هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg آره چرا ک نه
-
ما چه چیزی رو میگیم بد
چه چیزی رو میگیم خوب؟!@Infinitie-A خوب بودن و بد بودن نسبی خب
اما اینکه من بیام از حیوون خونگیم بعنوان رفع نیاز خودم استفاده کنم ، از نظر من جلوه قشنگی نداره!
برای منی که وقتی جوجه رنگیم مرد ، یک روز کامل نشستم گریه کردم براش ، هضم این موضوع یکم زیادی سخته!
خب این دید منِ که وقتی مسئولیت یه حیوون خونگی رو قبول میکنم ، باهاش انس میگیرم یه جورایی بخشی از زندگیم میشه ، حالا بیام همه اون لحظه هایی که داشتم رو ، صرفا فدای این کنم که نیازِ من داره میگه این گوشت میتونه خوشمزه باشه!!
مبنای اخلاق داره میگه یه سری چیزا انجام دادنشون جلوه قشنگی نداره ، انگار باهاش روحت اذیت میشه ، درگیر میشی باهاش و...
این موضوع رو اگه توی دید دیگه ای از داستان سگ و صاحبش ببریم ( خب این داستانِ به من حس اینو میداد که اون خانواده ، نماد متعهد نبودنن ، به هرچی ، حتی لحظه هایی که داشتن)
این مثل این میمونه که تو یه بخشی از زندگیت رو ، چه بسا چند سال کنار یه رفیق میگذرونی ، تهش با بدترین حالت ممکن اون رو از بین میبری ، حالا وجودش رو ، خاطرشو و یا حتی با حرف زدن و فاش کردن رازهایی که بوده بینتون.
موضوعش خیلی گسترده است نمیشه انگار بین چندتا کلمه بیانش کرد.
واژه کم میارم
کلا طوریم هست ربط خاصی نمیتونم بدم بهشون ، میدونی! -
خیلی موضوع سختیه بی انصافا
-
احسنت
فقط من خواستم دغدغه ایجاد کنم
ماها هر روز ناخودآگاه داریم هر چیزیو قضاوت میکنیم(دست ما هم نیست)
و این قضاوته، همش برمیگرده به اینکه ما به چه چیزی میگیم خوب و به چه چیزی میگیم بد
یعنی همون مبانی اخلاقیات ما
ولی شاید اکثر ماها، من جمله خودم، اگر از خودمون بپرسیم مثلا چرا اینکار بده یا خوبه
چرا مثلا خوردن گوشت حیوون خونگیم، کار قبیحیه، ماها نمیدونیم!
بحث مهمیه و علاوه بر این، ادمو به فکر فرو میبره -
ای امان ای...
به حال خودم واگذارم نکن آخرین تکیه گاهم,,,
#تودلی -
@Infinitie-A خوب بودن و بد بودن نسبی خب
اما اینکه من بیام از حیوون خونگیم بعنوان رفع نیاز خودم استفاده کنم ، از نظر من جلوه قشنگی نداره!
برای منی که وقتی جوجه رنگیم مرد ، یک روز کامل نشستم گریه کردم براش ، هضم این موضوع یکم زیادی سخته!
خب این دید منِ که وقتی مسئولیت یه حیوون خونگی رو قبول میکنم ، باهاش انس میگیرم یه جورایی بخشی از زندگیم میشه ، حالا بیام همه اون لحظه هایی که داشتم رو ، صرفا فدای این کنم که نیازِ من داره میگه این گوشت میتونه خوشمزه باشه!!
مبنای اخلاق داره میگه یه سری چیزا انجام دادنشون جلوه قشنگی نداره ، انگار باهاش روحت اذیت میشه ، درگیر میشی باهاش و...
این موضوع رو اگه توی دید دیگه ای از داستان سگ و صاحبش ببریم ( خب این داستانِ به من حس اینو میداد که اون خانواده ، نماد متعهد نبودنن ، به هرچی ، حتی لحظه هایی که داشتن)
این مثل این میمونه که تو یه بخشی از زندگیت رو ، چه بسا چند سال کنار یه رفیق میگذرونی ، تهش با بدترین حالت ممکن اون رو از بین میبری ، حالا وجودش رو ، خاطرشو و یا حتی با حرف زدن و فاش کردن رازهایی که بوده بینتون.
