هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها دوباره تمدید کردن زمان ثبتنام آزمونو؟
سلام ، آره تا جمعه
@roghayeh-eftekhari برا غیرانتفاعی میشه ثبتنام کرد پس؟
-
@Mr-Wick سلام
وقت کدوم ازمون؟
کنکور؟منظورت وقت ثبت نام هست؟amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنن -
عباس زنگارکی نمیشه که هیچی بلد نباشی .
شاید یادت رفته . میتونی مرور کنی بازmahdi shokry فقط تخصصی خوندم اونم نصفه تسلطم کمه وقت کم میاد الانم که دیگه مطمعنم اون چندتا دانشگاه تاپ قبول نمیشم ، فقط میخونم که سربازی نرم
-
@roghayeh-eftekhari ممنون مرسی
-
توجه کنید دوستان
اینو یه جا خوندم خیلی جالب بود
یادمه روز اولی که برای کنکورم رفتم پیش مشاور و گفتم توی تجربی خیلی رقابت سنگینه؛ آخه منِ نحیف چطوری با پونصد هزار نفر باید رقابت کنم؟! گفت نگران نباش خیلی از کسایی که ثبت نام می کنن سیاهی لشکرن … !بهم گفت تو شروع کن نگران جمعیت زیاد نباش …
خلاصه ، منم اینو شنیدم و با انگیزه بیشتری به درس نخوندم ادامه دادم … کلا کارم این بود که از کنکور فقط استرسشو داشته باشم ؛ برنامه بریزم و بهش عمل نکنم … میرفتم توی اتاقم، شونزده ساعت میشستم ولی کلا شونزده دقیقه درس می خوندم … هر بار آزمون کانون میدادم ، بعدش میگفتم از شنبه دیگه برای آزمون بعد بکوب می خونم … اما متاسفانه شنبش مهمون میومد و کارو خراب میکرد … منم که دنبال بهونه بودم و تایم شروعمو مینداختم شنبه دو هفته … !
خلاصه … اینقدر درسام روی هم اومد که دیگه توانایی رقابت با حجم عظیم کتاب هامم نداشتم … !
رفتم پیش مشاور گفت خیلی از این کتابات الکی هست؛ چرا برای زیست سی و سه تا کتاب داری؟! و چرا هیچکدومو نمی خونی؟!! یه کتاب رو بردار مثل آدم بخون و تموم کن … ! آقا ما هم دیدیم راست میگه … کتابای سیاهی لشکرمو حذف کردم …
حالا که هم کتابام حذف شده بود هم رقیبام ؛ خیالم راحت شده بود و به خاطر خیال راحت درس نخوندم … !
رسید به قبل کنکور و تازه به حرف مشاورم پی بردم … اون سیاهی لشکرهایی که میگفت من بودم؛ خود من …! کسایی که جو درس میدن اما درس نمی خونن ، کسایی که هیچی از کنکور بارشون نیست و قرار هست بشینن سر جلسه … ! اونا من بودم
با بدترین سطح علمی و روحی و آمادگی رفتم نشستم پای کنکور صاب مرده … با چهار درس صفر (زیست، شیمی، ادبیات، دینی) ، سه درس منفی (ریاضی، فیزیک، زمین) و دو تا زیر سی درصد (زبان، عربی ) کنکور رو دادم و اومدم بیرون … فکر میکردم نفر آخر کنکور تجربی میشم … ! اما وقتی نتایجمو دیدم شاخ درآوردم؛ نفر هشتاد و نه هزارم کشوری … !
من؟! نفر هشتاد و نه هزارم؟؟؟؟! اونم کشوری؟!
خب اگه وضع من که اینطوری دادم اینه، وضع اون چهارصد و خورده ای هزار نفر بعد من چی بوده؟! مگه چقدر سیاهی لشکر داریم؟!!!!
