هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg یکم فکر کنید یادتون میاد :face_with_tears_of_joy: خیلی تابلو بودا:face_with_tears_of_joy:
جدن یادم رفت
M Tg عهی چه بد :face_with_tears_of_joy:
-
@Saghi-Mortazavi همه چی مثلا خیلی از چیزها 😂😂😂
arthur morgan بهتر🤣
-
M Tg عهی چه بد :face_with_tears_of_joy:
-
arthur morgan بهتر🤣
@Saghi-Mortazavi چطور جرئت میکنی؟😐😐
-
شبتون بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
و زیبا و پر از رویای زیبا و خوشگل و ناناز@farzam-yousefi 🍊🍊
-
@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani :///////////
خب اگهمالیده نمیشن پس چی میشن؟
ضعف زبان فارسی داره اینجا خودشو نشون میده🙂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔💔💔💔🤣🤣💔😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔💔💔💔
هر فعلی میخوام استفاده کنم اوضاع خیط تر میشه:)
بکشیم:)لاک بکنیم:)بزنیم:)وای نه خدا😂😂هنوز که هنوزه عادت زشته دو خط ایموجی گذاشتنو کنار نذاشتی ؟ :neutral_face: :neutral_face:
البته سلام :face_with_tears_of_joy:
@infinitie.a بیا ببین عشقت اومده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂نه متاسفانه..ترک کردن انگیزه میخواد😪😂به ابوالفضل برسونید ترک کنم انگیزه ام میشه؟🤣💔
سلام و درود😂
من ایشونو نمیشناسم..😂🦥
شما هم هنوز عادت ایموجی نذاشتنو دارید متاسفانه😂منکه گذاشتم دوتا پوکر بعد از جمله اول
یه خنده بعد از جمله دوم و دو تا خنده بعد از جمله سوم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منظورتون از ابوالفضل اینفینیتیه ؟ :face_with_monocle: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
الان دقیقا با کی کبوتر عاشقی با اینفینیتی یا ذوالفقاری ؟ :broken_heart: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
چت رومارو هم باز کردن اگه نمییدونستید :#عه راستی😂💔گیژم گیژ...مرسی که با مختصات کامل ایموجیا رو حساب کردید😂💔
بله خوشونن
ببینید براعشقای من از واژه یا استفاده نکنید...من معمولا با هم جمعشون میکنم...میگم فلانی و فلانی
عاخه یا که باشه باید بین یکیشون انتخاب کنم ولی و دوتاشونو دارم😂💔 منم که حریصخدایا این دلخوشی هارو از ما نگیرررر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
مطمئنی فقط دوتا دوتا ؟ سه تا سه تا یا 4 تا 4تا ؟ کسی چمیدونه شاید بیشتر هم باشه ...
دل که نیست اقیانوس اطلسه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani :///////////
خب اگهمالیده نمیشن پس چی میشن؟
ضعف زبان فارسی داره اینجا خودشو نشون میده🙂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔💔💔💔🤣🤣💔😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔💔💔💔
هر فعلی میخوام استفاده کنم اوضاع خیط تر میشه:)
بکشیم:)لاک بکنیم:)بزنیم:)وای نه خدا😂😂هنوز که هنوزه عادت زشته دو خط ایموجی گذاشتنو کنار نذاشتی ؟ :neutral_face: :neutral_face:
البته سلام :face_with_tears_of_joy:
@infinitie.a بیا ببین عشقت اومده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂نه متاسفانه..ترک کردن انگیزه میخواد😪😂به ابوالفضل برسونید ترک کنم انگیزه ام میشه؟🤣💔
سلام و درود😂
من ایشونو نمیشناسم..😂🦥
شما هم هنوز عادت ایموجی نذاشتنو دارید متاسفانه😂منکه گذاشتم دوتا پوکر بعد از جمله اول
یه خنده بعد از جمله دوم و دو تا خنده بعد از جمله سوم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منظورتون از ابوالفضل اینفینیتیه ؟ :face_with_monocle: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
الان دقیقا با کی کبوتر عاشقی با اینفینیتی یا ذوالفقاری ؟ :broken_heart: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
چت رومارو هم باز کردن اگه نمییدونستید :#عه راستی😂💔گیژم گیژ...مرسی که با مختصات کامل ایموجیا رو حساب کردید😂💔
بله خوشونن
ببینید براعشقای من از واژه یا استفاده نکنید...من معمولا با هم جمعشون میکنم...میگم فلانی و فلانی
عاخه یا که باشه باید بین یکیشون انتخاب کنم ولی و دوتاشونو دارم😂💔 منم که حریصخدایا این دلخوشی هارو از ما نگیرررر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
مطمئنی فقط دوتا دوتا ؟ سه تا سه تا یا 4 تا 4تا ؟ کسی چمیدونه شاید بیشتر هم باشه ...
دل که نیست اقیانتوس اطلسه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:آمین یا رب العالمین😂💔
نه حالا دو تا به عنوان مثال بود...وگرنه مجموعه نامتناهین
این تعریفتونو میپذیرم😂💔دلم ازتون تشکر میکنه💅🏻
عه راستی چت رومو یادم رف بگم...خداروشکرررررر
دیگه حرفای خصوصی با عخشامو اونجا میزنمممم💅🏻💅🏻😂🕺🕺🕺🕺 -
شبتون بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
و زیبا و پر از رویای زیبا و خوشگل و ناناز -
@Saghi-Mortazavi ابوالفضل بار شکر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
استعاره از حاجی خودمون:face_with_tears_of_joy:
-
M Tg فرزام اسم دختره؟🥲
-
میشه نیای میشه ازت خواهش کنم
باید ته مونده ی خاطره هاتو چالش کنم
این روزا میگذره ولی شبارو چیکارش کنم:)@Infinitie-A .a دروغ میگه بلند شو بیا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی خوب بودد🤣🤣🤣💔بهش بگین دوسش دارم
شاید اون باور کنه
شاید یه کاری کنه
منه مریضو ادم کنهبیشعور
کفاثات ://@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این روزا میگذره ولی شبارو چیکارش کنم:)@Infinitie-A .a دروغ میگه بلند شو بیا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شاید اون باور کنه
شاید یه کاری کنه
منه مریضو ادم کنهبیشعور
کفاثات ://😂😂😂😂من چیز خوردم
-
M Tg فرزام اسم دختره؟🥲
arthur morgan فرزانه ک اسم دختره
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
#وقتی_کم_میاری 🤣🤣🤣🤲
-
من میخوام یه چیزی بگم خیلی کلی
میگم
بعضی از پسرای انجمن یه جوری حرف میزنن من احساس میکنم شخص پشت گوشی دختره😑😑
اخه من که دخترم اینجوری حرف نزدم تو عمرم اصلا -
arthur morgan فرزانه ک اسم دختره
M Tg فرزانه نه فرزام😐😐😅😅
-
شاید اون باور کنه
شاید یه کاری کنه
منه مریضو ادم کنه@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید اون باور کنه
شاید یه کاری کنه
منه مریضو ادم کنهوقتی چندتا چندتا عشق اتخاذ میکنی باید با همه هم عادلانه رفتار کنی :relieved_face: :raised_hand:
حالا برا ذوالفقاری هم آهنگ بخون :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: