هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii سقف از دیدن شما میریزه پس لطفا برین عقب
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First اشتباه میکنی
-
Mohammad Gh 1 مهم اینه که امسال که تموم شه دیگه شروع قرن جدیده البته بازم با اوناییکه معتقد بودن پارسال شروع قرن جدید بود بحث کرد.
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First 🥲
-
مهشید حسن زاده 0 اره اره تو
بازی دوس دارمنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii برو بچه بروووو
برو محل خودتون بازی کن -
z Gheibi امشب بریم؟
این واقعا راسته منم چندین بار تجربه کردم
بعضی از بنده های خدا واقعا نعمتننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi آره بریم با
خانومِ_دوست_داشتنی صحبت کنم منم میرم
چند روز دیگه یه سر میام پیاما را جواب بدم بعد دوباره میرم ( از الان بگم بد قول نشمالبته شما کاری نداری نیا)
البته اولش تو باید بخوای و تلاش کنی بعدا خدا برات پیدا میکنه
-
@Zahra-Zahraii برو بچه بروووو
برو محل خودتون بازی کننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 دوس دارم با تو بازی کنم خو
-
سلام ملت
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 سلام
-
مهشید حسن زاده 0 شکر خدا.
شما چطور؟
کنکورین؟نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First سپاسگزارم
بله
.
امضاتون خیلی متفاوته,آفرین بهتون -
مهشید حسن زاده 0 سلام
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سلوممممم,چطورییی دتر؟
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
حق با شماست اشتباه کردم:
سقف از دیدنت نمیریزه بلکه ذراتش در یک لحظه نابود میشن امیدوارم به عمق فاجعه پی برده باشی -
@roghayeh-eftekhari اره کاشفش خودمم چن دقه قبل از طریق آزمایشات بالینی و گزارشات همکاران و با لطف خدا تونستم این منت رو به جامعه پزشکی جهان بزارم. برا امضا میتونید تو صف وایسید.
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First زمستونه سرده سوز میاد جهت تعمیر سقف با کسی هماهنگ کردین؟
-
@Zahra-Zahraii
حق با شماست اشتباه کردم:
سقف از دیدنت نمیریزه بلکه ذراتش در یک لحظه نابود میشن امیدوارم به عمق فاجعه پی برده باشینوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First ایشهههه
-
@roghayeh-eftekhari سلوممممم,چطورییی دتر؟
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 الحمدالله خوبم تو شطوری!؟؟
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii ربطی به عروسی خونه نداره
رو به روی اتاقی که توش درس میخوندم یه سالن بود وقت عروسی ها من عزا داشتم
هیچ کس هم نیست بگه برا تو یه شبه برا من هر شبه -
مهشید حسن زاده 0 الحمدالله خوبم تو شطوری!؟؟
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خودت شطوری
-
@roghayeh-eftekhari خودت شطوری
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 من که گفتم شطورم تو شطوری
⚘
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقت کردین همه اومدن تودلی ، همه قول داده بودن تا پایان ترم و امتحانات نیان حالا همه خلاص شدن انگار
-
@Zahra-Zahraii ربطی به عروسی خونه نداره
رو به روی اتاقی که توش درس میخوندم یه سالن بود وقت عروسی ها من عزا داشتم
هیچ کس هم نیست بگه برا تو یه شبه برا من هر شبه -
دقت کردین همه اومدن تودلی ، همه قول داده بودن تا پایان ترم و امتحانات نیان حالا همه خلاص شدن انگار
-
@First سپاسگزارم
بله
.
امضاتون خیلی متفاوته,آفرین بهتوننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ممنون ولی خوب یا بد؟
موفق باشید.
خیلی ممنون
دلیل مخالفتتون رو میشه بدونم ؟ @roghayeh-eftekhari -
مهشید حسن زاده 0 ممنون ولی خوب یا بد؟
موفق باشید.
خیلی ممنون
دلیل مخالفتتون رو میشه بدونم ؟ @roghayeh-eftekhariنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First دستم خورده