ترین های 1400 ♥ ✨
-
@امیرمسعود-جعفری :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری اهوم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
بچه ها sina bigdeli یکی از آشنایانشو واسطه کرده بود که به من بگه از همه کسایی که منشنش کردن توی این تاپیک تشکر کنم🙏🏻🙏🏻
خانومِ_دوست_داشتنی
مهشید حسن زاده 0
yasin sheibak
M Tg
@zahra-zahraii
Gharibe Gomnam
ببخشید اگه کسی قلم افتاد
کسی هم از قلم افتاد بگه تا منشنش کنم تشکر کنم😂@امیرمسعود-جعفری
😂😂
واقعا اوشون دوازدهم بودن؟اگه بودن چرا رفتن سربازی؟اخه میشه گواهی اشتغال ب تحصیل گرفت نمیفهممشون
الان پسر دایی من پارسال کنکور داد نیمه دوم هم بود الآنم نرفته سربازی این چرا رف؟😶🙄 -
ZDM بیایید اینم تگتون کردم و حالا شما ندیده بودم ترین خوش صحبت ترین و تازه اشنا شدم ترین و تر ترین(در همه زمینه ها فکر کنم)☺️☺️☺️😊😊😎😎😎
-
@امیرمسعود-جعفری
😂😂
واقعا اوشون دوازدهم بودن؟اگه بودن چرا رفتن سربازی؟اخه میشه گواهی اشتغال ب تحصیل گرفت نمیفهممشون
الان پسر دایی من پارسال کنکور داد نیمه دوم هم بود الآنم نرفته سربازی این چرا رف؟😶🙄@سمیه-صادقلو در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
😂😂
الان پسر دایی من پارسال کنکور داد نیمه دوم هم بود الآنم نرفته سربازی این چرا رف؟😶🙄سینا نیمه اولیه ولی چون یه سال دیر تر رفته مدرسه و این دفترچه خدمت رو دنبالش نرفته دردسر شده
معافیت تحصیلی هم گرفت قبول نکردن -
Gharibe Gomnam
@امیرمسعود-جعفری
دیجی انجمن ترین منتـظر امید هست ترین داداش ترین😁یه مدته حوصله نداره ترین با ادب ترین 😅 یه دعای خیلی معروف داره که نوک زبونمه ولی یادم نمیاد خودش میگه ترین😎😂اصلا تو تاپیکای درسی فعالیت نمیکنه ترین😐خیلی هم ماهی دوست داره ترین براش ماهی ببرین😁خیلی ممنون به خاطر منشنتون🙏🏻
منتظر امید که هستم ولی خداروشکر غیر از اینجا،جای دیگه هم باهاش در ارتباطم😌
حوصله نداشتم دوتا گند بزرگ زده بودم😑
دعام هم اینه: انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید🙏🏻
توی تاپیک های درسی خانم M Tg فعالیت داشتم
ماهی هم دوست دارم بدون تیغ باشه بهتره😂😂@امیرمسعود-جعفری
قزل آلا تیغش ازهمه کمتره😂
یعنی میشه تیغشو قورت داد -
@سمیه-صادقلو در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
😂😂
الان پسر دایی من پارسال کنکور داد نیمه دوم هم بود الآنم نرفته سربازی این چرا رف؟😶🙄سینا نیمه اولیه ولی چون یه سال دیر تر رفته مدرسه و این دفترچه خدمت رو دنبالش نرفته دردسر شده
معافیت تحصیلی هم گرفت قبول نکردن@امیرمسعود-جعفری
آها بیچاره دلم براش سوخت (از درس خوندن راحتتره ولی رفته خوش میگذرونه)😂 -
بچه ها sina bigdeli یکی از آشنایانشو واسطه کرده بود که به من بگه از همه کسایی که منشنش کردن توی این تاپیک تشکر کنم🙏🏻🙏🏻
خانومِ_دوست_داشتنی
مهشید حسن زاده 0
yasin sheibak
M Tg
@zahra-zahraii
Gharibe Gomnam
ببخشید اگه کسی قلم افتاد
کسی هم از قلم افتاد بگه تا منشنش کنم تشکر کنم😂@امیرمسعود-جعفری
