ترین های 1400
-
pouya hosein pour
خداروشاکرم بابت آیدیم که هیچکس نمیتونه منشنش کنه
ممنون بابت منشن ، موفقخانومِ_دوست_داشتنی خداروشکر؟
یه فاصله کلمه ای یه جایی تو اون کلمات داره که پیدا نمیشه
خانومِ_دوست_داشتنی
بفرماییید یافتم
کلاس مجازی برا آموزش منشن کردن شما راه میندازم الان
-
pouya hosein pour در ترین های 1400
گفته است:
۲۵. @سمیه-صادقلو تازه شناختمشون ترین ولی هنوزم نشناختم ترین
کم دیده میشه ترین
مرسی که ب یادم بودی
کم دیده شدنم چون درس دارم به خاطر اونه کلا انجمن حذف کرده بودم الآنم ب خاطر ی کاری اومدم ی مدت هستم بعد میرم دوباره خوشحال شدم از آشناییت
میخواستم تو تبریک عو چهارشنبه سوری تودلی تگت کنم هر کاری کردم نشد همینجا میگم عید و چهارشنبه سوریت مبارک@سمیه-صادقلو متشکر
همچنینعید پیش رو و اعیاد در پیش همچنان مبروک و مبارک
خوشی پایدار سرازیر و دلخوشی سراپا وجود بر شما و بر نزدیکانتان گوارا
-
pouya hosein pour مرسی که هیچ اطلاعاتی ازم ندارین
خدایی همینکه تگ کردین ارزشش خیلی بالاست مرسی@roghayeh-eftekhari
بحث اطلاعات نیس که کل چتا یادمه
از ساعت ۶:۳۰ نوشتم تا زمانیکه فرستادم و...
قراره یه اصلاحیه هم پاش بزنم برا اونایی که فقط تگ شدن ترین هاشونم بنویسم ،منشنتون کردم که دفعه بعد یادم باشه و ... -
خب نوبتی هم باشه نوبت منه که بنویسم باشد که رستگار شویم
علت اینکه امروز میخوام بنویسم و بنظر شما اینقدر دیر چون یه روز خاصه و خب دیگه شرمنده اگه دیر شده
@GHAZAL-DALVAND
غزل ترین،شیرازی ترین،قول داده دکتر بشه ترین،اذیتش میکنم ترین،قول میدم تو سال جدید بیشتر اذیتش کنم ترین،امروز واسش یه روز خاص هست ترین،خوش قلب ترین،مهربون ترین،همدل ترین،آنچه خوبان همه دارند داره ترین،دقیق ترین،حرص میخوره ترین،چیپس دوست داره ترین،به سراغش اگر میایی با چند تا بسته چیپس بیا ترین
@دختر-بهار رفیق غزل ترین،درسخون ترین،مهربون ترین،حساس ترین روی رفیقاش،دختر بهار ترین،پارسال خیلی سلام میکرد ترین،امسال هر وقت حوصلش سر بره میگه هوووووممممم ترین
sina bigdeli سینا ترین،سرباز ترین،قول داده هر وقت از سربازی اومد خاطره سیلی زدن تو گوش فرمانده رو بگه ترین،گاهی وقتا سربسته ترین حرفا رو میزنه ترین،کچل ترین،زنجانی ترین،خرپول ترین،آیفون ۱۳ پرومکس داره ولی اونقدرا هم بلد نیست باهاش کار کنه ترین،فن پوتک ترین
zeinab dehghani زینبی ترین،یه جمله معروف داره هر دفعه یادم میره ترین،کارتشو قرار بود بده ولی نداد ترین،به من میگه خودشیفته ترین
M Tg قبلا حرص درار ترین بود،بع راه راست هدایت شد ترین،از این ایموجی بیشترین استفاده رو داره،به من میگفت با زبونتو سر میبری ترین
@danial-hosseiny هم استانی ترین،نجف آبادی ترین،همیارترین،خوشتیپ ترین،معمارترین،فیلسوف ترین,رئالی ترین
@yasin-sheibak عشق ماشین ترین،سندروم بیقرار دیسک کمر داره ترین،از علامت تعجب خیلی استفاده میکنه ترین
@zahra-zahraii از عمه هاش بدش میاد ترین،کلا خاندان پدریش رو قبول ندارن ترین،رئالی ترین
Sharllot سر ترین های پارسال دعوا کرد ترین،منتطر روزی بود که امید بیاد انجمن
amir ahmadi دایی انجمن ترین،به قول خودش هر چیزی دوست دارین مینویسیم یه ترین به آخرش اضافه میکنید ترین،رئالی ترین،واسش دعا کنید همیشه حالش خوب باشه ترین
@sania-andiravan دفعه اول که اسمشونو شنیدم فکر کردم اسم یه نویسنده هست،آبی و سبز ترین،بی ایلیش دوست ترین
@Infinitie-A تومار نویس ترین،تو کلاس های آنلاین فن بیان مرحوم بروسلی شرکت کرده ترین،در همه حالت یا یه حرفی واسه گفتن داره یا میمی واسه آپلود کردن ترین
maryam111 شادمهر دوست ترین،ایهان دوست ترین،قرار بود همکاری کنه کارت بانکی زینب رو برام پست کنه ترین ولی... ،ناظم ترین،گیر میده به تبادل آیدی و لینک ترین
@roghayeh-eftekhari لایکر اعظم ترین
Mehdi Hosseinbor بی معرفت ترین،قبل کنکور رفت و هنوزم نیومده ترین،کل انجمن رو روانی کرده بود ترین
pouya hosein pour پویا ترین،دیجی ترین،تبریزی ترین،رکورد دنبال شونده های انجمن دستشه ترین
@سجاد-ذوالفقاری رپ گوش کن ترین،فن آرمین زارعی ترین،فن علی یاسینی ترین،با مشکین کل میندازه ترین
@first نمیدونم اهل کجاست ترین،رپ گوش کن ترین،بارسایی ترین
@mitra-ism-rahmani هم استانی ترین،رفیق زینب ترین،دو سه هفته از تولدشون میگذره ولی همچنان تاپیک تولدشون بالای جدول سیر میکنه ترین
Gharibe Gomnam غریب گمنام_گمنام غریب ترین،پنج هزار اکانت دارند ترین
خانومِ_دوست_داشتنی استارتر تاپیک ترین های امسال ترین،از حرفای خودم علیه خودم استفاده میکنند ترین
@M-an مدیر ترین،زحمتکش ترین،خیلی ممنونم ازشون ترین
sohrab قرار بود به استارتر تاپیک شب یلدا یه پک راه ابریشم و تفتان داده بشه که ندادند ترین،مدیر ترین،کم پیدا ترین
@F-Seif-0 کرمانی ترین،خواننده ترین انجمن@امیرمسعود-جعفری سپاس از منشن
ولی الان دنبال کننده هام رو کم کردماوجم زمانی بود که حدود ۵۰۰ تا داشتم
الان نهایت ۲۰۰ تا میتونم بکشم
-
@امیرمسعود-جعفری سپاس از منشن
ولی الان دنبال کننده هام رو کم کردماوجم زمانی بود که حدود ۵۰۰ تا داشتم
الان نهایت ۲۰۰ تا میتونم بکشم
pouya hosein pour
با همین ۲۰۰ تا هم رکورد داری
-
pouya hosein pour
از شاعر ترین شاعرانِ عاشقانه سرانِ قدیمیِ انجمن!
،>فالو کننده ترینِ فعال! ( بقیه میان همه رو فالو <میکنن و میرن کلا)
آخ آخ آخ آخ یه قلم کاغذی بدید من اینو بنویسم و حجی کنم،
مرسی
هی روزگار یه زمان تا ۵۰۰ نفر فالو بودالان شاخص کلم ریزش کرده نصف شدم
یه زمان فالووینگ و فالور ها طبق یه تایعی پیش میرفتن الان بی قانون شده
-
pouya hosein pour
با همین ۲۰۰ تا هم رکورد داری
@امیرمسعود-جعفری عه
برم بازم تلاش کنم
-
@امیرمسعود-جعفری عه
برم بازم تلاش کنم
-
pouya hosein pour
تو دلی رو جواب بده🥴 -
به نام او که هر چه داریم از اوست
سلام
یک سال دیگم از زندگی هممون گذشت.
توی این یک سال باهم خندیدیم ،دعوا کردیم ،آشتی کردیم ،بحث کردیم ،دیوونه کردیم همو ،خیال پردازی کردیم ،هم دردی کردیم ،همیاری کردیم و.....
توی این روزهای آخر سال ۱۴۰۰
رسیدیم به ترین های امسالمون
ممنونم از همه کسایی که به یادم بودن و لطف داشتن به من و منشنم کردن.
خب
بسم الله@M-an
مدیر ترین، جدی ترین ،به فکر ترین، ان شاءالله حالتون همیشه خوب باشه.
maryam111
وااو مریمی ترین ،ناظم ترین ،حق گو ترین ،من به ناظم بودن و مسئولیت پذیر بودنش آورین میگم ترین ،یه سال از ناظمیش گذشته ترین ،مهربون ترین ،پرستار ترین ،خلاصه خیلی خوبه ترین ،بهترین ها برات.
حلال کن آخر سالی.
@kosar-mortazavi
ابجی ترین ،پرستیژ پرستاری دار ترین ،بفکر ترین ،خدایی هر چی بگم کم نیس ؟؟ همونایی که خودت میدونی ترین.
romisa
نصحیتای خوب کن ترین ،به فکر ترین ،دکتر ترین ،امیدوارم الان حالش خوب باشه ترین ،یکی از بهترین های انجمن موفق باشی ترین.
حلال کن.
0-0ftm
رفیق ترین ،جیگیلی ترین ،شفت ترین ،چهرش به سنش نمیخوره ترین ، فضول ترین ،حس میکنه خیلی باهوشه ترین ،مدرسشون رو اعصابه ترین،صداش خیلی قشنگه ولی خله، میگه نیست ترین
عینکی ترین ،لباس تیره بگیر ترین ،بعضی اوقات حرف کم میاریم ترین
، کل کل کن ترین ، امسال خیلی باهم دعوا کردیم ترین
،بهترین ها براش ترین.
حلال کن.
@miss-joker
صدا قشنگ ترین ،عکسشو درست تشخیص ندادم ترین ،متن های سلیمی دوست ترین ،شعر قشنگ میفرسته ترین ،مهربون ترین ، دکترا دیوونش کردن انقد هیچی بلد نیستن ترین، عاشق گیتار ترین، کلیپ های نوازندگی گروهیی دوست ترین
، فیلم طنز بفرس ترین ،کل کل کن ترین ،پادکست قشنگ درست کن ترین
، میخواد ببینه گسسته چیه ترین (خیلی خوبه ترین)، همیشه سالم باشه ترین.
حلال کن.
zeinab dehghani
رنگین کمانی دوست ترین،سوال بپرس ترین ،محترم ترین ،شیطون آروم ترین ،بامزه ترین ،خیلی قشنگ شعر میخونه ترین ،کمکم کرد ترین ،با درک ترین ،رفیق ترین، آهنگ های آروم میفرسته ترین
،قلمش خیلی خوبه ترین
،میگه الان بش نگن مهندس ترین ،از سال کنکورش لذت برد ترین
،منظم ترین ،انتگرال دوست ترین ، توصیفاش از ذهنیتش قبل و بعد از دیدن من و دوس داشتم ترین ،قوی ترین،سبز ترین ، چشاش بخنده همیشه ترین.
حلال کن.
@mitra-ism-rahmani
آبی دوست ترین، چشم عسلی ترین ،لقب دار ترین،مرغ ترینی که میگه بم بگین یوزی
،امامزادگیش زبان زده ترین ،همه چیو میبینه ترین ،به نظر خودش مغروره ترین ولی نیست
،به یاد ترین ،شعر حافظ دوست ترین ،مثل من با آقای حسین خانی ادبیاتش عالی شد ترین، چت ایمیلیک ترین ،بارون دوس ترین
،اینم شیطونی که آروم به نظر میاد ترین ،بزور قد کشیده ترین
،نظرای جالب درباره من گفته ترین ،ان شاءالله امسال بهترین خودش باشه ترین.
حلال کن.
Kosar A003
مردم آزار ترین ،جوووون بگو ترین ،درس خون ترین ،مشوق ترین ،بم میگه خنگم ترین ،حرف فلسفی میزنه ترین ،با فهم ترین ،سوتی بگیر ترین ، کرم دار ترین ،به اس مو کل علاقه داره ترین ،کراش بزن ترین ،خی کته رو رواج داد ترین ،من باس ببینمش ترینصدا معرکه دار ترین
،مجری ترین
،با تجربه ترین، بسشه دیگه ترین
، سرت بالا باشه پیش خدا همیشه ترین.🤍
حلال کن.
H_R
مخالف همیم ترین ،امسال بدجور باهم بحث کردیم ترین ،بیشور ترین،با دیدن فیلم کره ایی دوبله با سانسور بش توهین کردم ترین
،پاچه گیر ترین ،پیگیر ترین ،تاپیک غول آسا زدم براش ترین ، امسال به اون چیزی که صلاحشه برسه ترین.
حلال کن.
دریا دریایی
ننه استعفا داده ترین ،میگه بم بگین مامی ترین ،یارانه ماره نمیده ترین،خونه داری بلده ترین ،مخ زیست ترین
،اینم بیشور ترین ،هی به من میگه چرا ازم خبر نمیگیری ترین ،امسال باش دعوا کردم ترین ،موفق باشه ترین.
