هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حس میکنم به حرمت آلمان برزیل هفت یک بشه بازی.
-
@First
واللا با این ترکیب چیدنش. با بازیکن فروختناشون. واللا نمیدونم😂🤦🏻♂️
والورده نوکه. به مولا ما پی اس هم بازی میکنیم دیگه اینقدر تخیلی ترکیب نمیچینیم😂😂@danial-hosseiny آره دااش بهونه زیاده :face_with_tears_of_joy:
پاریسو که زد سوپر تیم بود، الان پیشی شده؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@First دشمن ِ دشمن من دوست منه :face_with_tears_of_joy:
پاریسsina bigdeli تو یه جبهه نیستیم ولی جبهه هامون کنار همه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
sina bigdeli تو یه جبهه نیستیم ولی جبهه هامون کنار همه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@First :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مهم هدفه
-
الان امیر میاد میگه حوصله نداشتم بازیو ندیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
amir ahmadi -
هوممم
-
@danial-hosseiny آره دااش بهونه زیاده :face_with_tears_of_joy:
پاریسو که زد سوپر تیم بود، الان پیشی شده؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@First
کوری هم میخونی، درست بخون. من کِی حرف از سوپر تیم زدم؟ 🚶 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@First
کوری هم میخونی، درست بخون. من کِی حرف از سوپر تیم زدم؟ 🚶@danial-hosseiny تورو نمیدونم داش دایی و جعفری میگفتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
این باحاله -
@یاسمن-کیانی
سلاااام یاسمن جان خوبی؟😁💙✨
خب فهمیدم که تولدته😶
تولدت مبارک باشه عزیزم بهترین ها رو برات آرزو میکنم✨💙
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی ازت😂💙@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@یاسمن-کیانی
سلاااام یاسمن جان خوبی؟😁💙✨
خب فهمیدم که تولدته😶
تولدت مبارک باشه عزیزم بهترین ها رو برات آرزو میکنم✨💙
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی ازت😂💙🥺🥺🥺🥺🥲گلبم مخملی شد
-
درسته هیچوقت تو انجمن باهات صحبت نکردم و حتی نمیشناسمت ، اما یادمه گفته بودی تولدت 3 اسفنده!
:heart_suit:
از بازدیدت خیلی گذشته ، ولی به هرحال ، تولدت مبارک
:smiling_face_with_heart-eyes: :sparkling_heart: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart: :blue_heart: :purple_heart:
امیدوارم از اینجا به بعد زندگیت کلی اتفاق خوب برات بیوفته. :heart_suit:
@یاسمن-کیانیخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسته هیچوقت تو انجمن باهات صحبت نکردم و حتی نمیشناسمت ، اما یادمه گفته بودی تولدت 3 اسفنده!
:heart_suit:
از بازدیدت خیلی گذشته ، ولی به هرحال ، تولدت مبارک
:smiling_face_with_heart-eyes: :sparkling_heart: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart: :blue_heart: :purple_heart:
امیدوارم از اینجا به بعد زندگیت کلی اتفاق خوب برات بیوفته. :heart_suit:
@یاسمن-کیانیتو چقدر زیبا مهربانی جانا🥺🥺🥺🥺💛💖
-
این باحالهsina bigdeli خیلییی
-
این پست پاک شده!
-
وقتی میبازی انقد منطقی میشی :)