هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Hamrang هست باید حافظه پنهان خالی بشه arthur morgan هعی:( 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 تو خودت عاملی. سکوت کن. سکوت کن تا نیومدم سراغت. 
 من مظلوم
 مث ی بچه خوب
 اینجا ی کناری نشستم
 کالیم به تسی ندالم اون «کالیم به تسی ندالم» خودش تیر خلاص بود   @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 من مظلوم
 مث ی بچه خوب
 اینجا ی کناری نشستم
 کالیم به تسی ندالم اون «کالیم به تسی ندالم» خودش تیر خلاص بود   نمیدونم چرا هی یادم میره   بد عادتیه کردم بد عادتیه کردم
- 
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانومِ_دوست_داشتنی خیلی اصفهان جای قشنگیه خیلی آخ اره شهرک صنعتیشو با شهرک صنعتی کرمان مقایسه میکنم اصا اوفففف @m-hmt    تاحالا نرفتم تاحالا نرفتم
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 من مظلوم
 مث ی بچه خوب
 اینجا ی کناری نشستم
 کالیم به تسی ندالم اون «کالیم به تسی ندالم» خودش تیر خلاص بود   نمیدونم چرا هی یادم میره   بد عادتیه کردم بد عادتیه کردمM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 من مظلوم
 مث ی بچه خوب
 اینجا ی کناری نشستم
 کالیم به تسی ندالم اون «کالیم به تسی ندالم» خودش تیر خلاص بود   نمیدونم چرا هی یادم میره   بد عادتیه کردم بد عادتیه کردم  
- 
arthur morgan هعی:( @Zahra-Hamrang بله 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
     دوست داشته باش دوست داشته باشمیخوام از گروها لف بدم:/ اینجا؟ هوم منم تو فکرش بودم   
 ولی یه دو روز نیومدم به جاش
 عاقا خب چه وضشه
 تایم بندیش کنیم اینقدر حرف نزنیم     نمیش نیومد میدونی نمیش نیومد میدونی
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 اول اون گروه دومی منحل کنین
 امیر احمدی داره انسان میشه
 یه نیمکرهاش امروز فعال شده مثه اینکه  @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
     دوست داشته باش دوست داشته باشمیخوام از گروها لف بدم:/ اینجا؟ هوم منم تو فکرش بودم   
 عاقا خب چه وضشه
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 یه نیمکرهاش امروز فعال شده مثه اینکه    اره خداروشکر اره خداروشکر
 از دیدن پیامش کرک و پرم ریخت
 شاید یکی برای نوشته هوم ؟  
- 
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانومِ_دوست_داشتنی خیلی اصفهان جای قشنگیه خیلی آخ اره شهرک صنعتیشو با شهرک صنعتی کرمان مقایسه میکنم اصا اوفففف @m-hmt نمیدونم کجاست      
 ولی میدونم جای زشت نداره!!
 و من باید قدم به قدمشو برم و تجربه کنم   
- 
M Tg 
 خیییلی.
 یکی تو مظلومی یکی من  @danial-hosseiny دانیال دیدی طوفان اومد هوا قرمز شد؟؟؟ 
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
 عاقا خب چه وضشه
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 شاید یکی برای نوشته هوم ؟  0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
 عاقا خب چه وضشه
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 شاید یکی برای نوشته هوم ؟  پیام تبریکش؟   
- 
Alireza Varamanzar 
 میگفتش که
 «هرچی بهت نگاه میکنم سیر نمیشم  » »
 احتمالا اگه خودت بودی یادت میومد  @danial-hosseiny 
 آها یادم اومد  
- 
خانومِ_دوست_داشتنی اره جمعه طوفان اومد گردوخاک هوا قرمز شده بود arthur morgan کجا؟؟ 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
 عاقا خب چه وضشه
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 شاید یکی برای نوشته هوم ؟  پیام تبریکش؟   @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm دوس ندارم اینو     
 عاقا خب چه وضشه
  دقیقا دقیقا
 ی بار این گروه
 ی بار اون گروه
 ی بار تودلی
 ی بار پیوی
   چخبرهههه چخبرههههداوشمی  
 شاید یکی برای نوشته هوم ؟  پیام تبریکش؟   اره   
- 
arthur morgan کجا؟؟ خانومِ_دوست_داشتنی هم یزد و هم اصفهان 
- 
سردرگمی سخته 
 اینکه نمیدونم چیکار کنم
 راه حلی که به ذهنم میاد نمیدونم خوبه یا نه
 روز به روز ذهنم بیشتر درگیر میشه
 کاشکی می تونستم یه طوری حلش کنم:))
 فکر کنم وقتشه برم واس یه مدتی
 شاید بهتر باشه
 سال نو هم پیشاپیش مبارک:) 
 سال پر از خیر و برکت و سلامتی و شادی داشته باشید:)
 خلاصه که حلال هم کنید:)
- 
@Zahra-Hamrang بله arthur morgan بلهت شیرین=) 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 آره. رفتم چک کردم دیدم خودشه.
 حالا میخواد کابلو بگیره ما صحبتی نداریم دیگه  @danial-hosseiny ای نامرد    
- 
خانومِ_دوست_داشتنی هم یزد و هم اصفهان arthur morgan کجای اصفهان میشینی شما مگه؟؟ 
 من فقط میدونم هوا یکم آلوده بود 
 اینطوری نبود که

|
 |

شعردانه
شعردانه