هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi من یازدهم هستم متاسفانه از تابستون دهم تو همین تودلی ام و خیلیا بهم گفتن قبل وابسته شدنت برو و گوش نکردم و الان اینجام و...
-
arthur morgan از چه لحاظ؟
@دختر-بهار کلا اصلا درس زندگی همه چیز من خودم خیلی سخت می گرفتم ولی الان می فهمم که چقدر اشتباه می کردم باید میانه روی کرد نه شل شل و نه سخت سخت میانه خیر الامور اوسطها
-
این پست پاک شده!
-
@farzam-yousefi من یازدهم هستم متاسفانه از تابستون دهم تو همین تودلی ام و خیلیا بهم گفتن قبل وابسته شدنت برو و گوش نکردم و الان اینجام و...
-
@دختر-بهار
انسان ها به وابستگی هایی که دارند زنده اند
ولی بعضی مواقع وابستگیشون باعث اسیپ پذیر شدنشون میشه@farzam-yousefi و متاسفانه تودلی از اون وابستگی های آسیب زاست تا قبل کنکور
-
@kosar-mortazavi
من چقدر خوشحال شدم همیار شدنتون رو دیدم️
تبریک میگم بهتون️
-
@دختر-بهار
بعضی مواقع ادما تو یه گردابی و مهلکه ای میفتن که خودشون هم متوجه نمیشن مثلا طرف پیجای کنکوری رو برای موفقیت داره اگه بخواد هر روز کل استوری های اونارو ببینه 2 ساعت ازش تایم میگیره و غافل از اینکه اون دو ساعت باعث موفقیتش میشده
هعیی.... -
@Zahra-Zahraii بعدش دوباره که یه مدت رفتم اینجام
هیچ فرقی نداره
آخه من عادت کردم درسامم با گوشی میخونم -
@دختر-بهار
بعضی مواقع ادما تو یه گردابی و مهلکه ای میفتن که خودشون هم متوجه نمیشن مثلا طرف پیجای کنکوری رو برای موفقیت داره اگه بخواد هر روز کل استوری های اونارو ببینه 2 ساعت ازش تایم میگیره و غافل از اینکه اون دو ساعت باعث موفقیتش میشده
هعیی....@farzam-yousefi واقعا
-
@Zahra-Zahraii بعدش دوباره که یه مدت رفتم اینجام
هیچ فرقی نداره
آخه من عادت کردم درسامم با گوشی میخونم -
@Zahra-Zahraii تموم تلاشمو میکنم
-
@Zahra-Zahraii انشالله با شما
️
-
ولی چقدر نیاز داشتم به این تنهایی...
️
-
@roghayeh-eftekhari
لینکه عجیب غریبه چون خودش خود به کار داخلش نام کاربری و رمز عبورمو داره و من چیزی وارد نمیکنم بازم فایده نمیکنه
اوضاع خییلی پیچیده اس
-
شب خوش