفم برات   بچه به این خوبی   خوب استعاره از بدیه دیگه نه؟   نه   
- 
@امیرمسعود-جعفری مسعود 
 شیکِستKonkur Hero چیچیا شیکِستی؟ 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا حلال کن انصافا   
 من رفتم انصافا بیا و بگذر ازش بیا و بگذر ازشاز کی بگذرم؟!   شما حلالی شما حلالی  
- 
امروزم با یکی از ترسام رو به رو شدم 
 و فکر کنم میشه باهاش کنار اومد :|
- 
@Infinitie-A سلامتی خبری نیس 
 کتابام خوبن سلام میرسونن 
 چخبر از دیروز تاحالا @F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A سلامتی خبری نیس 
 کتابام خوبن سلام میرسونن 
 چخبر از دیروز تاحالا سلامت باشن   
 انشاالله ️ ️
 خبر که، الان باید برم کلاس رانندگی  
- 
Konkur Hero چیچیا شیکِستی؟ @امیرمسعود-جعفری شوما دل ما رو با هشتگت شیکِستی 

|
 |

شعردانه
شعردانه