هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Alireza Varamanzar جنوبیه     دارن تقلب میگیرن یااا رفتن یکی بشون گفته دارن تقلب میگیرن یااا رفتن یکی بشون گفته
 همینارم غلط میگن   مهشید حسن زاده 0 اییییییی 

- 
Alireza Varamanzar شکر 
 بد نیستمFarideh Khangah خداروشکر 
 چخبر
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اشتباس      اهاا شما میخواین اشتباه بگیرد این لری بود که     @سجاد-ذوالفقاری خب شماداشتین قبلا مازنی میرفتین ب غلط اینم دقیقا باهمون صیغه غلط نوشتین    
- 
@سجاد-ذوالفقاری بله بله 
- 
Farideh Khangah خداروشکر 
 چخبرAlireza Varamanzar هیچ سلامتی 
- 
@سجاد-ذوالفقاری خب شماداشتین قبلا مازنی میرفتین ب غلط اینم دقیقا باهمون صیغه غلط نوشتین    مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری خب شماداشتین قبلا مازنی میرفتین ب غلط اینم دقیقا باهمون صیغه غلط نوشتین    نه این دیگه لری بود 
- 
Alireza Varamanzar هیچ سلامتی Farideh Khangah به به 
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری خب شماداشتین قبلا مازنی میرفتین ب غلط اینم دقیقا باهمون صیغه غلط نوشتین    نه این دیگه لری بود @سجاد-ذوالفقاری بهرحال,,,طبیعی بود اشتبابگیرم! 
- 
@سجاد-ذوالفقاری بهرحال,,,طبیعی بود اشتبابگیرم! مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بهرحال,,,طبیعی بود اشتبابگیرم! اره همیشه طبیعیه که اشتباه بگیرید کسی نگفته طبیعی نیست    
- 
هم تیمی کیست؟ 
 کسیست ک ن تنها پاسخبرگ بلکه نهارتم کش میره جلوچشت میخوره  
 .
 .
 .
 من کیستم؟منم بالاخره هم تیمی کس دیگه ای هستم    سالاد ماکارونیشو زدم سالاد ماکارونیشو زدم
- 
خدایا 
 برق بگیره جو نگیره   
- 
@Saghi-Mortazavi آره دیدی؟     
- 
@Saghi-Mortazavi آره دیدی؟     مهشید حسن زاده 0 دو دیقه نشد بهشون یاد دادم  
 البته یه جاشو من اشتباه نوشتم این اشتباه نوشت   
- 
مهشید حسن زاده 0 دو دیقه نشد بهشون یاد دادم  
 البته یه جاشو من اشتباه نوشتم این اشتباه نوشت   @Saghi-Mortazavi آره معلوم بود تو بودی لهجشون تو بود    
 بعدآخه اومدن تاخوردن ب هم ب مازنی فوش دادن(درحد بضاعتشون ) اونم غلط غلوط ک چی ) اونم غلط غلوط ک چی    
 ذوووقم میکردن   
 وقت کنکورتو برااینا نزار ساقی     
- 
@Mr-Wick نه من خیلی وقته نزدم الان دیگه نیازش دارم 
 اره خب هرکدوم سختیای خودشو داره من از نظر جسمی گفتم 
 بهرحال...
 و اینکه خرما رو خواستی بخوری فرد بخور زوج بخوری فایده نداره 
 و عسلم اره با شیر اخر شب قبل خواب
 و اینکه هیچوقت به خوت توهین نکن 
- 
@Saghi-Mortazavi آره معلوم بود تو بودی لهجشون تو بود    
 بعدآخه اومدن تاخوردن ب هم ب مازنی فوش دادن(درحد بضاعتشون ) اونم غلط غلوط ک چی ) اونم غلط غلوط ک چی    
 ذوووقم میکردن   
 وقت کنکورتو برااینا نزار ساقی     مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi آره معلوم بود تو بودی لهجشون تو بود    
 ذوووقم میکردن   
 وقت کنکورتو برااینا نزار ساقی          
 خوبه باز کم گفتم مغزشون ارور داد 
 وای خوب شد بودی
 دارم فرهنگ رواج میدم   
- 
@Infinitie-A شماامروز چیزی استفاده کردین؟    مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A شماامروز چیزی استفاده کردین؟    از کلاس آموزش زبان مازنی، خانم مرتضوی استفاده کردیم   

|
 |

شعردانه
شعردانه