هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 دلم از این نوع خستگیا میخواد :))))))
-
ZDMreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
منم چکوندم لایکم میکردم -
@سمیه-صادقلو ببخشید امیدوارم ناراحت نشده باشی
-
maryam111 چرا؟خوب نیستی؟
-
0yasin.sh0replied to fateme.shafeie on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh نگران نباش انشاالله چیزی نشه
-
@yasin-sheibak
ن بیخیال ولی خیلی دلم براش سوختاین وسط ترکشام ب تو اصابت کرد معذرت
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی ان شاء الله این خستگی قسمت همه
ما که داریم از دست میریم -
Elham Hosenireplied to danial hosseiny on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
شما که جواب ندادی -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak هعی حتی تصورشم سخته که چیا تو اون شات بود
-
@سمیه-صادقلو اوهوم منم تنگ دلم برا سینا
خوب اشکال نداره فداسرتون -
0yasin.sh0replied to fateme.shafeie on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh درمورد خودتون که باشه واقعا بده ولی بقیه رو نمیدونم
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak چیزیم نیست فقط یکم خستم
کارآموزیام شروع شده
ترم هم شروع شده
همش درگیرم
برنامه هام به هم گره خورده -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ZDM on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM نه نه ببین بچم
اون میشه بِلفَبوره
فکرکنم یعنی خیلی لطیف و جاذاب
عربیه
نه من با سیستم میرم
وی پی ان نمیخواد
خیلی کم پیش میاد که سرعت دانلود ضعیف شه برای سرعت دادنش روشنش کنم
آ خوووودا ایطور میگی نمیگی من بمیرم همینجا آخهههه
جیرم شد جیگر زلخیااا (البته شرحه رشرحه از ذوق زیاد ) -
Elham Hosenireplied to danial hosseiny on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
چه بد -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ZDM on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM من با توام
تو رو دنبال کردم
اتفاقا سوگنگ رو فالو ندارم
چون ساجسشن یوتیوبم اونوقت میشه فارسی
براهمین دنبالشون نمیکنم الگوریتمش بهم نخوره -
@yasin-sheibak
دلم که تنگ نشده اگه از انجمن رفته بود کلا ولی میتونست کنکور بده اصلا ناراحت نمیشدم چون ب هر حال هر جا ک هست خوشحاله دیگه ولی اینجوری...علاوه بر کوچولو ترین باید بگم مهربونی
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 نمیدونی فکر کردن بهش چقدر بهم انرژی میده حتی :)))
حیف که کنکور داره نفسمو میبُره
ولی لذتی که این خستگی داره هیچی نداره :))) -
@Fargol-Sh
خب چرا پاکش نمیکنی؟ -
ZDMreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
بِلفَبور؟
ینی ی عمر اشتباه میزدم؟
اوخیییی لطیف و جذاب مثه حنا
......
جدی؟
چجوری؟
مگه یوتوب فیلتر نیست؟
......
اخخ خدا خدا نکنه ک
.....
میگما تلگرام پی ام دادم -
arthur morganreplied to fateme.shafeie on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh کاملا می تونم تصور کنم چون برای خودمم هم اتفاق افتاده شاید شدید تر ولی من سعی کردم که تصمیم درست را بگیرم شما هم همینه اگر نگران نباشید و استرس بگیرید نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه اگر ارامش خودتون را حفظ کنید در لحظه می تونید تصمیم بهتری بگیرید چون خودم واقعا تجریه کردم که دارم میگم
262978/1000113