هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیجی سونامی سونامی ریمیکس
-
arthur morgan
سلامی دوباره شکر
شما خوب هستین سلامتین؟نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam منم خوبم خداروشکر بهتر هستید؟؟
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0
برای شما حکم میدم الان
حکم:بخشش لازم نیست.اعدامش کنید
مهشید حسن زاده 0نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan اعتراض دارم
-
arthur morgan اعتراض دارم
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری وارد هستا ولی نه وللش حسش نیست بیشین سر جات
-
maryam111 عاااالی افتضاحم
زدم مشاورمو ترکوندم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 عه
چرا؟ -
سلام
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam سلوم
-
@امیرمسعود-جعفری وارد هستا ولی نه وللش حسش نیست بیشین سر جات
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan #قلب_شیکسته
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0
برای شما حکم میدم الان
حکم:بخشش لازم نیست.اعدامش کنید
مهشید حسن زاده 0نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan شمااصا درجایگاهی نیستی بخوای حکم صادر کنی
-
arthur morgan اعتراض دارم
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دم شما گررررم
-
arthur morgan شمااصا درجایگاهی نیستی بخوای حکم صادر کنی
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 صادر شد داره مراحل قانونی را طی میکنه طی فردا پس فردا میرسه خدمتتون
-
هووووممممم
-
arthur morgan #قلب_شیکسته
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
باشه توهم اعدام حله؟
-
Gharibe Gomnam منم خوبم خداروشکر بهتر هستید؟؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شدهarthur morgan
خداروشکر
آره بهترم
ممنون -
arthur morgan شمااصا درجایگاهی نیستی بخوای حکم صادر کنی
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 #سنگین
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بازگفت سلوم -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شما میرین مدرسه؟
-
arthur morgan
خداروشکر
آره بهترم
ممنوننوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam انشالله همیشه عالی باشید راستی رفیقم یکی گربه پیدا کرده شناسنامه دار واکسناش هم زده از من بیشتر خرجش شده بدمتون؟
-
بچه ها شما میرین مدرسه؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam من میرفتم ولی دیگه نه چون کلاسا و اینا روی هوا بود
-
مهشید حسن زاده 0 عه
چرا؟نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 من ناراحتم باهام کل میندازه خو
دیروز زنگ زده میگه واقعا میخوای قرار امروزو بیای؟
منم عصبی بودم بش گفتم پس تو براچی پو ل میگیری؟
بعدامروز زنگ زده که من امروزم نمت بیام بهشهر ولی حتما میزارم دوشنبه دختررررر,آخه امروز وقت ندارم,,,
منم بیشترناراحت شدم(چون تو راه بودم,دیقه نود نمیگن کنسله که)کلی غرزدم که پس چرا وقت منومیگیری؟
.
انصاف به خرج بدیم خیلی باجنبه برخوردکرد -
Gharibe Gomnam انشالله همیشه عالی باشید راستی رفیقم یکی گربه پیدا کرده شناسنامه دار واکسناش هم زده از من بیشتر خرجش شده بدمتون؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
ممنون
بدین