هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
Mehdi ماشین نیست وقتایی که اینطوریم و خونه تنهام آهنگ میذارم انقدر رو ریتمش سوت میزنم که لبام چیز بشه😑😂
@امیرمسعود-جعفری اینمممم خوبه
ولی همسایه ها گیر میدن:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
Mehdi ماشینم کجا بود:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
نخندین درد درد:expressionless_face: :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:این روزا دلم میگیره میرم سمت پیانو
میبینم نداریم برمیگردم اینستا :face_with_tears_of_joy: -
این روزا دلم میگیره میرم سمت پیانو
میبینم نداریم برمیگردم اینستا :face_with_tears_of_joy:chichak am :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
-
ولی همسایه ها گیر میدن:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
@Zahra-Zahraii سوت آروم از اینا که لب غنچه میشه 😂
همسایه ها هم که همون پدربزرگ مادربزرگ هستند فکر کنم🙄@امیرمسعود-جعفری بلد نیستم ازاونا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
بغلیا و اینا خیلی گیرن:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
اونا ک نصف سال نیستند 2تا روستا داریم تابستون میرن یجا زمستون یجا دیگ:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
yasin sheibak 😂😂چی بگم من الان
منو که نمیخواید صدا بزنید
آقای کیهانی رو میخواید صدا بزنید
بگید استاد بگید مهندس بگیدآقای کیهانی..🤷♀️😂maryam111 شمارو از این به بعد بگم خانوم پرستار؟
-
ولی همسایه ها گیر میدن:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@Zahra-Zahraii اینجا عادت دارن من هروقت ماشین میشورم اهنگ میزارم خونه تنهام صدا رو زیاد میکنم قشنگ
-
@امیرمسعود-جعفری بلد نیستم ازاونا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
بغلیا و اینا خیلی گیرن:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
اونا ک نصف سال نیستند 2تا روستا داریم تابستون میرن یجا زمستون یجا دیگ:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
maryam111 شمارو از این به بعد بگم خانوم پرستار؟
yasin sheibak سمت ما ب پرستار مگن دکتر تا باشه ازاین شانسا:neutral_face:
-
@Zahra-Zahraii اینجا عادت دارن من هروقت ماشین میشورم اهنگ میزارم خونه تنهام صدا رو زیاد میکنم قشنگ
yasin sheibak خودشون میزارن ب ماگیر میدن
باز ی پسر هرروز ماشین میشوره انگا کارواش اهنگم میبره بالا سرسام گرفتیم دعواییم هستن ادم میترسه چیزی بگه:neutral_face: -
@Zahra-Zahraii 😑😑من اگه از دست مادربزرگ پدریم راحت میشدم واسه یه روز انقدر خوشحال میشدم خونشون چند تا خونه با ما فاصله داره اما همیشه تو کوچه داره نگهبانی(فضولی میکنم) میده
@امیرمسعود-جعفری هوم واس من ک کلا دم در خالم اینا میان این زودتر میفهمه:neutral_face: :broken_heart:
-
@امیرمسعود-جعفری هوم واس من ک کلا دم در خالم اینا میان این زودتر میفهمه:neutral_face: :broken_heart:
-
@امیرمسعود-جعفری خالم سر ی موضوعی اوکی نیست باشون برا همین نمیان خونمون کلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری خالم سر ی موضوعی اوکی نیست باشون برا همین نمیان خونمون کلا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@Zahra-Zahraii بابای من با یکی از دایی هام یه اختلافی داره بعد مامانجونم با داییم بهره😐🔫😑
@امیرمسعود-جعفری مادر پدریت؟
-
این پست پاک شده!
-
@امیرمسعود-جعفری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
جالب بود:neutral_face: