هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یا هم نه پاک کردن نصفه شبی کیف میده نه الان
-
خانومِ_دوست_داشتنی
راستشو بگو کلک 😉Elham Hoseni والا هیچی :face_with_tears_of_joy:
نحوه صحبتتون ی حالت خجالتی بودن بهم داد
شایدم خیلی راحت صمیمی نمیشی..!
نمیدونم -
سلاااااااااااااام آتنااااااا💫✋
اول بگم ک من روی پیامت ریپ زدم به دو دلیل:
۱.همه ببینن که تو چقدر برایِ من تایپ کردی و منو خوشحاااال کردی😍
۲.بعضی جاهارو یادم میره و باید برگردم بالاو بخونم تاچیزی جانیفته😂
خب از اینکه حالت اوکی نبوده یه جوری شدم! ولی ازاینکه وقتی داشتی اینومینوشتی؛حالت خوب بوده خیلییییی خوشحالممممم🍫
ایشالله که همیشه حتی از اون حال موقع نوشتنت هم بیشترترترترترترررررر حالت خوب و عالی باشه✋
پ.ن۱:نخوندم قبلیاتو
از اینکه مثل ادبیات خودم برام مینویسی خیلی باحاله و جالبه برام😂💫🍫
دقیقن گفتی عزیزوم و پ.ن استفاده کردی و بگذریم هم گفتی😎😂😂ایول!
اون مفهوم شعر رو ک بادل و جون درک کردی واقعن عالیههههههه و خوشحالم برات یه عالمههههه.
اون جواب دادن هم میدونی!حرفت درسته. زوری نیست ولی من یه دیدی دارم ک میگم وقتی یکی منتظر پیام و جوابه توعه،اول کار اون و بعد غرغر خودم😶وخب من توی این بار گذشته ایی برخلافشو عمل کردم و این بده!
اگه دقت کرده باشی من کلن اینجورم ک میام اول تگارو جواب میدم و بعد اگه حرفی به کسی دارم هم تگ میکنم و میگم و بعدش شروع میکنم به خزعبلات نویسیم😂😂همون تودلی هامنظورمه😂
بگذریم!
ای جان به ساعت آزادهات..
من ساعت ازادای متفاوتی دارم اماخب اینکه صفحه انجمن رو بازکنم و بیام اینجا زورو تاثیر بیشتری داره😂
پس من خودم رو باهات اوکی میکنم و سعی میکنم وقتایی بیام ک توهستی🚶پنجشنبه هامو سعی میکنم اوکی کنم.
ای قربون شوما که میخواستی شعر رو جواب بدی😌🍫
نه بابا لازم نیست..من صرفن فقط چون دوسش داشتم بهت گفتم و اصلن ازش انتظار گرفتن شعر نداشتم.
اینکه میگی شعر خوبی پیداکردی منو دوباره تگ میکنی؛خیلی خوشحالم کرد حقیقتن و بگم ک این لطف و مهربونی و بزرگیت رو میرسونه🍫💫✋
خب اما اوضاع...
واییی که چقدر حل شدن درگیری های ذهنی خوبنننننننن.
اصنا ادم باید به خودش یه ایول بگه و یه لیوان چایی داغ بریزه و بشینه کنار پنجره و باخودش برا چنددقیقه خلوت کنه و خستگیشو بدر کنه😌🍫
اماخب من اینجورم که تا یکی فکر و درگیری و دغدغه ذهنیم حل میشه؛سریع یه جدید دیگه به لیستم اضافه میشه😐💔😂😂😂لعنتی دودقیقه قابلیت خالی شدن نداره😂😂
خدامشکل گشات باشه همیشه💫✋
خب اما تو ازمن پرسیدی!
من چطورم!؟
خب زینبیِ الانِ ساعتِ ۲ونیم شب هیچ طورِ خاصی نیست😐😂😂😂
درصورت عادی و نرمالش باید خواب میبود...
اماخب نزدیک دوساله ک زینبی خوابش یکم داغون شده و این فعل خوابیدن براش درهم برهمه.
نه اینکه شب نخوابم روز بخوابمااااا،نه. کلن خیلی کم شده:")
فکرمیکنم خوبه خواب کم...اماخب اسیب و سختی خودشو داره🚶
خوبیش اینکه میتونم ازسکوتِ بینهایت شب بهره ببرم و اون لحظه ایی که با صدایِ یه ماشین سکوت شب میشکنه به خودم بیام و ببینم ععع من هنوز بیدارم😐😂
نه بدون شوخی خوبی داره..
