هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Zahra.HD on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang منم قبلا فرق پژو و سمند رو متوجه نمیشدم
الانم بعضی وقتا قاطی میکنم حتی -
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی nx هم من زیاد میبینم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ari_14 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii نخیر
-
علیرضا تمدنیreplied to خانوم لوبیا on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
سلام به روی ماه نشستت -
@fatemeh-Ma عع سیلااام
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to علیرضا تمدنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی
اندکی امید :)))))))))) -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to 0yasin.sh0 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak دیدن با داشتن فرق داره بچه :)))))
-
علیرضا تمدنی پررو
-
Mohammad Gh 1replied to Mohammad Gh 1 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Gh 1 شد 20 تا
-
بخدا شما اگه بفهمین من قرار نیست قانع بشم و از موضعم کوتاه نمیام انقد با من بحث نمیکردین
-
@yasin-sheibak عجبا
-
@Zahra-Zahraii
زرای مَن چدوره؟:) -
علیرضا تمدنیreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
برو تو
بگو آشنای علیرضام
میگن بدون شهریه ثبت نامی
فقط قبلش بدهی های اونو صاف کن -
ari_14replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی مممنونمممم
-
z Gheibireplied to zeinab dehghani on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi سلام خانم دکتر
متشکرم از تبریکتون...
ولی من فقط مهندسی میخونم!
هنوز مهندس نشدمسلام
نظرت چیه با خط سوم و چهارم خط اول را نقض کنیم ؟خیلی بالطف ومحبت هستین
بعد از مدت ها..احاول پرسی هم بکنم!؟
احوالاتِ شریف؟
اوضاع چجوره؟!زنده باشی خداروشکر من خوبم شما خوبی؟ ترم اول تموم شدا راضی هستی؟
-
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
ولی بین این دوتا من لندکروز رو ترجیح میدم -
@fatemeh-Ma خوبم تو خوبی؟
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ari_14 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii من گلوم یسوخت انقد گفتم نگین اینو ://
پیویت بازه بگم؟؟ -
خانوم لوبیاreplied to علیرضا تمدنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی
اینو معمولن صب میگن خخ=I
خوبی؟ -
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی لنگه خودتم
263824/1000113