هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0 کی حرف بدی زد بهت؟؟
بگو خودم تعصبتو میکشم
دور چشات بگردم داوشم:relieved_face: :call_me_hand: -
هعی🚶🏼♂️
عجب
نتیجه میگه که الان نباید اینجا بود -
خانومِ_دوست_داشتنی و منی که هفته دیگه عروسی یکی از رفقای صمیمیم دعوتم:confused_face: :face_with_tears_of_joy: دغدغه من جمع بندی عید و دغدغه اون قشنگ شدن جهازش:upside-down_face: دنیای دو تا آدم هم سن و دوست چقدر میتونه متفاوت باشه
پ.ن: مدیونی فکر کنی فضولی کردم:face_with_tears_of_joy:H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی و منی که هفته دیگه عروسی یکی از رفقای صمیمیم دعوتم:confused_face: :face_with_tears_of_joy: دغدغه من جمع بندی عید و دغدغه اون قشنگ شدن جهازش:upside-down_face: دنیای دو تا آدم هم سن و دوست چقدر میتونه متفاوت باشه
پ.ن: مدیونی فکر کنی فضولی کردم:face_with_tears_of_joy:دقیقا من و مبی😂😂😂💔
اما اون خداروشکر ب خاطر من انداخته بعد از کنکور😁🤩 -
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن: مدیونی فکر کنی فضولی کردم:face_with_tears_of_joy:دقیقا من و مبی😂😂😂💔
اما اون خداروشکر ب خاطر من انداخته بعد از کنکور😁🤩ZDM شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مزدوج شدهههه؟؟؟:astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face:
-
ولی کمال طلبی
جزو بدترین حسای ادم میتونه بشه🚶🏼♂️😑 -
@danial-hosseiny
چرا چرا میشه😂😂😂
من بودم میتونستم🤣🤣
عه نمیدونستم
فقط میدونم ب نظرم اسم ی پیامبر هم هست
معنیش چیه؟ZDM
معنیِ دانیال یعنی
خدا با من است
یا
خدا قاضی من است. -
ZDM آیدی میخوام:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میخوام رفیقامو از جای دیگه هم داشته باشم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: البته اگه امکانش هست
-
H_R
آرههههه حتماااا چی بهتر از این 🤩🤩😋😋
الان پی وی باز میکنم باهات
یا اگه چتت بسته ست خودت چت باز کن ☺ -
ZDM شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مزدوج شدهههه؟؟؟:astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face:
-
ZDM
معنیِ دانیال یعنی
خدا با من است
یا
خدا قاضی من است. -
فک کردم پسرای انجمن منقرض شدن نگو زیر ابی بودن :baby_chick: :baby_chick: :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:
-
ZDM
ننننن دروغغغغغغغغ مسخرهههههههه :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: من نگاههههه من سکتههههه و من کمااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@Miss-Joker :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: میگم میگم تل میگمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: میگم میگم تل میگمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂🌱
-
اقا اون شال گردنو بنداز دور گردن سردت نشه😂💙
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
راستی
بیا و ببین به آدم درستی سپردی " ترین های 1400 " رو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
صفحاتش از همتون بیشتر شد:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
مدیونی فکر کنی منتظر بودم بیشتر شن تا اینو بگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Sharllotتو قطعا آینده ات روشنه 😂
خیلی خوشم اومد از این حرکتت 😂
دمت گرم خدا حفظت کنه برامون 😂Sharllot هعییییییی
انرژی ازت :smiling_face_with_heart-eyes: :sparkling_heart:
مچکرم سحری
هی میگم منو دست کم نگیر دختر:relieved_face: :flexed_biceps:
گوش نمیدی که:face_with_tears_of_joy:
یبار گوش دادی ، چقد سودمند بود واست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آمین آمین آمین
بلند بگین شمام دانش-آموزان-آلاء :face_with_tears_of_joy: ( این گروه از من امروز خیلی زخمی شدن بیچاره ها:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابتش اخراج نشم صلوات:face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: )