هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری سلام عشق داداش چطوره؟
درود برتو
گیانم :grinning_squinting_face:خوبم مرسی
چطوری خوبی؟@سجاد-ذوالفقاری قهزام کهوی لیت :beaming_face_with_smiling_eyes: معنیشو نمیگم خودت پیداش کن :face_with_tears_of_joy:
خداروشکر خوبم منم چه خبر ازین ورا؟ -
البته <<ی>> هاش ازون 7 کوچیکا داره که الان نداشتم -ِ خونده میشه خودت به اینا مشرفی دیگه :face_with_tears_of_joy:
-
@سجاد-ذوالفقاری قهزام کهوی لیت :beaming_face_with_smiling_eyes: معنیشو نمیگم خودت پیداش کن :face_with_tears_of_joy:
خداروشکر خوبم منم چه خبر ازین ورا؟ -
@roghayeh-eftekhari قربونت فرشته
Narges Azadmanesh خدانکنه❤
-
@First
عهه این چی بود ؟ 🤣
کسی نیست بپرم ازشخداروشکر :blossom: :cherry_blossom:
عا یه چند تا کار داشتم الان میگم بهت تو پیوی@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یعنی دردم به جونت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اول خواستم برعکس بگم گفتم این میچسبه:face_with_tears_of_joy:
اوکیه. -
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یعنی دردم به جونت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوکیه.@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یعنی دردم به جونت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوکیه.بیشعور :) :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوکیه.بیشعور :) :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: