هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب منم برم دیگه :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
روزتون بخیر موفق باشید:rose:sina bigdeli خدانگهدار
-
@Zahra-Zahraii الله حافظ
-
@Mr-Wick در گلچینی کوتاه از کتاب های معروف گفته است:
در دنیا فقط دو قدرت وجود دارد: "سرنیزه و اندیشه"، سرانجام سرنیزه مغلوب اندیشه میشود. پس به اندیشه معتقد باشیم. حتی اگر قدرت برای فریفتن ما، نقاب عقیده یا رفاه به چهره خود بزند. ناله و زاری دوای درد اندیشه نیست، کافی است در راه نجات آن بکوشیم.
فلسفه پوچی
آلبر_کاموقشنگ بود
اما به نظرمن قدرتهای دیگه ای هم وجود دارن یعنی محدود به نیزه و عقل نمیشن
اما اصل منظورش قشنگه
ماهم یه داستان داشتیم تو کتاب کلاس پنجم که خواجه نصیر برای چیره شدن بر قدرت مغولها از قدرت دانش و اندیشه استفاده کرد -
Farideh Khangah
خداروشکررGharibe Gomnam چ خبر
چیکارا میکنی -
@Zahra-Hamrang 😐😐😐سکوتی میکنم به اندازه یک سکوتی دیگر😂😂😂😂
arthur morgan ی سوال
شیمی 4 زده جبرانی
اون خودمون باید تست بزنیم؟؟ -
@Zahra-Hamrang سلامتی
-
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من وقتی بتونم "اها " رو از دایره لغاتم حذف کنم خیلی خوب میشه :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به شدت موافقم باهات🔪🙂
اها
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من وقتی بتونم "اها " رو از دایره لغاتم حذف کنم خیلی خوب میشه :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به شدت موافقم باهات🔪🙂
اها
بامزه😒
-
Gharibe Gomnam چ خبر
چیکارا میکنیFarideh Khangah
خبر سلامتی امید دوست داشتن عشق درس خوندن ایمانی اندک و...😂😂خیلی فلسفی شد نه؟😂 -
Farideh Khangah
خبر سلامتی امید دوست داشتن عشق درس خوندن ایمانی اندک و...😂😂خیلی فلسفی شد نه؟😂Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farideh Khangah
خبر سلامتی امید دوست داشتن عشق درس خوندن ایمانی اندک و...😂😂خیلی فلسفی شد نه؟😂افرین موفق باشی 😂
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farideh Khangah
خبر سلامتی امید دوست داشتن عشق درس خوندن ایمانی اندک و...😂😂خیلی فلسفی شد نه؟😂افرین موفق باشی 😂
Farideh Khangah
همچنین😂♥️ -
Farideh Khangah
همچنین😂♥️Gharibe Gomnam مرسی
-
هف🚶♂️
-
@Zahra-Hamrang سلامتی
-
@Zahra-Hamrang 🌺
-
arthur morgan ی سوال
شیمی 4 زده جبرانی
اون خودمون باید تست بزنیم؟؟@Zahra-Zahraii مثلا اگر عقب افتادگی داشتید یا فیلم ها و اینا نشد ببینید می تونید جبران کنید یا تست بزنید
-
در دنیا فقط دو قدرت وجود دارد: "سرنیزه و اندیشه"، سرانجام سرنیزه مغلوب اندیشه میشود. پس به اندیشه معتقد باشیم. حتی اگر قدرت برای فریفتن ما، نقاب عقیده یا رفاه به چهره خود بزند. ناله و زاری دوای درد اندیشه نیست، کافی است در راه نجات آن بکوشیم.
فلسفه پوچی
آلبر_کاموقشنگ بود
اما اصل منظورش قشنگه
ماهم یه داستان داشتیم تو کتاب کلاس پنجم که خواجه نصیر برای چیره شدن بر قدرت مغولها از قدرت دانش و اندیشه استفاده کردGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فلسفه پوچی
آلبر_کاموقشنگ بود
اما اصل منظورش قشنگه
ماهم یه داستان داشتیم تو کتاب کلاس پنجم که خواجه نصیر برای چیره شدن بر قدرت مغولها از قدرت دانش و اندیشه استفاده کردهمه جای دنیا 2 قدرت وجود داره!!
عقل(اندیشه)
عمل (سرنیزه)
سرانجام عمل هم به زانوی عقل خواهد درآمد.
پس قدرت های دیگه میشن زیر مجموعه ای از این دو...
🙂