هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
اه من حالم بده تو بدتر گند بزن هرچی بلاخره با سرنوشت ی آدم بازی شده
وای حتی ی لحظه هم نمیتونم خودمو جاش بزارم واقعا ناراحت کننده است
امیدوارم خودش حالش خوب باشه@سمیه-صادقلو باشه حالا منو نزن والا!
-
خانومِ_دوست_داشتنی تازه خوشبخت هستم از اشناییتون🥰🥰😅😅
arthur morgan من نیز هم:smiling_face_with_sunglasses:
-
خانومِ_دوست_داشتنی 😂😂 دقیقا بعد یکبار غذا برامون فرستاد وسط چلوگوشت من دیدم عه ران مرغ هست اون وسط چیکار میکنه بعد فهمیدیم همون موضوعه بخاطر من مرغ فرستاده😂
ولی بعدش مامانم گفت مثل چی گوشت قرمز میخورم😂@yasin-sheibak :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
arthur morgan هعییی
مرسی ازت:smiling_cat_face_with_heart-eyes:
پروفایلت پیشیِ نازیه
ولی من بخاطر اسمتِ
مورگان منو یاد مژگان میندازه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
هرچند خب همین پروفایلم بی تاثیر نیست..!خانومِ_دوست_داشتنی واقعا مژگان؟😂😂😂فکرش کنید ارتور مژگان واقعا ممکنه😕😕😕😂😂😂خانم دکتر تز شما بعید بود😂😂😂😅😅😅
-
arthur morgan من نیز هم:smiling_face_with_sunglasses:
خانومِ_دوست_داشتنی من بیشتر😎😎
-
خانومِ_دوست_داشتنی چی فروم؟😂
@yasin-sheibak دوباره بخون پسرم:relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses:
-
@yasin-sheibak دوباره بخون پسرم:relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses:
خانومِ_دوست_داشتنی بله بله😂
-
@Fargol-Sh خب اشکال که نداره پاکش کنید یا بگید اشتباه شده
arthur morgan خیلی شات مزخرف و بدیه
با دختر خاله هام تا جایی که شد تو گوشیای مامانامون و باباهامون حذف کردیم ولی به بعضیا دسترسی نداشتیم که همونا هم بفهمن واسه همه بسه البته داییم تو گوشب بعضیا بعضیا پاک کرد ولی نمیدونم چیکار کنم حالا😔 -
خانومِ_دوست_داشتنی واقعا مژگان؟😂😂😂فکرش کنید ارتور مژگان واقعا ممکنه😕😕😕😂😂😂خانم دکتر تز شما بعید بود😂😂😂😅😅😅
arthur morgan نمیشناسم آخه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
صبر کن یه سرچ بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: -
arthur morgan نمیشناسم آخه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
صبر کن یه سرچ بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes:خانومِ_دوست_داشتنی بزنید شاید فرجی شد🥲🥲🥲😂😂😂
-
arthur morgan خیلی شات مزخرف و بدیه
با دختر خاله هام تا جایی که شد تو گوشیای مامانامون و باباهامون حذف کردیم ولی به بعضیا دسترسی نداشتیم که همونا هم بفهمن واسه همه بسه البته داییم تو گوشب بعضیا بعضیا پاک کرد ولی نمیدونم چیکار کنم حالا😔@Fargol-Sh خب اشتباه شده تقصیر شما که نیست ناراحت هستید تازه مسائل شخصی ادم ها هست اینکه ناراحتی نداره
-
@دختر-بهار هم قشنگه هم سختی داره
اگه دوسش داشته باشی سختیاشم حل میکنی واسه خودت -
خانومِ_دوست_داشتنی بزنید شاید فرجی شد🥲🥲🥲😂😂😂
arthur morgan خب مثل اینکه پسرتم مُرده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تسلیت
-
@Fargol-Sh خب اشتباه شده تقصیر شما که نیست ناراحت هستید تازه مسائل شخصی ادم ها هست اینکه ناراحتی نداره
arthur morgan این از مسائل شخصی چیزی فراتره 😞
-
ZDM نگو که تو صورت خودتم زدی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیایین من یه جدید دیگه پیدا کردمممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حوری نگفته بود زهراشون انقد خوبه
وگرنه تاحالا میبردمش واسه خودم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا که چتت وا شده
تعهدا شکسته بیا و بمون و نرو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی
اوفیی سابسکرایبو بچکون😂😂😂
سوگنگگگ ب ممد بگو طناب رو بندازه منو نرگس جاااموندیم😂😂
آخ قوبونت منم همیشه از همون قدیما خیلی دوسداشتم باهات دوست شم اما حس میکردم تو خیلی باکلاسی بهم محل نمیذاری🙁😂😂🤦🏼♀️
باعشه عزیزم قوبونت😁 -
arthur morgan خب مثل اینکه پسرتم مُرده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تسلیت
خانومِ_دوست_داشتنی اره 🥲🥲🥲خیلی دوسش داشتم ولی رفتخ جهنم ای روزگار🥲🥲😵😵
-
@Fargol-Sh خب باشه مربوط به شماست نه کس دیگه ای اون ها حق ندارند دخالت کنند چون چیز شخصی هست
-
@Fargol-Sh اوپس
-
@سمیه-صادقلو باشه حالا منو نزن والا!
@yasin-sheibak
باشه🥺🌈 -
maryam111
شما هستی یا نیستی؟ خوبی؟ سالمی؟ زندهای؟ :eyes:@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
شما هستی یا نیستی؟ خوبی؟ سالمی؟ زندهای؟ :eyes:گاهی هستم گاهی نیستم.. خوب که نه، خیلی له ام.. سالم هم هستم فکر کنم.. زنده واقعا نه، خیلی رو به موتم/:
چطور؟