اونجا بود که به درک درستی از واژه سیاهی لشکر رسیدم … سیاهی لشکر توی کنکور اونقدر زیاد هست که هیچ داوطلب کنکوری نباید به این اعداد و ارقام نگاه کنه … ! اونقد سیاهی لشکر داریم که کار رو برای اوناایی که یه ذره درس می خونن راحت کنه … فهمیدم رقابت توی کنکور هست؛ اما فقط توی یک درصد بچه زرنگا … ما و بقیه ول معطلیم … ! شما
امضا : یک سیاهی لشکر!
bahar mohammadi 0 قشنگ بود
-
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمت 😂@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمت 😂ما جا میخوایم چکار؟ای پنیر ما را بده ما خودمون به جا نمی آئیم😂
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
دارم سعی میکنم به جا نیارمت 😂ما جا میخوایم چکار؟ای پنیر ما را بده ما خودمون به جا نمی آئیم😂
amir ahmadi شما دایی بودی؟🍃🍃🍃
یا اشتباه میگم؟ -
amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنن -
توجه کنید دوستان
اینو یه جا خوندم خیلی جالب بود
یادمه روز اولی که برای کنکورم رفتم پیش مشاور و گفتم توی تجربی خیلی رقابت سنگینه؛ آخه منِ نحیف چطوری با پونصد هزار نفر باید رقابت کنم؟! گفت نگران نباش خیلی از کسایی که ثبت نام می کنن سیاهی لشکرن … !بهم گفت تو شروع کن نگران جمعیت زیاد نباش …
خلاصه ، منم اینو شنیدم و با انگیزه بیشتری به درس نخوندم ادامه دادم … کلا کارم این بود که از کنکور فقط استرسشو داشته باشم ؛ برنامه بریزم و بهش عمل نکنم … میرفتم توی اتاقم، شونزده ساعت میشستم ولی کلا شونزده دقیقه درس می خوندم … هر بار آزمون کانون میدادم ، بعدش میگفتم از شنبه دیگه برای آزمون بعد بکوب می خونم … اما متاسفانه شنبش مهمون میومد و کارو خراب میکرد … منم که دنبال بهونه بودم و تایم شروعمو مینداختم شنبه دو هفته … !
خلاصه … اینقدر درسام روی هم اومد که دیگه توانایی رقابت با حجم عظیم کتاب هامم نداشتم … !
رفتم پیش مشاور گفت خیلی از این کتابات الکی هست؛ چرا برای زیست سی و سه تا کتاب داری؟! و چرا هیچکدومو نمی خونی؟!! یه کتاب رو بردار مثل آدم بخون و تموم کن … ! آقا ما هم دیدیم راست میگه … کتابای سیاهی لشکرمو حذف کردم …
حالا که هم کتابام حذف شده بود هم رقیبام ؛ خیالم راحت شده بود و به خاطر خیال راحت درس نخوندم … !
رسید به قبل کنکور و تازه به حرف مشاورم پی بردم … اون سیاهی لشکرهایی که میگفت من بودم؛ خود من …! کسایی که جو درس میدن اما درس نمی خونن ، کسایی که هیچی از کنکور بارشون نیست و قرار هست بشینن سر جلسه … ! اونا من بودم
با بدترین سطح علمی و روحی و آمادگی رفتم نشستم پای کنکور صاب مرده … با چهار درس صفر (زیست، شیمی، ادبیات، دینی) ، سه درس منفی (ریاضی، فیزیک، زمین) و دو تا زیر سی درصد (زبان، عربی ) کنکور رو دادم و اومدم بیرون … فکر میکردم نفر آخر کنکور تجربی میشم … ! اما وقتی نتایجمو دیدم شاخ درآوردم؛ نفر هشتاد و نه هزارم کشوری … !
من؟! نفر هشتاد و نه هزارم؟؟؟؟! اونم کشوری؟!
خب اگه وضع من که اینطوری دادم اینه، وضع اون چهارصد و خورده ای هزار نفر بعد من چی بوده؟! مگه چقدر سیاهی لشکر داریم؟!!!!
اونجا بود که به درک درستی از واژه سیاهی لشکر رسیدم … سیاهی لشکر توی کنکور اونقدر زیاد هست که هیچ داوطلب کنکوری نباید به این اعداد و ارقام نگاه کنه … ! اونقد سیاهی لشکر داریم که کار رو برای اوناایی که یه ذره درس می خونن راحت کنه … فهمیدم رقابت توی کنکور هست؛ اما فقط توی یک درصد بچه زرنگا … ما و بقیه ول معطلیم … ! شما
امضا : یک سیاهی لشکر!
-
@roghayeh-eftekhari 🌹
-
amir ahmadi کنکور
میگفتن قراره تمدید کنن@Mr-Wick نمیدونم
ولی شنیدم گفتن داخل اسفند هم میشه
اطلاع دقیق ندارم شرمنده
برو تو سایت سازمان سنجش ببین زده -
@Mr-Wick نمیدونم
ولی شنیدم گفتن داخل اسفند هم میشه
اطلاع دقیق ندارم شرمنده
برو تو سایت سازمان سنجش ببین زده -
-
mahdi shokry فقط تخصصی خوندم اونم نصفه تسلطم کمه وقت کم میاد الانم که دیگه مطمعنم اون چندتا دانشگاه تاپ قبول نمیشم ، فقط میخونم که سربازی نرم
عباس زنگارکی امیدت به خدا باشه.
-
amir ahmadi شما دایی بودی؟🍃🍃🍃
یا اشتباه میگم؟mahdi shokry اره😂🤦🏻♂️🍃🍃
-
mahdi shokry اره😂🤦🏻♂️🍃🍃
amir ahmadi درود بر دایی انجمن 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍀🍀🍀🌿🌿🌿
-
amir ahmadi
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
ولی من فقط شیرینیمو میخواستم این حق من نبود که بدهکار هم بشم 😂
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
😐😂😂تازه برو خداروشکر کن، من میگم که زورم اومد😐😂😂😂
این چیزارو نمیگم معمولا😐😂پیشرفتا بقیه رو به روشون نمیارم:/😐😂
خب پیشرفته دیگه 😐😂 اونی که پیاده روی میکنه با اونی که پیاده روی نمیکنه فرق داره، اونم صبححح
تازه یه لحظه فک کردم ۲۵-۳۰ سالته😐😂
هوممم😃چه جالب💐👀
انشالله این خصلت تو منم بیاد👀🥲
آورین😐😂فقط عیبارو میگی؟؟ تو انصاف داری؟😒😂
آره داشتم الکی بهت دلداری میدادم😐😂
من؟ تو چرا منتظری من یه چی بگم من روی ۴۰ ۵۰ سال ببینی؟😐😂💔
اره خیلی جالب
حالا فعلا که نمیشه ان شاءالله در آینده این روشو بریم👀
ان شاءالله😂
آورین به خودت😐🗡😂@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
😐😂😂تازه برو خداروشکر کن، من میگم که زورم اومد😐😂😂😂
این چیزارو نمیگم معمولا😐😂پیشرفتا بقیه رو به روشون نمیارم:/😐😂
خب پیشرفته دیگه 😐😂 اونی که پیاده روی میکنه با اونی که پیاده روی نمیکنه فرق داره، اونم صبححح
تازه یه لحظه فک کردم ۲۵-۳۰ سالته😐😂
هوممم😃چه جالب💐👀
انشالله این خصلت تو منم بیاد👀🥲
آورین😐😂فقط عیبارو میگی؟؟ تو انصاف داری؟😒😂
آره داشتم الکی بهت دلداری میدادم😐😂
من؟ تو چرا منتظری من یه چی بگم من روی ۴۰ ۵۰ سال ببینی؟😐😂💔
اره خیلی جالب
حالا فعلا که نمیشه ان شاءالله در آینده این روشو بریم👀
ان شاءالله😂
آورین به خودت😐🗡😂خب به هرکسی که خوبیشو نمیگن و نمیگم😐😂
عیباهم همراه با خوبی میگم که قابل هضم بشه
اع😐😂