هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli من خودم پرتقال فروشم😐😂
اینا نمونه های درجه یک خودم بودن😐😂@Infinitie-A عع از تولید ب مصرف ک میگن شمایی پ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری روحم شاد
-
@امیرمسعود-جعفری شب خوش 👋
-
اینا کلا رو ۱۶ درصد میمونن😐
-
خب دوستان چهارشنبه سوری همگی مبارررک،✨
Gharibe Gomnam
M Tg
Reyhane Moradi
@roghayeh-eftekhari
مهشید حسن زاده 0
@asma-ht
F Seif
@zahra-zahraii
@دختر-بهار
@Alzahra-Daftar آخرش نگفتی دفتر فاملیته؟😅
telma
خانومِ_دوست_داشتنی
-رند- آخرش نفهمیدم رُند یا رِند
@artur-murgan
yasin sheibak امیدوارم ناراحت نشده باشی بهت میگم کوچولو😅
sina bigdeli خوشحالم با سربازیت کنار اومدی
@danial-hosseiny
@امیرمسعود-جعفری
@mr-wick
@First
@Infinitie-A
@سجاد-ذوالفقاری اگه هنوزم فکر میکنی من پر حرفم باید بگم اشتباه میکنید من خیلی پرحرفم😂😂
@amir-ahmadi. شمارو نمیشناسم دیدم بچه ها خیلی میشناسنتون گفتم منشن کنم چهارشنبه سوری شما هم مبارک
maryam111 مریم جون میگم کاش قبل عید ب من خبر میدادی (حالا نگو این چقدر چسبه😂)
و همه اونایی که الان یادم نمیاد چهارشنبه سوری تون مبارک و پیشاپیش عیدتونم مبارک من تو ترینا یادم رفت بگم با آرزوی بهترینا✨🌈❤️🌹🌿🌺💐💮🏵️🌻🍁🥳🥳🥳🥳🥳 -
اینو اپلود کن دیگه کاریت ندارم😐
-
@Infinitie-A عع از تولید ب مصرف ک میگن شمایی پ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli عا از اونجایی که من خیلی به کیفیت کارم و مشتریام اهمیت میدم، خودم کارامو تست میکنم😂
-
شبتون بخیر تودلیا
-
نت ... است:neutral_face:
-
شبتون بخیر تودلیا
-
شبتون بخیر تودلیا
مهشید حسن زاده 0 شبت آروم😉💎
-
شبتون بخیر تودلیا
مهشید حسن زاده 0 شبت خش
-
sina bigdeli عا از اونجایی که من خیلی به کیفیت کارم و مشتریام اهمیت میدم، خودم کارامو تست میکنم😂
@Infinitie-A ورشکسته نشی سلطان :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:
صنعتی رم با سنتی تست نکن الان امبولانس خالی نداریما:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
شبتون بخیر تودلیا
مهشید حسن زاده 0 شبتون خوش(به مازنی😂👋)
-
ایهی هی هی هی هی اپلود شد🤣🤣🤣
-
شبتون بخیر تودلیا
مهشید حسن زاده 0 ای گجلر :leaf_fluttering_in_wind:
-
https://uupload.ir/view/vid_20220206_203716_936_۰۰۱_ttd0.mp4/
زیبا💎🌱
خسرو شکیبایی💫 -
خب شبتون بخیر
فعلا :rose: :rose: -
@Infinitie-A ورشکسته نشی سلطان :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:
صنعتی رم با سنتی تست نکن الان امبولانس خالی نداریما:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:sina bigdeli یه دیقه وایس من باس برم😐😂اگه نیومدم، برو😐😂