💙میرتا؛امامزاده انجمن💙
-
دستم خورد و دیدم ایموجی آدم برفی هم داره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :snowman: :snowman: :snowman: :snowflake:
-
من هی میگم اینجا چرا انقد ساکته
[audio/6kUhZXvRPxk070hTUDihrylt.mp3]

@Infinitie-A پاشو بیا با حرکات موزون مجلسو گرم کن حاجی
@سجاد-ذوالفقاری در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
من هی میگم اینجا چرا انقد ساکته
[audio/6kUhZXvRPxk070hTUDihrylt.mp3]

@Infinitie-A پاشو بیا با حرکات موزون مجلسو گرم کن حاجی
وااااااااااااااااییی
اصلن توقع این آهنگ رو نداشتم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
برایِ تولدِ من هم این آهنگ رو بزارین..
اصلن همتون همخوانی کنین اینو:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@mitra-ism-rahmani میتراااااااااا به یاد اون حرفایِ ایمیل درمورد عموپورنگ و اینا :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing::snowflake: :snowflake: -
دختر جان تولدت کلی هپی مپی 😍😍😍
@mitra-ism-rahmani
ایشالا کلی موفقیت های قشنگ قشنگ بیاد تو زندگیت
همیشه هم لبت پر از خنده باشه💟💟
الهی هزار ساله بشی 💋 ایشالا تقدیر و ارزو هات یکی باشن- از طرف مامی دریا 💙🌊
دریا دریایی ممنون غزاله که اومدی:snowflake: :snowflake:
همیشه حکمِ مامی رو داری برایِ ماها:sparkles: -
zeinab dehghani
قربونت زینبی 😝😁✋💎❄@Saghi-Mortazavi پولِ عیدیِ سیدیتیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::snowflake: :snowflake:
-
تویِ عمرم کنارِ نوشته هام....اینقدر ایموجیِ دونه برف نذاشتم:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani ایناهمش بخاطر تم آبیه:face_with_tears_of_joy: :snowflake: -
@First در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghani تولدتون خیلی مبارک باشه
انشالله امسال به هرچیزی که میخواین برسین :shamrock: :sparkles:کی خودش برایِ خودش تاپیک میزنه آخه؟!
پ.ن: @mitra-ism-rahmani برایِ توگفتن:face_with_tears_of_joy:
متشکرم :snowflake:zeinab dehghani اوشون:face_with_rolling_eyes: : https://forum.alaatv.com/post/2072649
ولی جدا فقط یادم رفت منشنشون کنم :eyes: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
وگنه میدونستم تولد کیه:face_with_tears_of_joy:
خاااا حالا چجوری جمعش کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@Saghi-Mortazavi 0-0ftm :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
خبر دارین یه نفر بصورت مهمان برایِ مورد درسی اومده بوده و از دیدن تاپیک ذوق زده شده بوده؟!:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه از عالمِ بالا خبر آوردن که بابت فالِ حافظِ جان هم به ملکوت اعلی رفته و اومده:face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اصلن هم منظورم تونیستی..به خودت نگیریااا:snowflake: :blue_heart::face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani اوشون:face_with_rolling_eyes: : https://forum.alaatv.com/post/2072649
ولی جدا فقط یادم رفت منشنشون کنم :eyes: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
وگنه میدونستم تولد کیه:face_with_tears_of_joy:
خاااا حالا چجوری جمعش کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@First چه جالب!
پ.ن:رواله...
ممنون که اومدین و بهش تبریک گفتین:snowflake:
لازم نیست جمعش کنین...
اصن پهن نشده بود ک جمع بشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@First چه جالب!
پ.ن:رواله...
ممنون که اومدین و بهش تبریک گفتین:snowflake:
لازم نیست جمعش کنین...