حلال کن.
@Narjes-Hashemi
پیکان دار ترین ،میخواد مارو با پیکانش به کشتن بده ترین،سیش متاسفم ترین ،ریش داروین و سوزوند انقد بش قسم خورد ، کتاب زیاد خونده ترین ،یه کتاب نداشتن منه به چیز کشید ترین ،پارسی را پاس دارنده ترین، از این حرفای دخترونه بدش میاد ترین ،خیلی چیزه ترین،مدیونی فک کنی حرف کم اوردم ترین،اتفاقای قشنگ برات بیوفته ترین.
حلال کن.
مهشید حسن زاده 0
انرژی مثبت ما ترین ،مه هم زبون ترین ،گفت منشن نکنم کلم کندس ترین، ونه صدا اینتی اینتی قشنگ و رسا ترین ،کمک کننده ترین ،چای و قهوش همیشه به راهه ترین ، پایه ترین واس خل بازی ،چکه سما دوست خفن، کسی که اطلاعات از مازندرانش لنگه نداره ، دیههههه ته جان سلامت و ته خنا بدون.
حلال کن.
Sharllot
خوش برخورد ترین ،شوخ ترین ،دوس ترین ،صدا تصویر ایشونم دریافت نشده ترین ، تا اومد اینستا عکس منو دید ترین ،مث تصوراتش نبودم ترین
،یکی از دوستای خفن جینگیل مستونمه
، جات اون بالاهاست ترین.
حلال کن.
@infinitie-A
رو اعصاب ترین ،گیج ترین ،سلطان طومار اعظم ترین ،عیدی منفی میده ترین ،خفمون کرد با شکر پلو ترین ،عخش اول مستر میرزا ترین ، منطقی ترین ،شب و نصف شب و صبح و ظهر و دم اذان و وسط کنکور و هر جای دیگه بحث کن ترین، سمممم ترین، صبور ترین، آهنگ بی کلام میفرسته ترین ،چند شب نزدیک کنکور خوابیده ولی نخوابیده
(مراجعه کنین به وبینار دم کنکور امسال) متقی ترین، کاکتوس ترین
، کاراگاه ترین، خار سرچ و خفیف کرد ترین ،استاد شوخی خرکی ترین ،کتاب کودکان میخونه ترین،کنه ترین
،خا دیگه بسه ترین
ان شاءالله به هر چی میخوای برسی ترین.
حلال کن.
81Sobhan
سبحان پدر معنوی ترین، استعفا داده ترین، گردن گیرش خراب ترین، پوکر ترین ،جدی ترین ،داره از فضولی میترکه ببینه گروهمون کجاست ترین ،بزور بیست حقیقت نوشت ترین ،انبه دوست ترین، هر چی فک کردم دیگه یادم نمیاد ترین،موفقیت هاتو ببینیم ترین.
حلال کن.
amir ahmadi
بی پرستیژ ترین ،اصن بش نمیاد دایی باشه انقد کرم داره ترین(یکم بزرگی ،منش این چه وضعشه)
ای هیت یو گو ترینبابل دوست ترین ،عین چی داره مازندرانی یاد میگیره ترین
،ان شاءالله به اون چیزی که ته ته دلشه برسه ترین
؛مارم باس دعوت کنه ترین
.
حلال کن.
@سجاد-ذوالفقاری
خودشیفته ترین ،همه چیو به اسم خودش میزنه ترین،همراه با مشکین در صدد گند زدن به زبان مازندرانی هستن ترین ، دیگه نمیدونم چی ترین ،موفق باشی ترین.
حلال کن.
@ermia-mirzakhani
گوش دراز چشم قشنگ دوست ترین،قبلا پسر بچه به نظر میرسید الان خوبه بزرگ شده ترین
، سبز آبی دوست ترین
،عیدیشو بش ندادم ترین
، هنوز اسم و نگفته ترین
،یهویی رفت و بعدش دیگه کم اومد ترین
،دوخط ایموجی بزار ترین
،چند تا چند تا زیر سر داره ترین
،سنشو الکی گف بم ترین با اینکه اصلا برام مهم نبود
،ان شاءالله امسال به هدفش برسه ترین
اخر سالی حلال کن@kosar-mottaghi
هم اسم ابجیم ترین ،آروم ترین ،پرستار ترین ،یه عالمه تاپیک مشاوره داش ترین ،الان کمتر باش ارتباط دارم ترین ،موفق باشی ترین.
حلال کن.
parisa khany
یک عدد آرام شیطان ترین، سرش شلوغه ترین ،قبلا سلامتی چو بوی خوش آشنایی میگفت ،تاپیک صبحگاهی باهم بودیم ،شعر دوست ترین ،باس ببینمش ترین🥲، مهربان ترین ،فهمیده ترین ،بهترین ها برات ترین.🫂
حلال کن.
@sania-Andiravan
درخشان ترین ،از همین رو ستاره داره ترین ،زمین شناسی دوست ترین ،درس خون ترین ،خوشگل ترین،دیدمش تو اون چالشه ترین،امسال به اونی که میخواد برسه ترین.
حلال کن.
@نگین-محمدیان
زرد دوس ترین ، صدا قشنگ داره ترین، یکی از کسایی که من چهرشو ندیدم ترین،آهنگ دوس ترین ،تا چهار صبح بیدار بودیم ترین ،بهترین ها برات ترین.
حلال کن.
@ida-shateri
شیرینی بم نداده ترین ،رسواش کردم انقد گفتم ترین ،آشپزخونه دار ترین ،حقوق ماره نداده ترین ،مهندس ترین و اینا ،موفق باشی.
حلال کن.
@masoumeh-shokrollahi
هویجی ترین،خوابمو دیده ترین ،مث خودم تو چرند گفتن اول ترین ، شاهین اومد عقاب ول کرد ترین ،سر کار گذاشت منو ترین ،درس خون ترین،دهنت سرویس که تگ نمیشی ترین ،نمیدونم دیگه هر چی خودت میدونی اصن ترین
،بدون شاهین و عقاب اون بالا ها ببینمت.
حلال کن.
@دختر-بهار
آروم ترین ، مهربون ترین ،از سلام های یهوییش خوشم میاد ترین ،چند وقتیه حرف نزدیم ترین ،دلت همیشه آروم و عاشق ترین.
حلال کن.
@GHAZAL-dalvand
امسالم نشد درسن بشناسمش ،خدااااا سال بعد من میخوام با این بشر بیشتر حرف بزنم ،ولی امسال چهرشو دیدم ترین ،موفق باشی و آروم.
حلال کن.
chichak am
دلبندم ترین ،اسمش و دوس دارم ترین ،کلا خودشم دوس دارم ترین ، موفق باشه ترین.
حلال کن.
خانومِ_دوست_داشتنی
سریع عکس خواست ترین، آهنگ گوش بده ترین ،خوش انرژی ترین ،رک ترین ،خدایی زیاد نمیشناسم ترین، موفق باشی ترین.
حلال کن.
@Fargol-Sh
هی بم میگه بی معرفت ترین، ساعت مطالعه خفن ترین ،کم میاد انجمن ترین ،موفق باشه ترین.
@zahra-zahraii
هم استانی ترین ،خش تفی مام بزرگی براش ترین
@dr-mahh
صدفیییی ترین، کم میاد ترین ، رفیق مستر ترین ، حالش ان شاءالله خوب باشه ترین.
M Tg
با اینکه یه سال آشنا بودیم ولی زیاد آشناییتی ندارم ترین ،رک ترین ،موفق باشی ترین.HADAF MAN
رنگی رنگی ترین ،خوشحالم از همصحبتی باهاش ترین موفق باشی ترین.@roghayeh-eftekhari
با اینکه چند باری صحبت کردیم ولی آشنایی چندانی ندارم ترین ،بحث کن ترینموفق باشی ترین.
@fatemeh-Ma
مهربون ترین ،ان شاءالله بهترین ها براش ترین.
fatemeh8181
از ترینش خوشم اومد ترین ،ان شاءالله باهم بیشتر آشنا بشیم ترین، موفق باشی ترین.
@F-Seif-0
کمک ترین، ان شاءالله سال بعد بیشتر بشناسمت ترین.ابوالفضل ریسی
دمتون گرم ترین ،امسال نیومدن ترین ،جزو اولین آشناهام توی انجمن ترین ،موفق باشین ترین.@First
از منشنش تو ترین ها جا خوردم ترین ، یادش بود کار نمدم ترین ،کاراگاه ترین ، موفق باشی ترین.@امیرمسعود-جعفری
منو منشن نکرد تو ترین ها ترین ،دی جی بود پارسال ترین ، لایکر اعظم بود ترین ، موفق باشی ترین.و تمام.
امیدوارم کسی رو از قلم ننداخته باشم،اگر اینطور بوده به بزرگی خودتون ببخشید.
این اخر سالی حلال کنین لطفا.
ان شاءالله برای همه تون سال جدید سال متفاوت تر و قشنگ تری باشه، آرزو نمیکنم سال خوبی براتون باشه ،آرزو میکنم ان شاءالله سال خوبیو برای خودتون بسازین.
و ان شاءالله سال بعد با آدمای بهتری اشنا بشین و ازشون درس بگیرین و تجربه کسب کنین و به ترین هاتون اضافه بشه.
و هر کی امسال توی ترین هاتون بود ،سال بعد ترینهاش از اینی که هست بیشتر بشه.
یا حق
@Saghi-Mortazavi در ترین های 1400
گفته است:
به نام او که هر چه داریم از اوست
سلام
یک سال دیگم از زندگی هممون گذشت.
توی این یک سال باهم خندیدیم ،دعوا کردیم ،آشتی کردیم ،بحث کردیم ،دیوونه کردیم همو ،خیال پردازی کردیم ،هم دردی کردیم ،همیاری کردیم و.....
توی این روزهای آخر سال ۱۴۰۰
رسیدیم به ترین های امسالمون
ممنونم از همه کسایی که به یادم بودن و لطف داشتن به من و منشنم کردن.
خب
بسم الله@roghayeh-eftekhari
با اینکه چند باری صحبت کردیم ولی آشنایی چندانی ندارم ترین ،بحث کن ترینموفق باشی ترین.
و تمام.
امیدوارم کسی رو از قلم ننداخته باشم،اگر اینطور بوده به بزرگی خودتون ببخشید.
این اخر سالی حلال کنین لطفا.
ان شاءالله برای همه تون سال جدید سال متفاوت تر و قشنگ تری باشه، آرزو نمیکنم سال خوبی براتون باشه ،آرزو میکنم ان شاءالله سال خوبیو برای خودتون بسازین.
و ان شاءالله سال بعد با آدمای بهتری اشنا بشین و ازشون درس بگیرین و تجربه کسب کنین و به ترین هاتون اضافه بشه.
و هر کی امسال توی ترین هاتون بود ،سال بعد ترینهاش از اینی که هست بیشتر بشه.
یا حق
سلاممممممم ساقی
مرسی از منشنت و اینکه یادم بودی با اینکه نمیشناختی ان شاءالله فرصت اشنایی پیش بیاد، سالی پر از خوشی و شادی رو برات آرزو میکنم ان شاءالله از امسال فقط خوشی و تجربه بمونه همین و بس -
@roghayeh-eftekhari در ترین های 1400
گفته است:
@kosar-mottaghi در ترین های 1400
گفته است:
گفته است:
@Kosar-mottaghi
@kosar-mortazavi
ترین ننوشتین هااری اری
واقعیتش اونقدری هس که میترسم بنویسم جا بمونن🥲تو بنویس اگه کسی جا موند بعدا بنویس
منم اول بنویس🥲ببینیم چی میشه
-
@roghayeh-eftekhari
قراره یه اصلاحیه هم پاش بزنم برا اونایی که فقط تگ شدن ترین هاشونم بنویسم ،منشنتون کردم که دفعه بعد یادم باشه و ...pouya hosein pour در ترین های 1400
گفته است:
@roghayeh-eftekhari
قراره یه اصلاحیه هم پاش بزنم برا اونایی که فقط تگ شدن ترین هاشونم بنویسم ،منشنتون کردم که دفعه بعد یادم باشه و ...چرا من اینو لایک کردم ولی جواب ندادم؟
شرمنده
حله پس -
گفته است:
@kosar-mottaghi باید بنویسی تیکه دومش شوخی بود
نمیتونم🥺 -
z Gheibi
نه زشت نیس خانوم دکتر عه
خیلی ممنون حقا که به بهترین روش حجت خود را بر ما تمام کردین -
خانومِ_دوست_داشتنی خوب بریم ROUND 3
خانومِ_دوست_داشتنی دزفولی ترین،از 24 ساعت روز 26 ساعت تو یوتیوب ترین،شاد ترین،مهربون ترین،دوست داره هر چی که برای خودشه برای خودش باشه فقط ترین،ماشین دوست داره ولی رانندگی بلد نیست ترین،قرار شده بود اجاره تایپیک رو بگیره ترین
،قانون مند ترین قانون اول ، استفاده و خوندن این تاپیک ، بدون لایک و فالو داشتن من ، حرامِ مطلقِ(زورگو ترین
)
fatemeh8181 شعرخون ترین(شعراش قشنگ ترین)،علاقه داره بقیه براش کتاب بخون ترین،درس خون ترین و کتاب خون ترین،عشق زیست ترین،با هرکس زیاد صمیمی نمیشه ترین،زیاد تر از این نمیشناسم ترین
@zahra-zahraii شمال ترین،عشق عینک ترین،پلنگ صورتی دوست داره ترین(منم دوس می دارم)،طبق گفته خودشون زیادی مهربون ترین،عشق ابی ترین
Reyhaneh Moradi باحال ترین،اولین برخورد زیبا بود ترین(جفتمون فکر میکردیم یکی از اون یکی ناراحته)ناز کشیدن دوست نداره ولی ناز میکنه ترین
،عشق کتاب ترین،بسکتبالیست ترین(منم هستم اینو)،عشق مرسدس ترین(ولی بی ام و بهتره
)،عشق غذا ترین
@First منو به دوئل بسکتبال دعوت میکنه ترین،بنظر باحال میاد ترین،نمیشناسم خیلی ترین(امار رو از بچه ها گرفتم)،مثل اینکه علاقه به خوندن کتاب مخالف عقایدش داره ترین،طومار نویس ترین
(و این بده خیلی بده
)،ساز مخالف زن ترین
@yasin-sheibak در ترین های 1400
گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی دزفولی ترین،از 24 ساعت روز 26 ساعت تو یوتیوب ترین،شاد ترین،مهربون ترین،دوست داره هر چی که برای خودشه برای خودش باشه فقط ترین،ماشین دوست داره ولی رانندگی بلد نیست ترین،قرار شده بود اجاره تایپیک رو بگیره ترین
،قانون مند ترین قانون اول ، استفاده و خوندن این تاپیک ، بدون لایک و فالو داشتن من ، حرامِ مطلقِ(زورگو ترین
)
fatemeh8181 شعرخون ترین(شعراش قشنگ ترین)،علاقه داره بقیه براش کتاب بخون ترین،درس خون ترین و کتاب خون ترین،عشق زیست ترین،با هرکس زیاد صمیمی نمیشه ترین،زیاد تر از این نمیشناسم ترین
@zahra-zahraii شمال ترین،عشق عینک ترین،پلنگ صورتی دوست داره ترین(منم دوس می دارم)،طبق گفته خودشون زیادی مهربون ترین،عشق ابی ترین
Reyhaneh Moradi باحال ترین،اولین برخورد زیبا بود ترین(جفتمون فکر میکردیم یکی از اون یکی ناراحته)ناز کشیدن دوست نداره ولی ناز میکنه ترین
)،عشق غذا ترین
@First منو به دوئل بسکتبال دعوت میکنه ترین،بنظر باحال میاد ترین،نمیشناسم خیلی ترین(امار رو از بچه ها گرفتم)،مثل اینکه علاقه به خوندن کتاب مخالف عقایدش داره ترین،طومار نویس ترین
(و این بده خیلی بده
)،ساز مخالف زن ترین
مرسیییی کمی با تاخیر زیاد الان دیدمش
-
پس از سختی های فراوان اومدم منم بنویسم اگه کسی مونده حتما بهم بگین
به نام خدا
خانما آقایون ترتیب مهم نیس
بریم🦯
️
@roghayeh-eftekhari امسال باهاش آشنا شدم ترین
،چیز زیادی ازش نمیدونم ترین
@Saghi-Mortazavi اولین کسی که باهاش دوس شدم ترین
،دمپایی پرت کن ترین
،عکسای جذاب میفرسته ترین
،همه میگن شبیه یه تصویره ولی من میگم نیس ترین
،موفق باشی ترین
@kosar-mortazavi پرستارترین
️،دوران کنکور خیلی بهم کمک کرده ترین
،فیلمای جذاب میفرسته ترین
گیفای باحال میفرسته ترین،
0-0ftm فاطی ترین
،پارسال خیلی دلداری میداد ترین
،الان خودش کنکوری ترین
،روش درآوردن آنژیوکت میخواس ترین
،موفق باشی ترین
Kosar A003 من فک میکردم پارسال کنکوری بوده ترین
،مثل خودم سریال کره ای نگا میکنه ترین
،
الان دیگه نمیاد اینجا ترین،موفق باشی ترین
maryam111 ناظم ترین
،بچه ها فقط حرص درمیآورند ترین
،بهم خیلی کمک میکنه ترین
کنجکاوی جواب میده ترینz Gheibi همیارترین
،مشاورترین🥺،ترغیب کرد من برم دانشگاه ترین
،پیدای ناپیدا ترین
،ازش خیلی ممنون ترین
romisa گزارش هارو بررسی میکرد ترین
،الان خیلی مشغول ترین
،بعضی وقتا غر میزد ترین🥲،دیگه نمیاد اینجا ترین
،خیلی کمک میکرد ترین🥰
chichak am به نظرم آروم ترین
،خیلی چیز نمیدونم ترین
،موفق باشی ترین
دریا دریایی ننه انجمن بوده ترین
،یه تاپیک خفن داشته ترین
،بهم ریکوست نمیده ترین
،نمیاد اينجا ترین
zeinab dehghani زینبی ترین
،دختر خوبی بوده ترین
،یه زمانی فک میکردم تجربی میخونده ترین
مریم دیده ترین🥰(اصلنم حسودیم نشد ترین)
شعراش عالی بوده ترینM Tg من همیشه اسمشو یادم میره ترین
الان کنکور داره ترین81Sobhan همکارترین
،مثل من تو نتایج دو دل بوده ترین
،شعرای ابتهاج دوس داره ترین
،الان سریال میبینه ترین
،نمیاد اينجا ترین
@Infinitie-A طومار نوشته ترین
،بعضی وقتا لوس بازی درمیاره ترین
،من فامیلیشو فهمیده ترین
امسالم قرار رتبه شو بهم بگه ترین
تلفظ اکانتش سخت ترینBio صاحب تاپیک زیست بوده ترین
،تو درس زیست کمک میکرد ترین
،نمیدونم چی قبول شده ترین
قرار بود زیر زمین خونشو به عنوان خوابگاه بده ترین
هرکجا هس موفق باشه ترین@mitra-ism-rahmani میترایی ترین
،شعرای جالب میفرسته ترین
،چرا هیچی ازش یادم نمیاد ترین🥲
@Ermia-Mirzakhani مستر ترین
،قبلنا زود بیدار میشده ترین
،همه فک میکردن دختر بوده ترین
هیچوقت نگف چندم میخونه ترینخسته شدم
آقایون خانما تا قسمت دو خداحافظ
ادامه داره ......
️
-
به نام خدا
بریم🦯
️
،دمپایی پرت کن ترین
،عکسای جذاب میفرسته ترین
،موفق باشی ترین
0-0ftm فاطی ترین
،الان خودش کنکوری ترین
،موفق باشی ترین
،
maryam111 ناظم ترین
،بهم خیلی کمک میکنه ترین
،پیدای ناپیدا ترین
،ازش خیلی ممنون ترین
،الان خیلی مشغول ترین
،خیلی کمک میکرد ترین🥰
،خیلی چیز نمیدونم ترین
،موفق باشی ترین
،یه تاپیک خفن داشته ترین
،بهم ریکوست نمیده ترین
،نمیاد اينجا ترین
،دختر خوبی بوده ترین
،الان سریال میبینه ترین
،نمیاد اينجا ترین
،من فامیلیشو فهمیده ترین
،شعرای جالب میفرسته ترین
ادامه داره ......
️
-
به نام خدا
بریم🦯
️
،دمپایی پرت کن ترین
،عکسای جذاب میفرسته ترین
،موفق باشی ترین
0-0ftm فاطی ترین
،الان خودش کنکوری ترین
،موفق باشی ترین
،
maryam111 ناظم ترین
،بهم خیلی کمک میکنه ترین
،پیدای ناپیدا ترین
،ازش خیلی ممنون ترین
،الان خیلی مشغول ترین
،خیلی کمک میکرد ترین🥰
،خیلی چیز نمیدونم ترین
،موفق باشی ترین
،یه تاپیک خفن داشته ترین
،بهم ریکوست نمیده ترین
،نمیاد اينجا ترین
،دختر خوبی بوده ترین
،الان سریال میبینه ترین
،نمیاد اينجا ترین
،من فامیلیشو فهمیده ترین
،شعرای جالب میفرسته ترین
ادامه داره ......
️
@kosar-mottaghi در ترین های 1400
گفته است:
به نام خدا
بریم🦯
️
0-0ftm فاطی ترین
،الان خودش کنکوری ترین
،موفق باشی ترین
کوثررر مرسی
️
-
@yasin-sheibak در ترین های 1400
گفته است:
)
)،عشق غذا ترین
(و این بده خیلی بده
)،ساز مخالف زن ترین
مرسیییی کمی با تاخیر زیاد الان دیدمش
-
@roghayeh-eftekhari
زودباش منم منشن کن
هر چقدرم میتونی تعریفمو بکن چون خودت میدونی چکارت میکنم