اماخب سختیش هم اینکه هنه خوابن و تو هرکاری بخوای بکنی باید استه و اروم باشی ک کسی بیدار نشه!
یا اینکه گاهن وقتی حالت بده با خوابیدن ارومتر میشی..اماخب منی باید بمیرم تابتونم بخوابم😐😂
بگذریم😂😂
اینکه اره الکی الان بیدارنیستم😂😂✋
زینبیِ درطول ۲۴ساعت شبانه روز عادیه😂و از استراحتش اومده بیرون و اندک اندک داره فشار درسارو احساس میکنه😂😂
پ.ن۲:استراحت کجایی!؟💔😐😂😂😂
پ.ن۳:پیش بینیت تقریبی درسته..من کلن ادمی ام ک سعی میکنه لذت ببره😎😂😂
اعتمادبنفس هم که هیچ به سقفشو من دارم😎😂😂💔
اره دیگه این دختر حتی از سال کذایی و عذابِ کنکورش هم لذت برد و کِیف کرد😂😂😂دیگه اینا ک سهله💔😂😂😂✋
پ.ن۴:لطف از توعه😌🍫
پ.ن۵:ارادت داریم مثل همیشه.
اگه تا اینجای متن رو خوندی از طرف منِ زینبی یه خسته نباشی حسابی بهت😂✋
جواب دادنش هم خدا بزرگه💔😂😂😂بازم سلام😂
فکر کنم این همینطوری تا صد تا سلامم ادامه داشته باشه😂
واقعیتش اصلا متوجه طولانی بودن متنم نشده بودم😅 بعد دوباره اومدم نگا کردم دیدم آره این یکی از بقیشون بلند تر شده😁
خب اگه این متنای بلند قراره تورو خوشحال کنه پس ایندفعه طولانی ترش میکنم😍🤣آخه برای چی یطوری شدی😅 اونموقع حالم زیاد بد نبود یه طور کسلی بودم که حوصله ی هیچکاریو نداره درحالی که باید میرفتم درس بخونم همین ! که خب بین کنکوریا این خیلی رواله😂
(آری! وی از کلمه ی روال "زینبی" استفاده مینماید😂)
اون حسیم که شب بعدش داشتم، یه حس رهایی و خوبی بود ! که برمیگشت به همون حل شدن درگیری ذهنیم😂
پ.ن : ولی بهش فکر که میکنم، با خودم میگم چطور شد که اصلا حل شد ؟!! خیلی یهویی و خوب بود.😂
بگذریم .
(آغااااااا😂 جدی جدی این بگذریم رو اصلا متوجه نشدم از تو تاثیر گرفتم😂 کلا آدم تاثیر پذیری که هستم و اون عزیزوم رو بخصوص استفاده کردم ولی حتی "بگذریم" هم؟😂 خوبیش اینه تو خوشت اومده خب خدارشکر😁)مرسی که برام خوشحالی🤭❤️ اینم یکم به همون درگیریم ربط داشت که خبحلشد 😅
درمورد جواب دادن هم اصلا هیچچ مشکلی نیست😌 همین دیگه😂 دارم سعی میکنم متنه خیلی طولانی نشه که مجبور بشی طولانی جواب بدی🤭😂😂
پ.ن : پنجشنبه عصر میام🖐🏻درمورد اشتراک شعرم... اول بگم کاری که خدانکنه❤
اتفاقا وقتی شعری رو برای کسی میفرستی قشنگیش بیشتر میشه😌
درسته انتظارشو نداشتی ولی جاش بود منم در جوابت یه شعر قشنگ بنویسم ولی آه در بساطم نبود🖐🏻😕😂چه قشنگ وصف حال کردی!
حس کردم الان نصف شبه منم بیدار موندم ! چون نصف شبا سر سروصدا نکردن مشکل داشتم همیشه تک تک لحظاتشون یادم اومد.
آخخخ بعد از کنکور حتما دوباره از اینکارا میکنم🤧😂
جواب پ.ن۲! : استراحت نیست عزیزم! چطور تونستی قدرشو ندونی💔😂 بچه قهر کرد رفت.
جواب پ.ن۳😂 : آره آره یکی از دلایلی که دنبالت میکردم که ببینم نتیجه ی کنکورت چی شد اصلا همین ویژگیت بود ! ندیده بودم کسی از سال کنکورش کیف کنه ! چون اکثرا غر میزنن😑😂
ولی خب تو فرق میکردی👌🏻😍من باید به تو خسته نباشید بگم از تایپ این متن بلند !! واقعا خداقوت 😂❤️
حالا کی بیاد متن خودمو بخونه🤦🏻♀️😂
ولی متنه قرار بود خیلی طولانی تر بشه من کمش کردم
برو خدارشکر کن 😂😂atena abolhasani آتنا اینو نشانک زدم سرصبح شاید بیام جواب بدم..
