هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    عه! آقا سبحان!!!!!!!!جدیم مثلن 
- 
golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدانگه دار 
 موفق باشید
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    عه! آقا سبحان!!!!!!!!جدیم مثلن golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    عه! آقا سبحان!!!!!!!!جدیم مثلن خودتونم میگید مثلا  جمع آلا دوستانهست ! امیدوارم شما هم برا همیشه نرید ولی هرجور میل خودتونه !موفق باشید جمع آلا دوستانهست ! امیدوارم شما هم برا همیشه نرید ولی هرجور میل خودتونه !موفق باشید
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    عه! آقا سبحان!!!!!!!!جدیم مثلن golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستون دارم رفقا! 
 شبتون خوش
 رسما خدافظ برا همیشه!خدافظ به زودی میبنمتون    عه! آقا سبحان!!!!!!!!جدیم مثلن همیشه یه جوری هست که برمیگردن بچه ها 
- 
- 
سلام صبح بخیر  من امروز کنفرانس دارم 12 صفحه وموضوع خیلی سخت از طرفی دهنم آفت زده درست نمیتونم صحبت کنم  
 برام دعا کنید بتونم با دهن مجروح و استرس چیزی خوبی ارائه بدم ان شاءالله 
 ممنون

فااطمه . اوکی کنفرانس خوبی رو خواهی داشت . موفق باشی 
- 
فااطمه . اوکی کنفرانس خوبی رو خواهی داشت . موفق باشی 
- 
سلام صبح بخیر  من امروز کنفرانس دارم 12 صفحه وموضوع خیلی سخت از طرفی دهنم آفت زده درست نمیتونم صحبت کنم  
 ممنون

- 
 ممنون

- 
mrz سلام مرضیه جون ؟خوبی 
- 
mrz سلام مرضیه جون ؟خوبی 
- 
mrz واای نه اصن نمیتونم درس بخونم گلو دررررررررررررررد 
- 
- 
- 
@اسمان-ابی وااای خدا نصیب نکنه..مرتب مایعات گرم بخور..با سرم نمکی شست و شو بده روزی سه بار تا زود خوب شی mrz مرسی عزیز 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz واای نه اصن نمیتونم درس بخونم گلو دررررررررررررررد مگه دوتا قرص سرماخوردگی نخوردی؟ negwin به این شدت نبود از دیروزه خیلی حالم بدتر شد اه اصن همه برنامه هام و درسام بهم ریخته 

|
 |

شعردانه
شعردانه