Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. ترین های 1400 ♥ ✨
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی

ترین های 1400 ♥ ✨

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.3k دیدگاه‌ها 92 کاربران 11.5k بازدیدها 59 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M Masoumeh.sh

@roghayeh-eftekhari کییی من؟؟؟؟😐😐😂💔
    اره از این خوشیات با مام بده😐

SachliS آفلاین
    SachliS آفلاین
    Sachli
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Masoumeh-Shokrollahi آره خود تو😐😂
    نه نمیخوام فقط مال خودمن😐😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • OpalO Opal

سلام🌸🖐
      بچه ها مثل پارسال اومدم که بگم...

همه شما...
      شاد ترین ، خون گرم ترین، دوست داشتنی ترین ، پایه ترین ، باحال ترین و درس خون ترین هستین✨😊
      (و خیلی ترین دیگه^^)

تک تک منشن نمیکنم چون خییییلی هارو میشناسم و دلم نمیاد یکی جا بمونه برای همین از ته قلبم برای همه‌تون آرزوی شادی و سلامتی دارم.💌

امیدوارم همه شما هر جا که هستید قلب و روحتون سرشار از شوق و امید به زندگی باشه.☘

سال نو مبارک✨✨

همه دانش-آموزان-آلاء 😎
      و البته فارغ-التحصیلان-آلاء 🌹

Ramos9248R آفلاین
      Ramos9248R آفلاین
      Ramos9248

@Kosar-Mortazavi خیلی ممنونم ازتون خانم همیار
      همیار مردمی ترین 🌹
      انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید

همینجوری نمیمونه... : )))

OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • دریا دریایید دریا دریایی

سلام به همگی ✋😊
        مدیونید فک کنید دلم میخواست بیام امسالم لیست ترین هامو بنویسم و ننوشتم تاااااااا این آخر سالی 😐😂
        ولی خو به قول همون دیالوگ معروفم <<چه کنم که دریایی ترین دریام و دلمم باس مثل دریا باشه💙🌊>> پس اومد و نوشتم 😁😁

ولی جدی خدایی دلم نیومد این اخر سالی واسه دوستایی که اینجا دارم یه ترین یادگاری ننویسم ◕ ‿ ◕
        💙❤💜💛💚
        0-0ftm 💙 H_R 💙 @Saghi-Mortazavi 💙
        @Miss-Joker 💙AMH 💙 81Sobhan 💙@Infinitie-A 💙amir ahmadi 💙 @mitra-ism-rahmani 💙Kosar A003 💙
        @kosar-mortazavi💙 Sharllot 💙 @Fargol-Sh 💙 @kosar-mottaghi
        @امیرمسعود-جعفری💙 @دختر-بهار 💙 ZDM 💙
        romisa 💙@ftm-dh 💙 BlAcKWO_OLF 💙
        شهیده sh 💙 خانومِ_دوست_داشتنی 💙
        zeinab dehghani 💙zzz r 💙M Tg💙
        @sania-Andiravan 💙@Dr-Rashidi 💙 ramses kabir 💙 @GHAZAL-DALVAND 💙
        @roghayeh-eftekhari 💙 و.....
        خب....
        خدا همیشه باهاتون باشه ترین....موفق باشید ترین....لبخند بیاد رو لبتون ترین .... غم هاتون دور بشه ترین... رو قله ها ببینم تون ترین... ۱۴۰۱ بهترین سالتون بشه ترین... تنور دلتون گرم ترین.... دلتون از کینه دور شه ترین ... سلامت باشید همیشه ترین ... مامی دریا دوستون داره ترین.... ❤💜💛💚💙

• از طرف مامان دریا 💙🌊

پ ن ۱:
        ببخشید اگه جدا جدا ترین هاتون رو مثل بقیه ننوشتم 🌈💫
        (اصل نوشتنم بود که نوشتم ...والا 😂 مهم نیته !😉)

پ ن ۲:
        بقیه رو یادم نیست بزارید پای دوری از اینجا و آلزایمر گرفتنم 😂😂

پ ن ۳: در نهایت همه ی این ترین ها تقدیم میکنم به همه دانش-آموزان-آلاء ها 💙

0-0ftm0 آفلاین
        0-0ftm0 آفلاین
        0-0ftm

دریا دریایی سلام غزالی❣️مرسی ازت♥️ امیدوارم سال قشنگ و جاذابی رو داشته باشی در کنار دوستات ✨

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2

سلام به همگی ✋😊
          مدیونید فک کنید دلم میخواست بیام امسالم لیست ترین هامو بنویسم و ننوشتم تاااااااا این آخر سالی 😐😂
          ولی خو به قول همون دیالوگ معروفم <<چه کنم که دریایی ترین دریام و دلمم باس مثل دریا باشه💙🌊>> پس اومد و نوشتم 😁😁

ولی جدی خدایی دلم نیومد این اخر سالی واسه دوستایی که اینجا دارم یه ترین یادگاری ننویسم ◕ ‿ ◕
          💙❤💜💛💚
          @Miss-Joker 💙AMH 💙 81Sobhan 💙@Infinitie-A 💙amir ahmadi 💙 @mitra-ism-rahmani 💙Kosar A003 💙
          خب....
          خدا همیشه باهاتون باشه ترین....موفق باشید ترین....لبخند بیاد رو لبتون ترین .... غم هاتون دور بشه ترین... رو قله ها ببینم تون ترین... ۱۴۰۱ بهترین سالتون بشه ترین... تنور دلتون گرم ترین.... دلتون از کینه دور شه ترین ... سلامت باشید همیشه ترین ... مامی دریا دوستون داره ترین.... ❤💜💛💚💙

• از طرف مامان دریا 💙🌊

پ ن ۱:

پ ن ۲:

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
          خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
          خانومِ_دوست_داشتنی

دریا دریایی قربونت بشم من آخه مادر 🥺🥺💙
          ممنونم ازت بابت منشن
          عیدت هم پیشاپیش مبارک باشه قشنگ من💖

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

ممنونم ازت بابت منشن

دریا دریایید آفلاین
            دریا دریایید آفلاین
            دریا دریایی

خانومِ_دوست_داشتنی در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

ممنونم ازت بابت منشن

خدا نکنه دخترم 😍
            ماچ توفی مخصوص مامان دریا تقدیم بهت 😘😘
            🌹💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • 0-0ftm0 0-0ftm

دریا دریایی سلام غزالی❣️مرسی ازت♥️ امیدوارم سال قشنگ و جاذابی رو داشته باشی در کنار دوستات ✨

دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایی

0-0ftm در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

مرسی امید مامی 😀😘
              تو هم همین طور دختری
              💫🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • SaghiaS Saghia

دریا دریایی خیلی ممنون 🌈🌱

دریا دریایید آفلاین
                دریا دریایید آفلاین
                دریا دریایی

@Saghi-Mortazavi در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

دریا دریایی خیلی ممنون 🌈🌱

ماچ به کلت 🌹💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • pouya hosein pourP pouya hosein pour

دریا دریایی شاید باید فالوتون میکردن و شاید فالوتون نکردن برا همین یاد نداریمون 😂

دریا دریایید آفلاین
                  دریا دریایید آفلاین
                  دریا دریایی

pouya hosein pour در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

دریا دریایی شاید باید فالوتون میکردن و شاید فالوتون نکردن برا همین یاد نداریمون 😂

پینوشت ۳ سر همین قضیه بود 😂😂
                  ولی خوب دوری همیشه فراموشی میاره خواه نا خواه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • kosariK kosari

پس از سختی های فراوان اومدم منم بنویسم اگه کسی مونده حتما بهم بگین 😃🙈

به نام خدا
                    خانما آقایون ترتیب مهم نیس 🤣
                    بریم👩‍🦯🚶‍♀️

@roghayeh-eftekhari امسال باهاش آشنا شدم ترین😌،چیز زیادی ازش نمیدونم ترین😬

@Saghi-Mortazavi اولین کسی که باهاش دوس شدم ترین😍،دمپایی پرت کن ترین😝،عکسای جذاب میفرسته ترین😇،همه میگن شبیه یه تصویره ولی من میگم نیس ترین😂،موفق باشی ترین💜

@kosar-mortazavi پرستارترین👩🏻‍⚕️،دوران کنکور خیلی بهم کمک کرده ترین😍،فیلمای جذاب میفرسته ترین😉
                    گیفای باحال میفرسته ترین😋،

0-0ftm فاطی ترین😋،پارسال خیلی دلداری میداد ترین😌،الان خودش کنکوری ترین😄،روش درآوردن آنژیوکت میخواس ترین🤭،موفق باشی ترین💜

Kosar A003 من فک میکردم پارسال کنکوری بوده ترین😂،مثل خودم سریال کره ای نگا میکنه ترین😎،
                    الان دیگه نمیاد اینجا ترین😐،موفق باشی ترین🌷

maryam111 ناظم ترین😋،بچه ها فقط حرص درمی‌آورند ترین🤣،بهم خیلی کمک میکنه ترین😄
                    کنجکاوی جواب میده ترین🤩

z Gheibi همیارترین😎،مشاورترین🥺،ترغیب کرد من برم دانشگاه ترین😋،پیدای ناپیدا ترین🙃،ازش خیلی ممنون ترین😍

romisa گزارش هارو بررسی می‌کرد ترین🌱،الان خیلی مشغول ترین🙃،بعضی وقتا غر میزد ترین🥲،دیگه نمیاد اینجا ترین😶،خیلی کمک می‌کرد ترین🥰

chichak am به نظرم آروم ترین🙃،خیلی چیز نمیدونم ترین🙈،موفق باشی ترین🌷

دریا دریایی ننه انجمن بوده ترین😎،یه تاپیک خفن داشته ترین😍،بهم ریکوست نمیده ترین😐،نمیاد اينجا ترین🤨

zeinab dehghani زینبی ترین😎،دختر خوبی بوده ترین🤩،یه زمانی فک میکردم تجربی میخونده ترین🤣
                    مریم دیده ترین🥰(اصلنم حسودیم نشد ترین🤣)
                    شعراش عالی بوده ترین🙃

M Tg من همیشه اسمشو یادم میره ترین😶
                    الان کنکور داره ترین😌

81Sobhan همکارترین😎،مثل من تو نتایج دو دل بوده ترین 😄،شعرای ابتهاج دوس داره ترین 😉،الان سریال میبینه ترین😋،نمیاد اينجا ترین😶

@Infinitie-A طومار نوشته ترین 😂،بعضی وقتا لوس بازی درمیاره ترین🤣،من فامیلیشو فهمیده ترین😄
                    امسالم قرار رتبه شو بهم بگه ترین😌
                    تلفظ اکانتش سخت ترین😅

Bio صاحب تاپیک زیست بوده ترین😍،تو درس زیست کمک می‌کرد ترین😊،نمیدونم چی قبول شده ترین😐
                    قرار بود زیر زمین خونشو به عنوان خوابگاه بده ترین🤣
                    هرکجا هس موفق باشه ترین🌱

@mitra-ism-rahmani میترایی ترین😊،شعرای جالب میفرسته ترین🙈،چرا هیچی ازش یادم نمیاد ترین🥲

@Ermia-Mirzakhani مستر ترین🤣،قبلنا زود بیدار می‌شده ترین🙂،همه فک میکردن دختر بوده ترین 😶
                    هیچوقت نگف چندم میخونه ترین😐

خسته شدم😑
                    آقایون خانما تا قسمت دو خداحافظ
                    ادامه داره ......🚶‍♀️

Infinitie. AI آفلاین
                    Infinitie. AI آفلاین
                    Infinitie. A

@kosar-mottaghi 😂😂😂دست شما درد نکنه🌹🤝

جلوی اغراق ذهنتون رو بگیرید.

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • M Masoumeh.sh

@roghayeh-eftekhari :حال خوب کن ترین ، عشقِ خواب ترین😂
                      حرص دهنده ترین 😐🔪😂 ، چال لپ دار ترین 😍
                      به فکر ترین ، از ی سری درسا ناراضی ترین (اشاره به اون قضیه انیشتین😂👋) ،عاشقِ زیست ترین، اگه بخواد کاری و کنه به بهترین نحو ممکن به اتمام میرسونه تو راه هدفش ترین 🙃

@Saghi-Mortazavi :سیبی ترین🍏 ، صداش قشنگه ترین ، شیطنت خاصی تو چشماش هس ترین😂 ،
                      علاقه خاصی به عقاب داره ترین😐😂،نمیدونم چرا همش تو خوابا من پلاسه ترین😐😂 ، تو جای خودش شوخ ترین و تو جای خودش منطقی ترین ،پایه ترین😉
                      تلاشش اونو به بهترین خودش تبدیل میکنه ترین🙃

@Infinitie-A سرش درد میکنه برا بحث کردن ترین😐😂،
                      تو هر شرایطی از سماش رونمایی میکنه ترین (حتی شب کنکورم میخواست همچین کاری و کنه😐😂)، ریاضیش خوبه ترین ، داره با انواع لباسا اینجا اشنا میشه ترین😂(اشاره به پافر و ..)،با جنبه ترین،پایه ترین در حرص دادن من ترین😐😂🔪 ، مهربون ترین(درسته بش نمیاد ولی زیر پوستی مهربونه😂)،
                      تلاش و امیدی که داره آینده قشنگیو براش رقم میزنه ترین 🙃

@danial-hosseiny به طور منطقی ای نقد میکنه ترین( اشاره به تاپیک بازم نهایی بازم اشتباه تاپیک حالم خوب نیست و استوری های وِی😐😂) ، نمیدونه چه علاقه ای داره ضرب المثلارو برعکس بگه ترین 😐😂 ، عکسای قشنگ میگیره ترین ،متنای قشنگی مینویسه ترین ، تو هنر و شعر و نمایش استعداد داره ترین (امیدوارم راه پیشرفت تو راهی که توش استعداد داری برات باز ،تو مشورت کردن میتونی روش حساب باز کنی و چون منطقی راهنماییت میکنه ترین ، هنر و خلاقیتش یه دانیال موفق  تری و میسازه ترین 🙃

Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. A

@Masoumeh-Shokrollahi 😂😂😂خیلی ممنون گل بهشتی، لطف کردی🌹🤝

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • H_RH H_R

خب خب نوبتی هم باشه نوبت ترین های منه 🙂🙃
                        .
                        .
                        .
                        .

BlAcKWO_OLF
                        هم روح ترین ... امنیت دار ترین ...اعتماد دار ترین ...دل گرمی ترین ...بمونه برام ترین ...آرامش ترین ...پشتوانه ترین ...مشاور ترین...زنده کن ترین... هم گیم ترین... ایده بده ترین... پی سی دون ترین ...خوش صدا ترین...هدیه هاش‌برام جذاب ترین  ...رفیق لحظه ها ترین...دهن سرویس بده ترین ...بچه ترین...زیبا ترین ...منو دق بده ترین ...بهترینم

دریا دریایی
                        غزال
                        رفیق ترین ...دعوا میکنیم ولی خب فرداش اوکی هستیم ترین...قدیمی ترین...کاکو ترین ...حرص میخوره ازم ترین...برفی دار ترین...زودی ملوس و بچه میشه ترین ...واسه بقیه مامی ترین ...پایه واسه غیب ترین...همیشه هستش ترین

