هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@امیرمسعود-جعفری اون خیلی زود فهمیده جونت فاقد هرگونه اعتبار رسمیه    sina bigdeli    وای وای
- 
@امیرمسعود-جعفری اون خیلی زود فهمیده جونت فاقد هرگونه اعتبار رسمیه    sina bigdeli   کاثافات به قول دایی کاثافات به قول دایی
- 
M Tg 
 سلام
 ممنون تو خوبی
 راستی مرسی بابت منشن تو چالشعلیرضا تمدنی من بله خوبم 
 خواهش میکنم بنویسید حتمنا 
- 
@roghayeh-eftekhari قطعن راجبش بحث کردیم   
 کدوم کتاب؟  
- 
ایهالتودلیون 
 گود نایتیون مهشید حسن زاده 0 شبتون بخیر   ️ ️
- 
ایهالتودلیون 
 گود نایتیون مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ایهالتودلیون 
 گود نایتیون منم دارم میرم 
 خدانگهدار تا مدتی بعد که ببینمت   ️ ️
 بینهایت آرزوی موفقیت و تلاش 
- 
علیرضا تمدنی من بله خوبم 
 خواهش میکنم بنویسید حتمنا M Tg 
 چشم سر فرصت حتما 
- 
M Tg 
 چشم سر فرصت حتما 
- 
sina bigdeli   به قول امیرمهدی ژوله تو سامورایی دربرلین میگفت میخوام یه مزرعه راه بندازم چند تا پیک موتوری بگیرم کل اروپا رو از افسردگی دربیارم به قول امیرمهدی ژوله تو سامورایی دربرلین میگفت میخوام یه مزرعه راه بندازم چند تا پیک موتوری بگیرم کل اروپا رو از افسردگی دربیارم   @امیرمسعود-جعفری    
- 
@امیرمسعود-جعفری    sina bigdeli تو چرا حقیقتاتو ننوشتی  
- 
M Tg 
 فعلا که تصمیم گرفتم آدم بشم ولی ممکنه اینم رخ بده     
- 
@امیرمسعود-جعفری اینطوری که میگی خیالت راحت یاد اربگ پراید میوفتم    
- 
M Tg 
 فعلا که تصمیم گرفتم آدم بشم ولی ممکنه اینم رخ بده     علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 فعلا که تصمیم گرفتم آدم بشم ولی ممکنه اینم رخ بده       تولد نمیگیریم براتا تولد نمیگیریم براتا
- 
@امیرمسعود-جعفری اینطوری که میگی خیالت راحت یاد اربگ پراید میوفتم    sina bigdeli   آهنگ خیالت راحت مهراد جم بود تو میشی ۵۷ مین نفر آهنگ خیالت راحت مهراد جم بود تو میشی ۵۷ مین نفر  
- 
sina bigdeli تو چرا حقیقتاتو ننوشتی  M Tg قول میدم بنویسم 
- 
علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 فعلا که تصمیم گرفتم آدم بشم ولی ممکنه اینم رخ بده       تولد نمیگیریم براتا تولد نمیگیریم براتاM Tg 
 معلومه از الان لحظه شماری میکنی برای سالروز ولادتم   

شعردانه
شعردانه