حقیقتش دلم جیلیز ویلیز شد
آخی🙁
خواهش میکنم😶 -
@امیرمسعود-جعفری
قزل آلا تیغش ازهمه کمتره😂
یعنی میشه تیغشو قورت دادGharibe Gomnam نه تیغ نداشته باشه مثل تیلا پیلا😂اگه درست بگم
-
Gharibe Gomnam نه تیغ نداشته باشه مثل تیلا پیلا😂اگه درست بگم
@امیرمسعود-جعفری
اون دیگه مزه ندارع😂😂 -
@سمیه-صادقلو به قول یه کسی کنکور اولین مرحله جدی زندگی سینا بود حالا که منتفی شد مراحل دیگه ای پیش رو داره
آخرین پستش از همه کنکوری ها خواست بترکونند@امیرمسعود-جعفری
نمیتونه مرخصی بگیره؟ -
@امیرمسعود-جعفری
حقیقتش دلم جیلیز ویلیز شد
آخی🙁
خواهش میکنم😶Gharibe Gomnam آخرش باید بگم همه بچه ها ۳۰۰ تا خواهش میکنم بهت برگردوندن
-
@سمیه-صادقلو به قول یه کسی کنکور اولین مرحله جدی زندگی سینا بود حالا که منتفی شد مراحل دیگه ای پیش رو داره
آخرین پستش از همه کنکوری ها خواست بترکونند@امیرمسعود-جعفری احساسی شد:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری
اون دیگه مزه ندارع😂😂Gharibe Gomnam مزه دارش میکنیم
-
@امیرمسعود-جعفری
نمیتونه مرخصی بگیره؟Gharibe Gomnam فکر نکنم فعلا مرخصی بهش بدن
-
آخرین پستش از همه کنکوری ها خواست بترکونند@امیرمسعود-جعفری
🥺🥺بیچاره امیدوارم بعد برگشتنش دوباره درس بخونه و کنکور بده
من آنقدر آدم میشناسم بعد سربازی شروع کردن موفقم شدن مگه همون رستگار رحمانی نبود رتبه یک تجربی با معدل ۱۲/~بعد سربازی تو محروم ترین جاها درس خوند و کلی آدم دگ
sina bigdeli انشالا برگشتی بشین دوباره بخون مطمئنا میتونی🌈 -
z Gheibi اووو خانی غیبی ، ما به این خوبی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
حرفِ شماهم گوش میکنیم:relieved_face:
شماهم زود کشف شو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مرسی از همه کمک هاتون:red_heart:خانومِ_دوست_داشتنی آفرین گوش میکنی😁 موفق باشی🌟💫
@Fargol-Sh یعنی تو مطمئنی همرو گوش میدی؟؟🤭 کارت سخت شدا😁😂
Mehrsa 14 موفقیت هاتو ببینم😍 انشاالله🌟
Maryam Nateqi تلاش هات نسیم موفقیت داره🍃
پرقدرت ادامه بده✨@Infinitie-A ممنونم دعای زیبایی بود☘️
تاحالا ندیدم مخالفت کنید نظر مخالف خواهد خوبه ،ذهن را باز میکنه،اگر اشتباه کرده باشی موجب اصلاح میشه اگر نکرده باشی تورا محکمتر میکنهchichak am ممنونم چیچکی😍
آخه چرا ما فقط از تو یه اسم به نام چیچک میشناسیم ؟؟مهشید جان خوش قول ترین 😁حواست هست ترین 😉تورو تگ نمیکنم چون گفتی تگت میکنم ترین😁😂😂😂
Fatemeh Babazadeh خیلی خوشحالم که مفید بوده 🌟 انشاالله همیشه موفق باشی ✨
Gharibe Gomnam خیلی ممنون ریحانه جان🌟 🤗
دلیل احساست چی بود؟🧐
خیلی درست بود 😂 سه کیلومتر اومدم پایین تا برسم به آخرین نفر@First ممنونم ✨ خداروشکر که براتون جالب و مفید بوده
-
خانومِ_دوست_داشتنی
مهشید حسن زاده 0
yasin sheibak
M Tg
@zahra-zahraii
Gharibe Gomnam
ببخشید اگه کسی قلم افتاد
کسی هم از قلم افتاد بگه تا منشنش کنم تشکر کنم😂@امیرمسعود-جعفری از من تشکر کرده بود بچه
بازم ممنونم
هم اون
هم واسطه
هم تو
:heart_suit: