هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از این به بعد میام همه شو پی وی تو میفرستم
گروه هم ببینمت میفرستم
@Infinitie-A .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
pouya hosein pour
اتفاقا مادرم میگن یه ماهی قزل بگیریم بزاریم تو آکواریوم بهتره بعد بزرگ میشه میخوریمش
@سمیه-صادقلو
حسینی هست فامیلیشون
@yasin-sheibak
شکر
@دختر-بهار
چیزی که هست ولی با یک نفر حرف بزن حتما️
باشه؟
Narges Azadmanesh
میدونی بزرگترین زیباییش اینه حتی اونایی که مسلمونم نیستن حتی اونایی که دین هم ندارن میان اینجا اروم میشن حالشون خوب میشه -
@سمیه-صادقلو یکی از آشناهام
یه دختر ۲۱ ساله -
@Zahra-Zahraii
حقیقتش من هروقت که حالم خوب نیست میرم بخوابم که فرار کنم
یعنی به سمت خواب میرم واسه فرار
وقتی بیدار میشم همه چیز همونه
فقط زمان گذشته
واسه همین ترجیح میدم نخوابم -
maryam111
آخخخخخ دلم گرفت -
@Zahra-Zahraii
حقیقتش من هروقت که حالم خوب نیست میرم بخوابم که فرار کنم
یعنی به سمت خواب میرم واسه فرار
وقتی بیدار میشم همه چیز همونه
فقط زمان گذشته
واسه همین ترجیح میدم نخوابمGharibe Gomnam خب دیگ مگم دیگ بیدار نشم...
-
چرا وقتی تا حد مرگ خستم و دلم میخواد دو سه ساعت بخوابم
بعد از یک ربع یهو از خواب میپرم و دیگه خوابم نمیبره؟! -
@Zahra-Zahraii این چه حرفیه
خدا حفظت کنه واسه خانوادت -
Gharibe Gomnam خب دیگ مگم دیگ بیدار نشم...
@Zahra-Zahraii
یعنی مرگ؟
زبونم لال -
@Zahra-Zahraii
یعنی مرگ؟
زبونم لالGharibe Gomnam هوم
خدانکنه -
pouya hosein pour
اتفاقا مادرم میگن یه ماهی قزل بگیریم بزاریم تو آکواریوم بهتره بعد بزرگ میشه میخوریمش
@سمیه-صادقلو
حسینی هست فامیلیشون
@yasin-sheibak
شکر
@دختر-بهار
چیزی که هست ولی با یک نفر حرف بزن حتما️
باشه؟
Narges Azadmanesh
میدونی بزرگترین زیباییش اینه حتی اونایی که مسلمونم نیستن حتی اونایی که دین هم ندارن میان اینجا اروم میشن حالشون خوب میشهGharibe Gomnam ممنونم ازت
️
-
Narges Azadmanesh دلم خواست...
@Zahra-Zahraii
این عکس برای حرم حصرت معصومه ست🤍🤍🤍
زهرا جان اگر دوست داری اینجا بگو یا اگرم شخصية توي گیوی هر چی میخوایی بگی بگو من توی یک کاغذ مینویسم يا ميندازم توی ضریح یا جایی میزارم که خود خانم نامه تو بخونه و بشن مرهم دردت