هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اینکه عادیه من یکبار امتحان نوبت اول بارون اومده بود گفتم هوا دو نفره هست به جای چرخ پیاده برم مدرسه خب بعد دقیقا من همیشه که با چرخ می رفتم از در و دیوار ماشین می ریخت امروز شانس من کوچه خلوت خلوت ولی سه تا سگ گنده بودن شانس اوردم بهم حمله نکردن اصلا اینقدر ترسیدم که نگید
-
چه گیری به شب عصر دادین
-
@سمیه-صادقلو الان عصر
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی الان شب
-
arthur morganreplied to خانوم لوبیا on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma الان عصر
-
arthur morgan
اه بسههههه️️ -
-
@سمیه-صادقلو
-
خانوم لوبیاreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan میشه تموم کنی!
-
هوففففففف
-
arthur morgan بله بله درسته هنوز استان ما زودتر شب میشه و زودتر هم خورشید طلوع میکنه
-
@fatemeh-Ma سلام خوبی خوشی
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی استان ما ملو
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی چشم حتما ببخشید یکمی خواستم هواتون عوض بشه🥲🥲
-
arthur morgan فکر کنم اشتباه پاسخ زدین
-
arthur morganreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی اره همون
-
خانوم لوبیاreplied to ایلین حیدرزهی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
سلآم آیلین جان
قربونت بخوبیت
بعضیا شب و عصر نکنن خوبیم=/
تو چدوری؟ -
Gharibe Gomnamreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
اخه لعنتی اولش وایساد من راه میرفتم اونم راه میرفت من وایمیسادم اونم می ایستاد -
@fatemeh-Ma قربونت بشم انشاالله همیشه عالی باشی
منم خوبم به خوبیت -
263228/1000113