0-0ftm
                        فاطیا
                        شبیه ترین ... حس میکنم از لحاظ درونی مثلم ترین ...جنوبی ترین ... درکش میکنم ترین ... قراره با هم موفق بشیم ترین ...زیاد حرف نمی‌زنیم ولی برام خیلی عزیزه ترین ... مث خودم رباته ترین...دوست دارم موفقیتش رو ببینم ترین

@Saghi-Mortazavi
                        ساقیا
                        کلا نظراتمون با هم فرق میکنه ترین ...بحث میکنیم زیاد ترین ...شمالی ترینم... قیافش خیلی گوگولیه ترین...صداش هم بامزس ترین ...تغییر رشته بده ترین ...یکم باید بزرگ بشه ترین ...دنیای قشنگی ساخته ترین ...خا گو ترین

@mitra-ism-rahmani
                        میترایی
                        اصفهانی ترین ... پروفاش رو دوست دارم ترین ...یه نصیحت میخوام بهش کنم ولی حرفش نشده ترین ...پارسال همین موقع ها دلم میخواست خیلی باهاش درباره یه موضوعی حرف بزنم ترین ...صداش و عکسش رو هنوز دوست دارم بشنوم ترین...از صمیم قلب دلم موفقیتش رو میخواد ترین ..

ZDM
                        زهرا
                        جفتی از یکی تنفر داریم ترین...عروسی رفیقمونه ترین ... یکی سلیطه خانوم سیوش کرده ترین ...آخ حال یه نفر رو که خودش میدونه دوست داره بگیریم ترین...دم در وایسا سوز نیاد تاپیک کنکوریا ۱۴۰۰ ترین

@Infinitie-A
                        اینفینیتی
                        پسر قدیمی ترین ... به عنوان یه دوست براش احترام قائلم ترین ...امیدوارم کدورت ها از بین رفته باشه ترین ...موفق بشه ترین ...مخ مدیر آلا رو بزن ترین...طومار نویس ترین

@Miss-Joker
                        عاطی
                        جفتمون یه داستان مشترک داریم ترین...مث خودم تیزه ترین ... دلم میخواد بیشتر باهاش آشنا بشم ترین ...حس مهربونی خوبی ازش میگیرم ترین...امیدوارم همون که خودش میدونه به بهترین شکل ممکن پیش بره ترین ...موفق بشه ترین

Kosar A003
                        کوثر
                        کیدرامرترین...کیپاپ ترین ...خیلی وقته ندیدمش ترین ..صداش خوشگله ترین ...دلم میخواد ببینمش ترین ...امیدوارم موفق ترین باشه ترین

@Kosar-mottaghi
                        کوثر
                        پرستار ترین ...خرخون ترین ...زیاد وقت نشد آشنا بشیم ترین ..موفق باشه ترین

.
                        .
                        .
                        .
                        پ.ن: و ممنون بابت هر کسی که جزوی از ترین های سالش بودم🙂امسال زیاد حضور نداشتم انجمن واسه همین فکر نمیکردم کسی منو یادش باشه ولی خب معرفتتون ثابت شدس😄💫

Infinitie. AI آفلاین
                        Infinitie. AI آفلاین
                        Infinitie. A

H_R خیلی ممنون از شما، لطف کردید🌹☘️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

سلام به همگی ✋😊

💙❤💜💛💚
                          خب....

• از طرف مامان دریا 💙🌊

پ ن ۱:

پ ن ۲:

kosariK آفلاین
                          kosariK آفلاین
                          kosari

دریا دریایی 💜🌱

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • OpalO Opal

سلام🌸🖐
                            بچه ها مثل پارسال اومدم که بگم...

همه شما...
                            شاد ترین ، خون گرم ترین، دوست داشتنی ترین ، پایه ترین ، باحال ترین و درس خون ترین هستین✨😊
                            (و خیلی ترین دیگه^^)

تک تک منشن نمیکنم چون خییییلی هارو میشناسم و دلم نمیاد یکی جا بمونه برای همین از ته قلبم برای همه‌تون آرزوی شادی و سلامتی دارم.💌

امیدوارم همه شما هر جا که هستید قلب و روحتون سرشار از شوق و امید به زندگی باشه.☘

سال نو مبارک✨✨

همه دانش-آموزان-آلاء 😎
                            و البته فارغ-التحصیلان-آلاء 🌹

kosariK آفلاین
                            kosariK آفلاین
                            kosari

@Kosar-Mortazavi 💜😍

OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Infinitie. AI Infinitie. A

@kosar-mottaghi 😂😂😂دست شما درد نکنه🌹🤝

kosariK آفلاین
                              kosariK آفلاین
                              kosari

@Infinitie-A خوهش🌱😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Ramos9248R Ramos9248

@Kosar-Mortazavi خیلی ممنونم ازتون خانم همیار
                                همیار مردمی ترین 🌹
                                انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید

OpalO آفلاین
                                OpalO آفلاین
                                Opal

@امیرمسعود-جعفری
                                لطف دارین💫
                                امیدوارم یکی از بهترین خاطره های زندگی تون رو امسال بسازید🌹🌹☺️

Ramos9248R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • kosariK kosari

@Kosar-Mortazavi 💜😍

OpalO آفلاین
                                  OpalO آفلاین
                                  Opal

@kosar-mottaghi
                                  🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • OpalO Opal

@امیرمسعود-جعفری
                                    لطف دارین💫
                                    امیدوارم یکی از بهترین خاطره های زندگی تون رو امسال بسازید🌹🌹☺️

Ramos9248R آفلاین
                                    Ramos9248R آفلاین
                                    Ramos9248

@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین 🙏🏻🌹

همینجوری نمیمونه... : )))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • OpalO Opal

@kosar-mottaghi
                                      🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

kosariK آفلاین
                                      kosariK آفلاین
                                      kosari

@Kosar-Mortazavi در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

@kosar-mottaghi
                                      🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

عید تو هم مبارک کوثری🌷💜

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

خب ، استارتِ کامنت های این تاپیک..!
                                        @F-seif-0 گودو ترین😁 ♥ ، رفیق ترین ، هدیه انجمن به من ترین😇 ❤ ، هم فرکانس ترین ، خوشحالم بابت داشتنش ترین😎
                                        ramses kabir داوشمی ترین ❤️ ، دل صاف ترین ، خواننده ترین 🎙 ، مطمئنم موفق میشه ترین🥳❤️
                                        Hoorieh sh رقیب درسی ترین ، جذاب ترین ، زیباروی من ترین ، خانوم ترین ، دلم برات تنگ شده ترین🥺❤️
                                        @roghayeh-eftekhari لایکر ترین😚 فضول ترین ( البته خودش میگه کنجکاوم ترین😂😂) ، منو آنفالو کرده ترین😒 🚶♀
                                        @Saghi-Mortazavi مازنی ترین🥰 خوش خنده ترین ، بَلاترین🤪❤️
                                        @نگین-وهاب-مقدم خوش قلب ترین ، مهربون ترین ، قشنگ ترین ، ببینمت اون بالاترین 🤭🧡✨
                                        saba zarei 0 الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی ترین 🥲😍 ، دلسوز ترین.
                                        maryam111 ناظم خون گرم ترین ، قانون مند ترین ، صدویازده ترین 😐😂😂 ، چالش گذارِجاذاب ترین❤️
                                        Sharllot فروشندهِ خوب ترین😂😂 ، غیرتی ترین ، حس میکنم چشم قشنگ ترین❤️
                                        @zahra-zahraii خوش خون ترین 🤓📚 ، موفق باشی ترین❤️
                                        HADAF MAN رنگی رنگی ترین 🌈✨ ، آروم ترین .
                                        @دختر-بهار قرارهِ بشه معلم ترین👩🏻‍🏫، صورتی ترین.
                                        دختر پاییز انرژی مثبت ترین ، شیطون ترین ❤️✨
                                        @یاسمن-کیانی غریب آشنا ترین ، براش تاپیک میزنم نمیاد ترین😂😂🙄
                                        @سجاد-ذوالفقاری امضا جاذاب ترین 👶🏻🥲🧡 ، عجول ترین ، گفت بگم محبوب ترین😂😂
                                        amir ahmadi دایي انجمن ترین ، فقط همینو ازش میدونم ترین ://
                                        M Tg حساس ترین ، رک ترین ، پیشی ترین🐱 ، خوب ترین ، ماهی ترین ( از لحاظ حافظه )❤️🙄
                                        @Amir-Bernousi , دریا دریایی , Bio زیست دان ترین ، عدم وجودشون حس میشه ترین..! 🙃
                                        @N-n-good کورالین گو ترین 😂❤️ ، دائم الماسک ترین😷🦠
                                        مهشید حسن زاده 0 هدفمند ترین😍😌 ، به قول خودش سردار آزمون ترین.❤️
                                        @dr-rashidi معلم زبان ترین ، طلاترین ، به نوبت خودش خرخون ترین😬
                                        مهربون خوش ایده ترین ، خوش صحبت ترین ، امیدوارم خوشبخت بشه ترین🥺🧡
                                        @Narjes-Hashemi المپیادی ترین ، کتاب خون ترین📚💚
                                        @dr-mahh دوست حوری و نگین ترین( همینو بلدم ، عه 😐😂😂 ) ، یکم باهاش حرف زدم و خوشحالم ترین😌
                                        Abolfazl Sattari کوروش توپیایی ترین☺️
                                        @haniehno با اراده ترین ( زود بیا دیگه ☹️❤️)
                                        OFF اولی ترین ، منتظرم تا که برگردی ترین ، منو کنجکاو نگه دار و نیا ترین..!🙄🙄🙄
                                        _____ , مداد رنگی . mriaw خوش قلم ترین ، از نوشته هاشون لذت میبرم ترین🥺😍😍😍❤️❤️❤️
                                        حبه انگور_ هنوز هم مجهول ترین..!😶‍🌫️
                                        z Gheibi همیار ترین ، کمک کننده ترین ، پیدای پنهان ترین ، ایکسی که بالآخره کشفش میکنم ترین😎🧡
                                        99 پرامتیاز ترین ، پیرزن دوست ترین👵🏻 ، بالآخره امتیازام بهش میرسن ترین😅
                                        @Mr-Fantastic همشهری ترین🚘🏡
                                        Sara_R سئوال سخت بپرس ترین📝
                                        Im Ho3ein انرژی مثبت ترین ، هرجا هست خوشحال باشه ترین☺️🧡
                                        @yasin-sheibak فکر نمیکردم دهمی باشه ترین🙄 ، عشقِ گوشت ترین ، ماشین خوب نشناس ترین😂😂😂
                                        @mr-wick بهش نمیاد 29 ساله باشه ترین ( حقیقتا من بعد فهمیدنش ریختم..! 🙄 ) ، رسمی صحبت میکنه ترین ، تودلی ایگنور بزن ترین...! ( چه فکت هایی دارم میگم بهتون آ 😂😂)
                                        chichak am نوشتن ازش سختِ ترین😐😂 ، حس میکنم جیغ جیغو ترین ( شرمنده واقعا 😂💔 ) ، من رو از گمراهی درآورد ترین😂😂😬
                                        @fatemeh-Ma کرونا بگیر ترین ( 6 بــار )🤧
                                        Konkur Hero پر اکانت ترین ://
                                        جانان قدمی اسمشو دوست دارم ترین❤️
                                        romisa بخاطر خوندن کامنت های تو موندم ، ترین ❤️✨
                                        fatemeh8181 منطقی ترین🙃❤️
                                        sina bigdeli سرباز ترین ، سوارکار ترین ، خوشحال ترین❤️
                                        @امیرمسعود-جعفری رمز آلود ترین ، جذاب ترین ، شیرین زبون ترین ، زبون دراز ترین ، خودخودشیفته اش گفت اینا رو بگم ترین😐😂😂
                                        @Infinitie-A طومار نویس ترین ، بحث سخت بیار ترین ، ذهن فعالی داره ترین ، از حرف زدن باهاش خسته نمیشی ترین..!❤️
                                        @نگین-محمدیان انرژی مثبت ترین ، خوش ذوق ترین 😌❤️
                                        Fragile قوانین انجمن رو یادم داد ترین ، با اراده ترین ، زنده باشه ترین❤️
                                        به سان خورشید داروساز ترین ، 1400 نبود ترین ، معلم ادبیات ترین ❤️🙂
                                        بهاره ماما ترین 😍😍❤️ ، خاطره های قشنگی داره ترین ، خوشحال شدم باهاش حرف زدم ترین 😌 ، کامنت هاش انرژی بود واسم ترین ، دلم تنگشه ترین.
                                        @sania-Andiravan هری استایلز ترین🥺، عینک بهش میاد ترین 😎 ، خیارشور خور ترین ( عجیب بود برام🙄😶)
                                        سارا M 0 تئوری نویس ترین🧡
                                        علیرضا تمدنی همیشه مخالف من ترین :// ، عشقِ فلاح ترین..! ، موفق باشی ترین❤️
                                        Fatemeh Babazadeh آشنا نیستم باهاش اما دوست داشتم اسمش باشه ترین😐😂😂❤️
                                        Elham Hoseni , Alireza Varamanzar عضو جدید ترین..!❤️
                                        __chakisaldva__ گزارشگر ترین ، بلندپرواز ترین ، وسط بحث های خاص حرف فوتبال بزن ترین⚽️❤️
                                        Mahan Xodayi 2 سئوال سخت زیست بده ترین ، نمیشه حلشون کرد ترین :// ، ته سئوالا صدتا علامت سئوال بذار ترین❤️
                                        @MaryaM-_-sh خواهرِ مسئولیت پذیر ترین ، روزمرگی های خیلی قشنگشو دوست داشتم ترین ، کاش بیایی و دوباره بنویسی ترین🥺😚❤️
                                        Virus برای مریم همراه ترین❤️
                                        @Fargol-Sh سبزترین (بخاطر گُلا ) ، عاشق خانواده اش ترین ( واقعا تاحالا مثلش ندیدم)💚

میدونم مرزهای ادبیات رو سوراخ کردم با کامنتم ، میدونم😂😂😂😎 ولی تو این تاپیک همینِ شرایط🙂😂😂

و خیلی های دیگه که به هر دلیلی نشد منشن کنم..!
                                        خداروشکر بابت تک تک شماها :)))
                                        ولی واقعا نوشتنش کار سختی بود😐😂😂
                                        خسته نباشم😌❤️
                                        پاشین بیایین بنویسین دیگه
                                        اه😶😂😂😬

MeowsM آفلاین
                                        MeowsM آفلاین
                                        Meows

خانومِ_دوست_داشتنی ایییی اومدم دیگه😂😬❤️

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • P آفلاین
                                          P آفلاین
                                          parisa khany
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده

@Saghi-Mortazavi @Infinitie-A @roghayeh-eftekhari @kosar-mottaghi
                                          @mitra-ism-rahmani
                                          سلااام عزیزان حال همگی 🍃🎈
                                          عید مبارک 🍃♥️🫂 سال فوق‌العاده آی داشته باشید 🤲🏻🍃🎈
                                          خیلی شوکه کننده و غیر منتظره بود برای من انتظار اینکه کسی یادم باشه نداشتم ولی خیلی حس عجیبی داد 🍃✨
                                          ممنون 🥺💙🥲

اللَّهُمَّ لَاتَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ أبَداً

SaghiaS SachliS kosariK 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                          5
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 60
                                          • 61
                                          • 62
                                          • 63
                                          • 64
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه