Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. ترین های 1400 ♥ ✨
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
The Charming English 🌱
Anzw 18A
خبببب سلاممم چطورین؟ خیلی یهویی ایده ان تاپیک به ذهنم رسید و راستش رو بخواید اصلا چک نکردم ببینم یه همچین چیز فعالی داریم یا نه:))))) ماجرا از چه قراره؟ آقا اگه هررررر نکته گرامری، اصطلاح، ضرب المثل، لغت یا هرررررررررر چیزِ اینجوریِ انگلیسیِ جالبی خوندین یا بلد بودین بیایین اینجا با هم دیگه به اشتراک بذاریم هر از گاهی🫠 اینکه چقدر و مطلب و نکته ساده است یا پیچیده است واقعا واقعا فرقی نداره و مشکلی ایجاد نمی کنه... خلاصه اینکه راحت باشین... راحت و فعاااااااااال دعوت می کنم از: همه تون:) -کنارهم کلی چیز میز یاد میگیرم:) @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
ایران رو به یاد بیار!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
غیر درسی
یه مشکل فنی پیش اومده❌️❌️
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. امروز یه برنامه رو از یه سایت که نمیدونم معتبر بود یا نه گرفتم یه مدت بعد از نصبش ۳ گیگ باقیمونده از نتم رو تموم کرد باز یه بسته ۱.۵ گیگی خریدم که اون هم تموم شد چیکار کنم؟ البته برنامه رو حذف کردم همون لحظه @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
My dear books📖
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
ریاضی
Hesam GalaviH
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سوتی نامه
f.nalistF
سلام بچه ها امیدوارم حال یَک یَکتون عالی و درجه یک باشه بچه ها تو این تاپیک هر سوتی که دیدید یا خودتون مرتکب شدید رو بگید. میخواستم تکی منشن کنم ولی چون امکان داره کسی از قلم بیفته پس همه دعوتید. بترکونید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
اخبار دنیای تکنولوژی📳📢
AkitoA
سلام خدمت همگی قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم به دو دلیل این کار بنظرم جالبه: ۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم ۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیش‌بینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید ممنون و مچکر از همگی ‌ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی

ترین های 1400 ♥ ✨

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.3k دیدگاه‌ها 92 کاربران 15.9k بازدیدها 59 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • kosariK kosari

@Kosar-Mortazavi 💜😍

OpalO آفلاین
    OpalO آفلاین
    Opal
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@kosar-mottaghi
    🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • OpalO Opal

@امیرمسعود-جعفری
      لطف دارین💫
      امیدوارم یکی از بهترین خاطره های زندگی تون رو امسال بسازید🌹🌹☺️

Ramos9248R آفلاین
      Ramos9248R آفلاین
      Ramos9248

@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین 🙏🏻🌹

همینجوری نمیمونه... : )))

