هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانوم لوبیاreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan میشه تموم کنی!
-
هوففففففف
-
arthur morgan بله بله درسته هنوز استان ما زودتر شب میشه و زودتر هم خورشید طلوع میکنه
-
@fatemeh-Ma سلام خوبی خوشی
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی استان ما ملو
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی چشم حتما ببخشید یکمی خواستم هواتون عوض بشه🥲🥲
-
arthur morgan فکر کنم اشتباه پاسخ زدین
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی اره همون
-
خانوم لوبیاreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
سلآم آیلین جان
قربونت بخوبیت
بعضیا شب و عصر نکنن خوبیم=/
تو چدوری؟ -
Gharibe Gomnamreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
اخه لعنتی اولش وایساد من راه میرفتم اونم راه میرفت من وایمیسادم اونم می ایستاد -
@fatemeh-Ma قربونت بشم انشاالله همیشه عالی باشی
منم خوبم به خوبیت -
-
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اوه اوه خطریه برید جایی که شلوغ باشه فقط تحریکش نکنید اصلا
-
Gharibe Gomnamreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
الان شبه -
arthur morgan
رسیدم خونه خداروشکر -
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اهان اره درسته
-
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خداروشکر
-
سلام خوبی خوشین سلامتی
maryam111 -
تاپیک دینی جدید زدم...برین جواب بدین
-
خانوم لوبیاreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
خدانکنه گُل:)
شکر ک خوبی
263236/1000113