هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کیک که دیگه اسونه
من از بچگی با تخم و مرغ و یکم شیر درست میکردم تازه گاهی ماستم میریختم هیچیش نمیشد😕
با این پودر اماده ها شروع کن
اون یکی یکم لمش دستت نباشه خراب میشهM Tg
الان یاد گرفتم دگ اون اولین بارم بود -
arthur morgan
اون دگ نمیدونم چیه 😂@سمیه-صادقلو 😂😂😂
-
پروفایل خوب هم پیدا نمیکنم بذارم 😑
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
چیه خب ته هنرم بود😂مامانت بهت نمیگه سمیه شنبه میبرنت یکشنبه برت میگردونن؟
M Tg
من سونیام
قصد ادامه تحصیل دارم بعدم بیخود کردن برگردونن بعدم کسی که ب خاطر آشپزی و اینا باکسی ازدواج میکنه همون بهتر بره گم شه😂😂حالا شوخی کردم ی چیزایی بلدم مثلا پیتزا کیک ماکارونی مرغ کوکو(سرخ کردنش سختمه یکم)الویه انواع دسر ولی خب همیشه اولین هام داغون ترین هام بوده😂🤦🏻♀️
-
M Tg
من خودم جایی نمیرم عشخم 😂 -
خوشم میاد حرف مامانمو میزنه:face_with_tears_of_joy:
حالا جواب من: مامان منو بالاکار نکن ها الان کاری میکنم صف بکشن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
خوشم میاد حرف مامانمو میزنه:face_with_tears_of_joy:
حالا جواب من: مامان منو بالاکار نکن ها الان کاری میکنم صف بکشن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:telma
😂😂والا دا هنوز ما بچه تشریف داریم دگ -
M Tg
من سونیام
قصد ادامه تحصیل دارم بعدم بیخود کردن برگردونن بعدم کسی که ب خاطر آشپزی و اینا باکسی ازدواج میکنه همون بهتر بره گم شه😂😂حالا شوخی کردم ی چیزایی بلدم مثلا پیتزا کیک ماکارونی مرغ کوکو(سرخ کردنش سختمه یکم)الویه انواع دسر ولی خب همیشه اولین هام داغون ترین هام بوده😂🤦🏻♀️
-
@سمیه-صادقلو
چقد هاری🙂😂
شوخیه بابا وگرنه کو شوهر برا تو🙂😂😂
اولین ها ک مال همه خرابه بابا جدی نگیر مهم بعدیاشهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو
چقد هاری🙂😂
شوخیه بابا وگرنه کو شوهر برا تو🙂😂😂
اولین ها ک مال همه خرابه بابا جدی نگیر مهم بعدیاشهبوشول بلو گم چو😂😂
کی خواست حالا😂
هوم👌🏻 -
@سمیه-صادقلو منکه بچه نیسم چن سالته تو؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
telma
۱۸