هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
هوم -
0yasin.sh0replied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan عکس پروف پسرونه بزار از تباهی در بیان ملت
-
@سمیه-صادقلو من؟
-
علیرضا تمدنیreplied to خانوم لوبیا on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
یه روز مونده به کنکور تو ترمینال آس و پاسه بدبخت -
0yasin.sh0replied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
arthur morganreplied to 0yasin.sh0 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak اره خیلی بده بایا جان ارتور اسم پسره به جون خودم🥲🥲
-
arthur morgan
ینی الان ب اسم مامان من توهین کرداهه؟ -
خانوم لوبیاreplied to علیرضا تمدنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
arthur morganreplied to خانوم لوبیا on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma🥲🥲
-
0yasin.sh0replied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan والا
-
رفیقم داده ینفر کنکورشو ثبت نام کنه
یارو شهرشو زده میاندوآب
باس پاشه بره اونجا امتحان بده -
arthur morganreplied to 0yasin.sh0 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak چه وضعی شده🥲🥲🥲
-
@سمیه-صادقلو اره خیلی بده خیلی ولی ارتور قشنگه ارتور مژگان نه نه ببخشید از بس گفتید مژگان که قاطی کردم ارتور مرگان
-
0yasin.sh0replied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan داداش یک ملتو ایسگا کردی با اسمت
-
arthur morgan
هوم برا منم این برا مامانمع عوض نمیشه اونموقع که تازه اومده بودم رمز ایمیلمو کم کرده بودم الان که پیدا کردم بخوام با اون بیام کلا اعتبار اینا پر️ -
@سمیه-صادقلو بابا سعی کردم اسمم را عوض کنم اسم ایمیلم بود حتی اسم ایمیلم هم عوض کردم ولی بازهم نشد همین مونده برام🥲🥲🥲
-
-
@سمیه-صادقلو اسم یکی شخصیت بازی red Dead redemption 2بود که اخرش مرد اس مادرش بمیره براش خیلی بازی قشنگی بود خیلی 🥲🥲🥲
-
خانوم لوبیاreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
arthur morgan
کرم داری پ️
پست 736966 از 1000113