هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
چیه؟
واسه من مربع میاد فقط -
آیا میدانستید این دوتا ایموجی با هم حاوی صدا هستن؟
-
ZDMreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
آره عزیزم دیدم مرسی(:
راحت باش گُل
موفق باشی
بترکون -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny مرسییی
لطف دارن بچه ها واقعا
منم همتونو دوست دارم -
ZDM 🥲🥲🥲
-
زهرا جواب پیویت رو دادم
من برم دیگه
هروقت تونستی چک کن
من زیاد تلگرام نیستم اگه یوقت ندیدم عذر میخوام..! -
arthur morganreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 اره انشاالله سالم باشیم و باشید همه ولی ارزومه اگر مریض شدم شما بیایید بالا تختم چون حتما مریض ها با دیدن شما روحیه می گیرند در آینده ️️️
-
ZDMreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
هوووم -
Elham Hosenireplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
نه می خوام خوب نباشم شاید پرستارم تو باشی
فقط یه سردرد هست تا ۲ ساعت دیگه خوب میشم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny به خدا منشنا زیاده دارم جواب میدممم️
-
arthur morgan
بلی شما(: -
arthur morganreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی عجب خانم دکتر گوکول مگولی
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ZDM on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM آرههه دیدی..!
خیلی..! -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan حالا خدا نکنه مریض شید ولی پرستاری کردن خوبه
مرسییی ممنونم ازت -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan آره
حس خوبی میده حرفات..! -
lO_Olreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
اهااااا -
Elham Hosenireplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
شکر خدا ما دو تا از استادا رو به قبله هستن -
ZDM من؟
-
danial hosseinyreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
امیدوارم زودتر از این وضعیت لهِ روحیت دربیای...
بچهها اینجا خیلی دوستت دارن...
یه جور مشخصی همه نگران و ناراحتتن. -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Elham Hoseni on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Elham Hoseni چرا مثلا؟
واقعا خوب باش
پست 737029 از 1000113