طول میکشه نوشتنم😂 😂 💔
ایول بهت دختر.
عزیزمی:sparkles: -
ولی واقعا من اگ یکم حالم بگیره دوای دردم بندریه :face_with_tears_of_joy:
خیلی مغزم رو این اهنگا واکنش میده همچی یادم میره -
مال من اثرات خستگیه 😂😂
امروز پدرم در اومد ☹️ -
Elham Hoseni والا هیچی :face_with_tears_of_joy:
نحوه صحبتتون ی حالت خجالتی بودن بهم داد
شایدم خیلی راحت صمیمی نمیشی..!
نمیدونمخانومِ_دوست_داشتنی
یا خدااااا این خجالتی بودن از کجا اومده 😂 -
این پست پاک شده!
-
حس میکنم دارم میفهمم چرا اینقدر ابهامات و کج فهمی ها و ... تو کاربرد مشتق وجود داره. حقم دارن
چرا اینقدر فریکی و عجیب غریب هستش
-
دقیقا اون حالی رو دارم که غزل هجده سالش شده بود داشت 😂😂
من یسال زودتر 😕☹️ -
zeinab dehghani نه باور کن😂
پولم کجا بود
اندکی پول تو جیبی از سمت خانواده است که اونم میام یزد دیگه تمومش میکنم😂😂💔
مرسی خوبم الهی شکر
والا اومدیم کارآموزی فعلا که
صبح تا ظهر بیمارستان.. ظهر کلاس آنلاین و مقداری شب در اختیارمون هست که استفاده کنیم😂
تو چه خبر؟ چیکار میکنی؟ یزدی؟maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani نه باور کن😂
پولم کجا بود
اندکی پول تو جیبی از سمت خانواده است که اونم میام یزد دیگه تمومش میکنم😂😂💔
مرسی خوبم الهی شکر
والا اومدیم کارآموزی فعلا که
صبح تا ظهر بیمارستان.. ظهر کلاس آنلاین و مقداری شب در اختیارمون هست که استفاده کنیم😂
تو چه خبر؟ چیکار میکنی؟ یزدی؟میدونم که میفهمی ک داشتم یکی یکی تگارو جواب میدادم ونتونستم همون لحظه جواب بدم😂 😂 💔
باشد که به آن پول توجیبی برکت افزوده شود:raised_hand_light_skin_tone:
عع چه عالی..خوش بگذره و موفق باشی.
آره این هفته هستم.
پ.ن:قشنگ از صبح تاشب ازتون کارمیکشناااا😂 😂 💔 -
مراقب گلدون اطلسی باش
-
غصه نخور
زندگی رنگارنگه -
@سمیه-صادقلو اره من البته تقریبا۸۰درصد مطالب را بستم ولی این خستگی خیلی اذیتم میکنه
arthur morgan
👌🏻👌🏻👌🏻🌹✨درست میشه انشالا منم تا یکی دوهفته اینجوری بودم الان بهترم خداروشکر -
خداقوت زینبی😂 😂 :raised_hand_light_skin_tone:
-
گاج نرخ کتاباش به 250 تومن هم رسیده
بنظر من که ارزششو داره
به شرط اینکه لای صفحه هاش 300 تومن هم بذارن :| -
این پست پاک شده!
-
خداقوت زینبی😂 😂 :raised_hand_light_skin_tone:
zeinab dehghani من از طول پیامات شناساییت میکنم حقیقتن
-
خانومِ_دوست_داشتنی شاد بفرس
بندری@F-Seif-0 یکم بخندیم چطوره اینا دوس میداری؟😂
-
arthur morgan
👌🏻👌🏻👌🏻🌹✨درست میشه انشالا منم تا یکی دوهفته اینجوری بودم الان بهترم خداروشکر@سمیه-صادقلو انشاالله خداروشکر که بهتر هستید انشاالله عالی میشید
-
ایول بیشتر به اونایی ک لایک کردین!:raised_hand_light_skin_tone:
راستشو بگین کی براتون چاقو کشیده که پیامارو لایک میکینید؟!😂 😂
سری قبل بچه ها التماس میکردن که لایک کن بچهههه😂 😂 💔