موضوعش خیلی گسترده است نمیشه انگار بین چندتا کلمه بیانش کرد.
واژه کم میارم
کلا طوریم هست ربط خاصی نمیتونم بدم بهشون ، میدونی!خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و زحمتی که کشیدید
لطف کردید، نظرتونو به اشتراک گذاشتید -
احسنت
و این قضاوته، همش برمیگرده به اینکه ما به چه چیزی میگیم خوب و به چه چیزی میگیم بد
ولی شاید اکثر ماها، من جمله خودم، اگر از خودمون بپرسیم مثلا چرا اینکار بده یا خوبه
بحث مهمیه و علاوه بر این، ادمو به فکر فرو میبره@Infinitie-A
در رابطه با این هم
میتونید از پادکست زیر استفاده کنید
https://open.spotify.com/episode/6XVYEygktdFIUK1NihTnRA?si=DmakYaaSTomenG_kIXNcEg&utm_source=copy-link
یا اگر لینک کار نکرد
https://bpls.me/vrmpax -
احسنت
بحث مهمیه و علاوه بر این، ادمو به فکر فرو میبره@Infinitie-A
الآن دقیقا نظرتو راجه به کامنتم متوجه نشدم ://
ولی چقدر من از این کاری که بی اراده انجام میدم بدم میاد..!
هربار خیلی سریع حتی یه قضاوت اشتباهی از ذهنم رد شده ، خدا طوری زده به کمرم که نتونستم بلند شم از جام ://
بی شک خودمم دچارش شدم ، چه خوب چه بد :// -
خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و زحمتی که کشیدید
لطف کردید، نظرتونو به اشتراک گذاشتید@Infinitie-A چه ادبی شد
خواهش میکنم..!
خوشم میاد از این بحث کردنا. -
@Infinitie-A چه ادبی شد
خواهش میکنم..!
خوشم میاد از این بحث کردنا.خانومِ_دوست_داشتنی
خب خداروشکر -
@Infinitie-A
هربار خیلی سریع حتی یه قضاوت اشتباهی از ذهنم رد شده ، خدا طوری زده به کمرم که نتونستم بلند شم از جام ://
بی شک خودمم دچارش شدم ، چه خوب چه بد ://خانومِ_دوست_داشتنی
الآن این "راجه" رو مخمه ://
تایم ادیتم گذشته :// -
@Infinitie-A
بی شک خودمم دچارش شدم ، چه خوب چه بد ://خانومِ_دوست_داشتنی
نطرمو نگفتم من
اگر نظرمو بگم، در واقع نظر نیست، یه تیکه ایی باید به نظر شما بگم، طولانی هم ممکنه بشه، من خیلی مشکلی ندارم البته
بله همه دچارش هستیم، و شاید هرچقدر هم تلاش کنیم، یه قسمتیش از دسترس ما خارج باشه -
-
sina bigdeli از دماغ نفس بکش معنی زندگیو بفهمی
خوش گذشت؟ -
sina bigdeli از دماغ نفس بکش معنی زندگیو بفهمی
خوش گذشت؟M Tg دماغم کیپ شده از این رو ابشش رو روشن کردم
خوش ؟اوممم
البته بسیار
هیج زیرابی مث زیر اب انجمن نیس -
خانومِ_دوست_داشتنی
نطرمو نگفتم من
اگر نظرمو بگم، در واقع نظر نیست، یه تیکه ایی باید به نظر شما بگم، طولانی هم ممکنه بشه، من خیلی مشکلی ندارم البته
بله همه دچارش هستیم، و شاید هرچقدر هم تلاش کنیم، یه قسمتیش از دسترس ما خارج باشه@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
نطرمو نگفتم من
بله همه دچارش هستیم، و شاید هرچقدر هم تلاش کنیم، یه قسمتیش از دسترس ما خارج باشههر چقدر هم تلاش کنیم* شاید نتونیم کامل کنترلش کنیم
*