هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنی
بِلفَبور؟
ینی ی عمر اشتباه میزدم؟🙁😂😂😂
اوخیییی لطیف و جذاب مثه حنا😂😂😂😂💔
......
جدی؟
چجوری؟
مگه یوتوب فیلتر نیست؟🙁
......
اخخ خدا خدا نکنه ک
.....
میگما تلگرام پی ام دادم🤗😁ZDM مثل اینکه آره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نمیدونم برا منم سئواله:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: انگار هر بار روشنش میکنم آی پی سیو میشه براهمین منو کاندایی فرض میکنه میاره برام بالا:face_with_tears_of_joy:
هر سری یادش میاد عه من ایرانم دوباره روشنش میکنم حل میشه..!
چون یه مدت از صبح تا شب وی پی ان روشن بوده ( تقریبا دو هفته پی دی پی)
احتمالا از اونه
باشه الآن چک میکنم. -
@سمیه-صادقلو خوب چی بگم؟ شما غیر رسمی بگو😂
yasin sheibak
هیچی فیییلا خودافظ🌈😄✨ -
maryam111
خب من به شخصه تگت کردم توی ترینها ولی یه جوری بهم محل ندادی حس کردم وجود خارجی ندارم.@danial-hosseiny همیار جان عزیز شما نبودنتون هم بودتون هست حال کردید پارادوکس را؟😅😅😂😂
-
@سمیه-صادقلو همون لحظه پاک کردم
جی بی دیگ پاک نمیشه پیاما -
خانومِ_دوست_داشتنی خوبه تنها نفس شما نیست که داره می بره منم هستم🥺🥺🥱🥱
arthur morgan با تک تک سلولهام درکت میکنم =))
-
ZDM مثل اینکه آره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نمیدونم برا منم سئواله:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: انگار هر بار روشنش میکنم آی پی سیو میشه براهمین منو کاندایی فرض میکنه میاره برام بالا:face_with_tears_of_joy:
هر سری یادش میاد عه من ایرانم دوباره روشنش میکنم حل میشه..!
چون یه مدت از صبح تا شب وی پی ان روشن بوده ( تقریبا دو هفته پی دی پی)
احتمالا از اونه
باشه الآن چک میکنم.خانومِ_دوست_داشتنی
وایییی خوش بحااالت🙁😂😂😂
ما بدبخت پیچاره ها ک باید قند شکن بزنیم تا بیاد بالا🙁😂😂🤦🏼♀️ -
جی بی دیگ پاک نمیشه پیاما@Fargol-Sh واتساپ واقعا بدم میاد نه ادیت داره نه مدیر گروه میتونه پیام پاک کنه اصلا بدرد نمیخوره
-
arthur morgan با تک تک سلولهام درکت میکنم =))
خانومِ_دوست_داشتنی اره من الان برنامه ریخته بودم برم سر درسم امروز یعنی اینقدر خسته بودم که نگید پلک هام از شدت خستگی باز نمیشد امروز هم نرفتم🥲🥲🥲🥺🥺🥺فرسایش پیدا کردم
-
جی بی دیگ پاک نمیشه پیاما -
@Fargol-Sh واتساپ واقعا بدم میاد نه ادیت داره نه مدیر گروه میتونه پیام پاک کنه اصلا بدرد نمیخوره
yasin sheibak 😑😑😑😑
-
ZDM ایشون همجا داره فتوا میده بدون وی پی ان میشه ولی نمیشه واقعا😂
yasin sheibak حیف حال ندارم اسکرین ریکورد برم بفرستم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا خدا یادش اومده منو بجای اینکه کانادا بذاره ، ایران انداخته ، گفته بذار یه حالی بهش بدیم یوتیوبش حداقل مثل کاندایی ها باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
ZDM دیگ خودمم دلم واسه خودم میسوزه😢😂
-
yasin sheibak حیف حال ندارم اسکرین ریکورد برم بفرستم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا خدا یادش اومده منو بجای اینکه کانادا بذاره ، ایران انداخته ، گفته بذار یه حالی بهش بدیم یوتیوبش حداقل مثل کاندایی ها باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی 😂😂😂😅
-
yasin sheibak
هیچی فیییلا خودافظ🌈😄✨@سمیه-صادقلو بای بای😂
-
جی بی دیگ پاک نمیشه پیاما@Fargol-Sh
نگرفتم جی بی ینی چی
ولی خب چرا همون لحظه که پاک کردی حذف برای همه رو اگه زده باشی حله دیگه ؟نیس؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی
وایییی خوش بحااالت🙁😂😂😂
ما بدبخت پیچاره ها ک باید قند شکن بزنیم تا بیاد بالا🙁😂😂🤦🏼♀️ZDM تو اون یه هفته حدودا روزی 7 گیگ مصرفی داشتم خواهرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

اینم مال این مدته:face_with_tears_of_joy:
چون چند روز نرفتم اون ستون آخری رسیده به 4 گیگ:face_without_mouth: -
@Fargol-Sh
نگرفتم جی بی ینی چی
ولی خب چرا همون لحظه که پاک کردی حذف برای همه رو اگه زده باشی حله دیگه ؟نیس؟ -
@Fargol-Sh
نگرفتم جی بی ینی چی
ولی خب چرا همون لحظه که پاک کردی حذف برای همه رو اگه زده باشی حله دیگه ؟نیس؟این پست پاک شده! -
ZDM تو اون یه هفته حدودا روزی 7 گیگ مصرفی داشتم خواهرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

اینم مال این مدته:face_with_tears_of_joy:
چون چند روز نرفتم اون ستون آخری رسیده به 4 گیگ:face_without_mouth:خانومِ_دوست_داشتنی به جای شام وناهار میخوری اینارو رو دست من زدی!😂
-
@Fargol-Sh
نگرفتم جی بی ینی چی
ولی خب چرا همون لحظه که پاک کردی حذف برای همه رو اگه زده باشی حله دیگه ؟نیس؟@سمیه-صادقلو وات جی بی حتی اگه پاک کنی واسه اونا ک جی بی دارن پاک نمیشه