هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-Dr_Ugger-replied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
اگر نمردم چشم -
این ظلمه الان من باید نون پنیر بخورم
-
@Saghi-Mortazavi آرزو؟
-
Infinitie. Areplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب از وسواس اینم رهانیده شدم. خدای عزوجل را سپاس
-
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari این ی حقیقته
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First واقعا واقعا
باید پایه و ستون جدابزنیم براش
قول نمیدین؟!شما کامل روالش میکنید:)بدون بحث! -
ترس از اینکه دیگران
راجع به ما چه فکری می کنند
بزرگترین زندانی است
که انسانها در آن
زندگی میکنند ...! -
میلیونها درخت در جهان
بطور اتفاقی توسط موش ها و
سنجابهایی کاشته شدن
که دانه هایی را مدفون کردند و
سپس جای مخفی آن را
فراموش کردند
خوبی کن وفراموش کن
روزی رشد خواهدکرد
-
مهشید حسن زاده 0replied to Infinitie. A on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A لیست قشنگی بود
-
-Dr_Ugger-replied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 مواظب باشید سر در انجمن نریزه پایین
ببینم چه میشود کرد قول نمیدم ولی تلاشمو میکنم . -
مهشید حسن زاده 0replied to Saghia on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi مرسیتم
-
Saghiareplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
باش -
مهشید حسن زاده 0replied to Saghia on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi نه ولی نخون قلبم تیرکشید
-
Infinitie. Areplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First چاکریم
-
این پست پاک شده!
-
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg هرررچه میخواهد دل تنگت
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First جمله سومتونو قاب میگیریم میزنیم سردر انجمنبسی خافان و خاراجی بود
الحمدلله,ولی لطفا دفه بعد کاملا روال باشه! -
M Tgreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg خدانکنه
الهی بمونی کنارمون
سماورم جوشه ها,نمیای؟دلم میخواد بیام
ولی چی بگمو نمیدونم -
-Dr_Ugger-replied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 والا هیچی حقیقتا خطا از من بود. یه کنکوری غم و شادیش لا صفحه هاس
چقد خوب عالی
بله تقریبا میشد گفت رواله. خداروشکر
پست 727752 از 1000113