اصن پهن نشده بود ک جمع بشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani بله صحیح:grinning_face_with_sweat:
-
@امیرمسعود-جعفری حالا من شدم خل و چل!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
توخلی که توتاپیک تولد میای میگی دعوت شدم یا نشدم؟!:face_with_tears_of_joy:
ملت دعوت نشده باشن هم میام شام و شیرینی میکَنَن میبرن..اونوقت تو!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیعی..خدیا شکرت:palms_up_together_medium-light_skin_tone: :snowflake:zeinab dehghani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری حالا من شدم خل و چل!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
توخلی که توتاپیک تولد میای میگی دعوت شدم یا نشدم؟!:face_with_tears_of_joy:
ملت دعوت نشده باشن هم میام شام و شیرینی میکَنَن میبرن..اونوقت تو!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیعی..خدیا شکرت:palms_up_together_medium-light_skin_tone: :snowflake:من عادت ندارم بدون دعوت جایی برم😂
-
@Saghi-Mortazavi پولِ عیدیِ سیدیتیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::snowflake: :snowflake:
zeinab dehghani یچی یاد گرفتی دیگه هیچی نمیتونم بگم🤣✋
-
@Saghi-Mortazavi 0-0ftm :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
خبر دارین یه نفر بصورت مهمان برایِ مورد درسی اومده بوده و از دیدن تاپیک ذوق زده شده بوده؟!:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه از عالمِ بالا خبر آوردن که بابت فالِ حافظِ جان هم به ملکوت اعلی رفته و اومده:face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اصلن هم منظورم تونیستی..به خودت نگیریااا:snowflake: :blue_heart::face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani اععع خوبس خوبس🤣✋💎
-
@mitra-ism-rahmani
سلام سلام 👋😁😐😂
خانم رحمانی تولدتون مبارکه🪴🌹
انشاالله امسال به رشته مورد صلاحت برسی، و بهترین موفقیت هارو تو اون رشته کسب کنی🌷🪴👀
انشاالله همیشه خودت و خانواده ات سالم و سلامت باشن و باشی🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃😐😂
هدف درست هم توی زندگیت پیدا کنی🪵

😂😂😂اره دیگه همینا
دیگه نمیدونم چی بگم😐😂
آقاا راستی یه چیزی😑😂من روز قبل تولدت به ایشون zeinab dehghani گفتم تولدتو تبریک بگه😐🌷👀😂
حالا نمیدونم گفت یا تنبلی کرد😒😂😂ولی خواستم بگم، اگه نرسیده دستت، فول من نبوده🥲😂😂
تازه تو پیوی انجمنم تبریک گفتم، خو دیدم نیومدی🥲😂
تا مجبور شدم اینجا بگم👀🌷🍃 -
💎و از برایِ خویش پناه میبریم بر آن که بدونِ واژه ایی ما را میشنود!💎
گویند سرانجام ندارید شما⛓❄
ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم🎗💤
|مولانایِ جان|
سلام عرض میکنیم خدمت تمــــام افرادی که تویِ انجمن هستن✋💙(ازقسمت بالایِ انجمن دارن اشاره میکنن که بگیم:تمـــام افرادی که تویِ آلاخونه هستن✋! maryam111 حالا هِی قدرِ منو ندونین😒💔😂😂)💙🌀
اومدیم درخدمتتون باشیم...
البته بیشتر اینکه درخدمتِ تبریکاتتون باشیم😀!💙
تبریکاتِ تولدِ یکی از انجمنی هایِ خوبمون💫💙❄خب تا این لحظه تاپیک تولدایِ مختلفی دیدین...این یکی هم یکیش😐😂💙🌧
زیاد پیچیدش نمیکنم و خودتون یه عالمه عکس کیک و خوراکی هایِ خوشمزه و کادوهایِ دوست داشتنی و موزیک تولد تصورکنین😂😂💙🌊
دستِ من به اون گوگولی منگولی ها نمیکشه😐😂✋💙
بچه ها تولد خانمِ میترا رحمانی هست!💙❄
دخترِمون هیجده سالش میشه...کنکوری رشته تجربی هم هست.💙🌧
ازسری جهشی خون هایِ انجمنِ مون هستن.💙📘
درهمین حداطلاعات برا افرادی که نمیشناسنش،کافیه😂✋💙
اهم اهم
میترایِ مهربونم...
