هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii زهرا بیا یخورده واقع بین باشیم
وقتی تمام دانشمند های مطرح جهان دارن تحقیق و پژوهش میکنن و میگن این واکسن بدرد نمیخوره و دلیل علمی میارن و چند صفحه براش مقاله مینویسن حرفشون بی اعتباره؟!
خیلی جاها دارن واکسن میزنن درسته اما اینکه هرکاریو همه انجام دادن قرار نیست درست باشه
وقتی هرکی تا میاد میگه واکسن نزنید تمام حمله رسانه ها به سمتشه
یخورده باید شک کنیم! -
اقا به نظرم بحث را تموم کنید و صلوات بفرستید عقاید هرکس محترم هست برای همه و باید احترام گذاشت
-
@Zahra-Zahraii زهرا بیا یخورده واقع بین باشیم
وقتی تمام دانشمند های مطرح جهان دارن تحقیق و پژوهش میکنن و میگن این واکسن بدرد نمیخوره و دلیل علمی میارن و چند صفحه براش مقاله مینویسن حرفشون بی اعتباره؟!
خیلی جاها دارن واکسن میزنن درسته اما اینکه هرکاریو همه انجام دادن قرار نیست درست باشه
وقتی هرکی تا میاد میگه واکسن نزنید تمام حمله رسانه ها به سمتشه
یخورده باید شک کنیم! -
Gharibe Gomnam قرار نیست پنج دقیقه اول کسی قانع شه!
@roghayeh-eftekhari
۵د نیستا یه نگاه به ساعت شروع بحثتون بنداز -
Gharibe Gomnam اره وللش راستی شما؟اون نوشتن ترکیب هارا یاد گرفتید؟
arthur morgan
تقریبا -
@roghayeh-eftekhari
۵د نیستا یه نگاه به ساعت شروع بحثتون بندازGharibe Gomnam خب مشکلش چیه؟
-
رسانه ها همیشه راست نمیگن نمیدونم از چه رسانه ای اخبار رو دنبال میکنید
خیلی از رسانه ها کلا کذب هستن -
arthur morgan
تقریباGharibe Gomnam اگر مشکلی داشتید بگید که بیشتر توضیح بدم یا نمونه سوال بفرستم براتون که ببینید چند مرد حریف هستید
-
Gharibe Gomnam خب مشکلش چیه؟
@Zahra-Zahraii
خودتم میدونی اخرش نمیتونید همو قانع کنید پایان این بحث مشخصه فقط داریم وقتمون رو تلف میکنیم -
رسانه ها همیشه راست نمیگن نمیدونم از چه رسانه ای اخبار رو دنبال میکنید
خیلی از رسانه ها کلا کذب هستنGharibe Gomnam مقالات رو دنبال میکنم و اخبار صدا و سیما
-
@Zahra-Zahraii
خودتم میدونی اخرش نمیتونید همو قانع کنید پایان این بحث مشخصه فقط داریم وقتمون رو تلف میکنیمGharibe Gomnam هیچ وقت بحثی بی فایده و وقت تلف کردن نیست
-
Gharibe Gomnam اگر مشکلی داشتید بگید که بیشتر توضیح بدم یا نمونه سوال بفرستم براتون که ببینید چند مرد حریف هستید
arthur morgan
چشم ممنونم -
arthur morgan
چشم ممنونمGharibe Gomnam وظیفه است بابا تشکر نکنید کمک کردن خیلی لذت داره و ذکات علم نشر اونه
-
Gharibe Gomnam مقالات رو دنبال میکنم و اخبار صدا و سیما
@roghayeh-eftekhari
من هم اخبار صدا و سیما رو من هم دنبال میکنم و ندیدم بگن واکسن نزنید -
Gharibe Gomnam وظیفه است بابا تشکر نکنید کمک کردن خیلی لذت داره و ذکات علم نشر اونه
arthur morgan
لطف داری شما -
@roghayeh-eftekhari دلیلت درست
ولی اونایی ک واکسن زدن مردن یا قبلش بیماری داشتن یا از عوارض واکسن بود
من هرکی ک شنیدم مردن یا موارد بالا بود یا واکسن نزده بودم -
arthur morgan
لطف داری شماGharibe Gomnam هرمبحث دیگه ای هم که مشکل داشتید به غیر از زیست بگید حتما
وظیفه است
-
@roghayeh-eftekhari
من هم اخبار صدا و سیما رو من هم دنبال میکنم و ندیدم بگن واکسن نزنیدGharibe Gomnam خب منم نگفتم گفتم واکسن نزنید!