هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  خیلی فحش بدی بود؟   
 شروع کنم عکس لباشک بفرستم براش؟M Tg فش نبود  
- 
@Mr-Wick بله بله درسته    
- 
@Zahra-Hamrang اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ sina bigdeli نمیفهمم:/ 
 یعنی چی این اصلا؟
 احتمالا درست نمیخونم
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  خیلی فحش بدی بود؟   
 شروع کنم عکس لباشک بفرستم براش؟
- 
 شروع کنم عکس لباشک بفرستم براش؟M Tg 
 فحش نبود ینی کوفتت بشه بچه رو اذیت نکنید حالا خوبه اینم ب ی زبونی حرف بزنه مانفهمیم وای منکه دیوونه میشم   ️ ️
- 
M Tg 
 فحش نبود ینی کوفتت بشه بچه رو اذیت نکنید حالا خوبه اینم ب ی زبونی حرف بزنه مانفهمیم وای منکه دیوونه میشم   ️ ️@سمیه-صادقلو   آدم فروش آدم فروش
- 
M Tg 
 فحش نبود ینی کوفتت بشه بچه رو اذیت نکنید حالا خوبه اینم ب ی زبونی حرف بزنه مانفهمیم وای منکه دیوونه میشم   ️ ️
- 
Ryhn E    یک نفر بیاد منا ببرهههههه یک نفر بیاد منا ببرهههههه     arthur morgan داوش بیام کولت کنم بیارمت    
- 
arthur morgan داوش بیام کولت کنم بیارمت    
- 
Ryhn E اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ sina bigdeli حاجی منم نمیتونم بخونمش   
- 
arthur morgan داوش بیام کولت کنم بیارمت    
- 
M Tg 
 بیتلبیت  
 ساسی گوش میکنی چرا باو 
- 
sina bigdeli حاجی منم نمیتونم بخونمش   Ryhn E 
 منم نفهمیدم
- 
@Mr-Wick 

- 
اینقدر زبان ترکی و ترک زبان ها را دوست دارم به شدتتتتتت 
 انشاالله خدا بخواد می خوام زبونش را توی دانشگاه یاد بگیرم    arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اینقدر زبان ترکی و ترک زبان ها را دوست دارم به شدتتتتتت 
 انشاالله خدا بخواد می خوام زبونش را توی دانشگاه یاد بگیرم    یه کلاس ترکی باید باز کنیم اینجا  
 اینفینیتی هم میخواست یاد بگیره

|
 |

شعردانه
شعردانه