از ته دلمون برات بهترینارو میخایم.💙
انشالله که خواسته یِ دلت صلاحت باشه.🌊
۳۶۵روزِ فوق العاده و معرکه ایی رو بگذرونی و اتفاقایِ کوچیک و بزرگِ رنگی و قشنگ قشنگی برات اتفاق بیفتن.🌊
تجربه هایِ مختلفی کسب کنی و تویِ هرمسیری که میری و هرکاری ک میکنی،بهترین خودت باشی و هرروز،ازدیروزت بهترترترترترباشی.💎
دخترِ قوی و ایده آلِ خودت باشی.❄
تویِ سختی ها و ناملایماتِ زندگی که مهلک و جانفرساهستن،خودت خودتونجات بدی.💙
به اون میترایِ زیبایِ درونِ آینه یادآوری کنی که فقط یکبار قراره این تاریخ ولحظه از زمان رو داشته باشه.🌀
درکنارِ خانواده یِ قشنگت و آدمایی ک دوسشون داری و دوست دارن و عزیزِ اون دلِ بزرگ و پرمحبتت هستن،لحظه هایِ قشنگی رو بگذرونی و همیشه چشمات خندون باشه.💎
ذهنت روشن..امیدت پررنگ...تلاشت پایدار..همتت بلند...دلت سبز...خنده هات آبیِ دوست داشتنیِ خودت... لحظه هات پراز یادخدا.
به کام غمزدگان غمگسار باز آید:)
🌊💙
ساده و مختصر....
تولدت مبارک دختر زیبا💎❄
@mitra-ism-rahmani 💙-
گفتیم این شب تولدی یه فالیم بگیریم برا میتراییمون
که حافظ خان این غزل و فرمودن:💙🧿 -
زهی خجسته زمانی که یار بازآید
به کام غمزدگان غمگسار بازآید💙 -
به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم
بدان امید که آن شهسوار بازآید💙 -
اگر نه در خم چوگان او رود سر من
ز سر نگویم و سر خود چه کار بازآید💙 -
مقیم بر سر راهش نشستهام چون گرد
بدان هوس که بدین رهگذار بازآید💙 -
دلی که با سر زلفین او قراری داد
گمان مبر که بدان دل قرار بازآید💙 -
چه جورها که کشیدند بلبلان از دی
به بوی آن که دگر نوبهار بازآید💙 -
ز نقش بند قضا هست امید آن حافظ
که همچو سرو به دستم نگار بازآید💙
|حافظ جان|
خبببب
دانش-آموزان-آلاء لطف کنید و قدم رنجه بفرمایین و بیاین دورهم دیگه یه تاپیک پر از تبریک تولد براش بزاریم🍫💙دوستاش هم ک دیگه میان....مگه نه!؟😂💙🔵
زینبی گفته..دیگه معلومه ک میان😂😂😂✋💙🌀
@saghi-mortazavi
0-0ftm
@Infinitie-A
Kosar A003
@parisa-khany
@Narjes-Hashemi
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
@نگین-محمدیان
دریا دریایی
@H-R
@Dr-rashidi
@Miss-Joker
@kosar-mottaghi
@kosar-mortazavi
Sharllot
z Gheibi
Sara_R
بفرمایید داخل😂✋پ.ن:عرضم به حضورتون که میترایی ببین تمم آبی کردیم😌دقت نمودی ؟😌💙🦋
zeinab dehghani
سلاااااااااااااااااااااااااام زینبیییییییییییی :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
به وضحی قسم که بهترین تاپیک تولدی که دیدم این بود :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
حداقل برای منِ میترا این بهترین بود :star-struck: :star-struck:
زینب ! به اندازه وسعت آبی آرام بلند ازت ممنونم :blue_heart:
قبلا هم گفتم من که نمیتونم هیچ وقت لطف و محبتی که به من داری را جبران کنم پس فقط از خدای آسمونا و زمین میخوام هزاران برابر خوشحالی و شادی که این چند روز به من دادی را بهت تو زندگیت بده به خودت و عزیزانت بده :heart_with_ribbon:
و زینب اینکه حتی جای منم از بچه ها تشکر کردی ... من چی میتونم بگم ؟ اینا همه نشونه روح بزرگ و پاک توعه :blue_heart: :blue_heart:
زینب جانم ممنونم :blue_heart: :blue_heart: :blue_heart: -
-
zeinab dehghani یک دقیقه قبل تاپیک شما تبریک خصوصی فرستادم 😁
احساس می کنم با اختلاف یک دهم ثانیه دو سرعت تو المپیک برنده شدم😁😂😂سلام خانم مهندس کم پیدا 😍
z Gheibi در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghani یک دقیقه قبل تاپیک شما تبریک خصوصی فرستادم 😁
احساس می کنم با اختلاف یک دهم ثانیه دو سرعت تو المپیک برنده شدم😁😂😂سلام خانم مهندس کم پیدا 😍
خانم دکتر بازم ممنون بابت تبریکتون اونور <3
به این میگن تله پاتی !
حالا که اسمش اومد بذارین تله پاتی تولدمو کامل بگم :face_with_tears_of_joy:
خب من شب قبل تولدم تو همون موقعی ای که زینب در حال فسفور سوزی برا تاپیک تولدم بوده :face_with_tears_of_joy:
در تلاش ستودنی برای گرفتن فال حافظ بودم (وقتی میگم ستودنی به معنی واقعی کلمه منظورمه -_- )
ولی کلا ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار بودن من فال نگیرم :/
و تو همون موقع ها زینب برا من همین فالی که گذاشته پست اصلی را گرفت :D
بعد هم زمان با اختلاف ثانیه زینب تاپیک را میفرسته و شما تبریکو
من طرفای 11 صبح تاپیکو دیدم و اومدم ایمیل برا تشکر
در همون زمان زینب در حال ویس گرفتن برا من :face_with_tears_of_joy:
و وقتی ایمیلو فرستادم قشنگ تو ویسش اون آخرش گفت وای میترا همین الان ایمیلت اومد :D <3
و دقیقا همون موقع که من ایمیلو برا زینب فرستادم ایمیل از نگین محمدیان رسید :yellow_heart: :face_with_tears_of_joy:
اصلا یه وضعی :face_with_tears_of_joy:
و ببخشید دیر رسیدم خدمتتون): -
تولدت مبارک دایی جان🍁🍃
امیدوارم یکی از بهترین سال های زندگیتو پر از خوشی و سلامتی کنار عزیزانت داشته باشی🌹amir ahmadi در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
تولدت مبارک دایی جان🍁🍃
امیدوارم یکی از بهترین سال های زندگیتو پر از خوشی و سلامتی کنار عزیزانت داشته باشی🌹دایی :D :hand_with_fingers_splayed:
سلام خوبی ؟
ممنونم دایی ان شاء الله تو هم زندگی شاد و پر از خیر و سلامتی در کنار عزیزانت داشته باشی:cherry_blossom: :fallen_leaf: :leaf_fluttering_in_wind: :maple_leaf: :palm_tree: :seedling: :sheaf_of_rice: :shamrock: :tanabata_tree: :wilted_flower: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ممنون که بیادم بودی :comet:
ان شاء الله دانشگاه بابل بیاری اون رشته ای که میخوای و .... :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببخشید دایی که دیر رسیدم خدمتتون برا تشکر و پذیرایی ): :face_with_tears_of_joy:
بازم لطف کردی! -
zeinab dehghani
مرسی از دعوتتون💙😍
@mitra-ism-rahmani
میتراااا
تولدت خیلی مبارک باش گلی😍
نمیدونم زودتر ایمیلت و چک میکنی یا اینجا رو
اونجا هم بهت تولدتو تبریک گفتم😍😋
کلی مبارکاااا باشه🤗
بهترینارو واست میخوام😍💙
به آرزوهای قشنگتم برسی🌈🤗

Sara_R
سارای عزیزم <3
ای همشهری خوبم که تری تبریک گفتی (رجوع به اعدا یونانی مونو دی تری...) هم اینجا هم ترین ها هم ایمیل :face_with_tears_of_joy:
ممنونم خیلی خیلی به من لطف داری :blue_heart:
جبران کنم واست مرداد ماه :D
و برات مرداد ماهی آرزو میکنم که حال دلت عالی عالی باشه :blue_heart:
حتی وقتی رسیدی به ته اون ماه
بیشتر از اون روزای انتظارت برا نتایج
حال خوب و درجه یک داشته باشی :dizzy:
و از خودت ممنون باشی بخاطر این یک سالت ، موندنت و جنگیدنت :comet:
ممنونم بخاطر محبتت :*
عذر میخوام که دیر رسیدم برای تشکر): -
zeinab dehghani زینب شهاب سنگ هم آبیه :comet: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Zahra-Zahraii در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
سلام
تولدشون مبارک باشه):red_heart:زهرا خانم زهرایی
ای که برای من از جدیدایی
حال دلت آروم آروم:)
مثل آبی آسمون:blue_heart:
(واو چ جملاتم وزن و آهنگ داره :face_with_tears_of_joy: )
ممنون از بابت تبریک <3
از شما هم عذر میخوام بابت تاخیرم):