هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari ماکه بهش ایمان پیدا کردیم
arthur morgan احسنت راضیم
راستی کتابتون در چه وضعه؟؟؟ -
arthur morgan احسنت راضیم
راستی کتابتون در چه وضعه؟؟؟@roghayeh-eftekhari پوروژه متوقف شده انشالله تا بعد کنکور که خلوت شدم میزنم تنگش
-
@roghayeh-eftekhari توی یک جایی مطالعه کرده بودم
arthur morgan واکسن درکل این مقدار مقاومت هم ایجاد میکنه اما نه برای هر بیماری مثلا همین کرونا خیر ۹۰ درصد مقاومت نداره
-
@roghayeh-eftekhari پوروژه متوقف شده انشالله تا بعد کنکور که خلوت شدم میزنم تنگش
arthur morgan آها خب پس حتما میتونید روی کمک من حساب کنید
-
arthur morgan واکسن درکل این مقدار مقاومت هم ایجاد میکنه اما نه برای هر بیماری مثلا همین کرونا خیر ۹۰ درصد مقاومت نداره
-
@roghayeh-eftekhari فکر کنم توی مجله دانشمند خونده بودم ولی کلا واکسن زدن مرگ و میر را خیلی کاهش داده خیلی اون کسایی هم که می میرند عمده شون ضد واکسن بودن یا واکسن نزدن الان توی مجله دانستنیها می خوندم که میگفت انگلیس با واکسن زدن تونست که امار مرگ و میر خیلی زیادش را کاهش بده خیلی زیاد
-
arthur morgan آها خب پس حتما میتونید روی کمک من حساب کنید
@roghayeh-eftekhari حتما خیلی ممنون
-
@roghayeh-eftekhari فکر کنم توی مجله دانشمند خونده بودم ولی کلا واکسن زدن مرگ و میر را خیلی کاهش داده خیلی اون کسایی هم که می میرند عمده شون ضد واکسن بودن یا واکسن نزدن الان توی مجله دانستنیها می خوندم که میگفت انگلیس با واکسن زدن تونست که امار مرگ و میر خیلی زیادش را کاهش بده خیلی زیاد
arthur morgan مخالفت کنم؟
-
arthur morgan مخالفت کنم؟
@roghayeh-eftekhari بله بفرمایید نظر همه محترم هست
-
@Zahra-Zahraii اره درسته من داداشم که جراح هست میگه حتما حتما بزنید
-
@roghayeh-eftekhari بله بفرمایید نظر همه محترم هست
arthur morgan @Zahra-Zahraii
کاربرد و عملکرد واکسن کرونا در بدن چیه که باعث میشه مرگ و میر بیاد پایین؟
مثال انگلیس رو آوردید منم مثال آلمان رو میارم که از واکسن کلا پشیمون شد
و آمار هم اشتباهه بیشتر مرگ و میر ها متعلق به اونایی هست که واکسن زدن