هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کار درست رو هم بکنم کلا هیچ کاریم نکنم بازم حرف و حدیث رو می شنومم://
حرفی هم که نمیشه زد...
یهویی وسط درس خوندن اعصاب آدمو می ریزن بهم
️
️
@sania-Andiravan ببخشید که دخالت میکنم ولی به حرف بقیه اهمیت ندید اصلا اصلا مردم هزارتا حرف میزنند فرداش هم یادشون میره به نظرم توجه نکنید اگر حرف درستی زدند حتما حتما توجه گنید ولی اگر عبث بود یک میلیونم ثانیه هم ذهنتون را درگیر نکنید چون ارزش نداره
-
arthur morgan
من هنوزم اسمتو مژگان میخونم@سمیه-صادقلو بابا ارتور را نمی بینید؟
🥲🥲🥲🥲🥲
-
چرا منشنا برام نمیاد=/
-
@سمیه-صادقلو بابا ارتور را نمی بینید؟
🥲🥲🥲🥲🥲
arthur morgan
آرتور نمیدونم ینی چی ولی مژگان میفهمم ک -
@سمیه-صادقلو بابا ارتور را نمی بینید؟
🥲🥲🥲🥲🥲
arthur morgan
حالا ینی چی هم آرتور هم مورگان -
arthur morgan
آرتور نمیدونم ینی چی ولی مژگان میفهمم ک@سمیه-صادقلو بابا ارتور اسم پسر خارجی تازه اونم مرگان هست ولی خودمونی خیلی حال میده طرف فکر میکنه دختری بعد که می فهمه پسری میره تو کما
🥲🥲🥲🥲البته قبلش خودم سکته را زدم ارتور مژگان🥲🥲🥲
-
@سمیه-صادقلو بابا ارتور اسم پسر خارجی تازه اونم مرگان هست ولی خودمونی خیلی حال میده طرف فکر میکنه دختری بعد که می فهمه پسری میره تو کما
arthur morgan
کرم داری پ
️
-
@سمیه-صادقلو بابا ارتور اسم پسر خارجی تازه اونم مرگان هست ولی خودمونی خیلی حال میده طرف فکر میکنه دختری بعد که می فهمه پسری میره تو کما
-
arthur morgan
حالا ینی چی هم آرتور هم مورگان@سمیه-صادقلو اسم یکی شخصیت بازی red Dead redemption 2بود که اخرش مرد اس مادرش بمیره براش خیلی بازی قشنگی بود خیلی 🥲🥲🥲
-
@سمیه-صادقلو اسم یکی شخصیت بازی red Dead redemption 2بود که اخرش مرد اس مادرش بمیره براش خیلی بازی قشنگی بود خیلی 🥲🥲🥲
-
arthur morgan
کرم داری پ
️
@سمیه-صادقلو بابا سعی کردم اسمم را عوض کنم اسم ایمیلم بود حتی اسم ایمیلم هم عوض کردم ولی بازهم نشد همین مونده برام🥲🥲🥲
-
@سمیه-صادقلو بابا سعی کردم اسمم را عوض کنم اسم ایمیلم بود حتی اسم ایمیلم هم عوض کردم ولی بازهم نشد همین مونده برام🥲🥲🥲
arthur morgan
هوم برا منم این برا مامانمع عوض نمیشه اونموقع که تازه اومده بودم رمز ایمیلمو کم کرده بودم الان که پیدا کردم بخوام با اون بیام کلا اعتبار اینا پر
️
-
@سمیه-صادقلو اسم یکی شخصیت بازی red Dead redemption 2بود که اخرش مرد اس مادرش بمیره براش خیلی بازی قشنگی بود خیلی 🥲🥲🥲
arthur morgan داداش یک ملتو ایسگا کردی با اسمت
-
arthur morgan
هوم برا منم این برا مامانمع عوض نمیشه اونموقع که تازه اومده بودم رمز ایمیلمو کم کرده بودم الان که پیدا کردم بخوام با اون بیام کلا اعتبار اینا پر
️
@سمیه-صادقلو اره خیلی بده خیلی ولی ارتور قشنگه ارتور مژگان نه نه ببخشید از بس گفتید مژگان که قاطی کردم ارتور مرگان
-
arthur morgan داداش یک ملتو ایسگا کردی با اسمت
@yasin-sheibak چه وضعی شده
🥲🥲🥲
-
رفیقم داده ینفر کنکورشو ثبت نام کنه
یارو شهرشو زده میاندوآب
باس پاشه بره اونجا امتحان بده -
@yasin-sheibak چه وضعی شده
🥲🥲🥲
arthur morgan والا
-
@fatemeh-Ma🥲🥲
-
رفیقم داده ینفر کنکورشو ثبت نام کنه
یارو شهرشو زده میاندوآب
باس پاشه بره اونجا امتحان بده -
@سمیه-صادقلو اره خیلی بده خیلی ولی ارتور قشنگه ارتور مژگان نه نه ببخشید از بس گفتید مژگان که قاطی کردم ارتور مرگان
arthur morgan
ینی الان ب اسم مامان من توهین کرداهه؟