هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111
خداروشکر که بعد اینکه به سرت زده بود سرت به سنگ خورد. -
arthur morgan آها
شهربازی هم تنها نمیشه رفت
کلا تنها هیچ کاری نمیشه کرداا
هرچی فکر میکنم به ذهنم نمیرسه -
الان این آنرماله که من بعد کنکور یه پلن B دارم ولی بیشتر دوس دارم که اون پلن B رو اجرا کنم؟
اخه تا کی باید درس بخونیم-_- -
arthur morgan آها
شهربازی هم تنها نمیشه رفت
کلا تنها هیچ کاری نمیشه کرداا
هرچی فکر میکنم به ذهنم نمیرسهmaryam111 عجب خب تنها برید یا اصلا برید ایس پک بزنید و بعد برید تا ابوذر و اینا یا اطراف دانشگاه پیاده روی یا اصلا برید دانشکده بهداشت شنیدم که خیلی جای خفنیه یا برید اصلا سالن غدیر همون سالن بزرگ بگردید یا برید باغ ملی کتاب فروشی ملک سرای اینقدر باحاله که نگید تازه کافه هم داره اخرش یکی قهوه دبش سفارش بدید و کتاب بخونید
-
@Zahra-Zahraii
من ترجیح میدم یه کار عملی انجام بدم تا اینکه سرمو بندازم پایین هی درس بخون بخون اح/: -
@Zahra-Zahraii
اینکه اینجا ایرانه محدودیت کمی داره قبول
ولی این دلیل نمیشه که ما بهونش کنیم
خیلیا هستن دارن با کارای کوچولو کوچولو درآمدای بزرگ بزرگ درمیارن/: -
انقد ب فکر پول نباشید
با همون ک هس حالشو ببرید -
الان این آنرماله که من بعد کنکور یه پلن B دارم ولی بیشتر دوس دارم که اون پلن B رو اجرا کنم؟
اخه تا کی باید درس بخونیم-_-@Felli
این از هرچیزی طبیعیتره. -
اخه تا کی باید درس بخونیم-_-@Felli
توی دوران کنکور حتی کاری که تا دیروز برات حال به هم زن بوده هم جذاب میشه. -
@Felli
توی دوران کنکور حتی کاری که تا دیروز برات حال به هم زن بوده هم جذاب میشه.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Felli
توی دوران کنکور حتی کاری که تا دیروز برات حال به هم زن بوده هم جذاب میشه.همه زخمیا
-
@Felli
توی دوران کنکور حتی کاری که تا دیروز برات حال به هم زن بوده هم جذاب میشه.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Felli
توی دوران کنکور حتی کاری که تا دیروز برات حال به هم زن بوده هم جذاب میشه.شییییش تا لایک توی کمتر از یه دقیقه.
یا امام موسی بن جواد -
انقد ب فکر پول نباشید
با همون ک هس حالشو ببریدsina bigdeli
قانع بودن و تلاش نکردن برای بیشتراش یه مشکل بزرگه_/: -
من بجز پلن b دهتا پلن دیگه هم دارم. ولی خب اونارو یه جواریی به خودِ کنکور ربط دادم... یا همه با هم یا هیچکدوم :|