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • OpalO Opal

@kosar-mottaghi
        🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

kosariK آفلاین
        kosariK آفلاین
        kosari
        دانشجویان پیراپزشکی

@Kosar-Mortazavi در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

@kosar-mottaghi
        🤗😊 عيدت مبارک کوثر گلم🌹

عید تو هم مبارک کوثری🌷💜

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

خب ، استارتِ کامنت های این تاپیک..!
          @F-seif-0 گودو ترین😁 ♥ ، رفیق ترین ، هدیه انجمن به من ترین😇 ❤ ، هم فرکانس ترین ، خوشحالم بابت داشتنش ترین😎
          ramses kabir داوشمی ترین ❤️ ، دل صاف ترین ، خواننده ترین 🎙 ، مطمئنم موفق میشه ترین🥳❤️
          Hoorieh sh رقیب درسی ترین ، جذاب ترین ، زیباروی من ترین ، خانوم ترین ، دلم برات تنگ شده ترین🥺❤️
          @roghayeh-eftekhari لایکر ترین😚 فضول ترین ( البته خودش میگه کنجکاوم ترین😂😂) ، منو آنفالو کرده ترین😒 🚶♀
          @Saghi-Mortazavi مازنی ترین🥰 خوش خنده ترین ، بَلاترین🤪❤️
          @نگین-وهاب-مقدم خوش قلب ترین ، مهربون ترین ، قشنگ ترین ، ببینمت اون بالاترین 🤭🧡✨
          saba zarei 0 الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی ترین 🥲😍 ، دلسوز ترین.
          maryam111 ناظم خون گرم ترین ، قانون مند ترین ، صدویازده ترین 😐😂😂 ، چالش گذارِجاذاب ترین❤️
          Sharllot فروشندهِ خوب ترین😂😂 ، غیرتی ترین ، حس میکنم چشم قشنگ ترین❤️
          @zahra-zahraii خوش خون ترین 🤓📚 ، موفق باشی ترین❤️
          HADAF MAN رنگی رنگی ترین 🌈✨ ، آروم ترین .
          @دختر-بهار قرارهِ بشه معلم ترین👩🏻‍🏫، صورتی ترین.
          دختر پاییز انرژی مثبت ترین ، شیطون ترین ❤️✨
          @یاسمن-کیانی غریب آشنا ترین ، براش تاپیک میزنم نمیاد ترین😂😂🙄
          @سجاد-ذوالفقاری امضا جاذاب ترین 👶🏻🥲🧡 ، عجول ترین ، گفت بگم محبوب ترین😂😂
          amir ahmadi دایي انجمن ترین ، فقط همینو ازش میدونم ترین ://
          M Tg حساس ترین ، رک ترین ، پیشی ترین🐱 ، خوب ترین ، ماهی ترین ( از لحاظ حافظه )❤️🙄
          @Amir-Bernousi , دریا دریایی , Bio زیست دان ترین ، عدم وجودشون حس میشه ترین..! 🙃
          @N-n-good کورالین گو ترین 😂❤️ ، دائم الماسک ترین😷🦠
          مهشید حسن زاده 0 هدفمند ترین😍😌 ، به قول خودش سردار آزمون ترین.❤️
          @dr-rashidi معلم زبان ترین ، طلاترین ، به نوبت خودش خرخون ترین😬
          مهربون خوش ایده ترین ، خوش صحبت ترین ، امیدوارم خوشبخت بشه ترین🥺🧡
          @Narjes-Hashemi المپیادی ترین ، کتاب خون ترین📚💚
          @dr-mahh دوست حوری و نگین ترین( همینو بلدم ، عه 😐😂😂 ) ، یکم باهاش حرف زدم و خوشحالم ترین😌
          Abolfazl Sattari کوروش توپیایی ترین☺️
          @haniehno با اراده ترین ( زود بیا دیگه ☹️❤️)
          OFF اولی ترین ، منتظرم تا که برگردی ترین ، منو کنجکاو نگه دار و نیا ترین..!🙄🙄🙄
          _____ , مداد رنگی . mriaw خوش قلم ترین ، از نوشته هاشون لذت میبرم ترین🥺😍😍😍❤️❤️❤️
          حبه انگور_ هنوز هم مجهول ترین..!😶‍🌫️
          z Gheibi همیار ترین ، کمک کننده ترین ، پیدای پنهان ترین ، ایکسی که بالآخره کشفش میکنم ترین😎🧡
          99 پرامتیاز ترین ، پیرزن دوست ترین👵🏻 ، بالآخره امتیازام بهش میرسن ترین😅
          @Mr-Fantastic همشهری ترین🚘🏡
          Sara_R سئوال سخت بپرس ترین📝
          Im Ho3ein انرژی مثبت ترین ، هرجا هست خوشحال باشه ترین☺️🧡
          @yasin-sheibak فکر نمیکردم دهمی باشه ترین🙄 ، عشقِ گوشت ترین ، ماشین خوب نشناس ترین😂😂😂
          @mr-wick بهش نمیاد 29 ساله باشه ترین ( حقیقتا من بعد فهمیدنش ریختم..! 🙄 ) ، رسمی صحبت میکنه ترین ، تودلی ایگنور بزن ترین...! ( چه فکت هایی دارم میگم بهتون آ 😂😂)
          chichak am نوشتن ازش سختِ ترین😐😂 ، حس میکنم جیغ جیغو ترین ( شرمنده واقعا 😂💔 ) ، من رو از گمراهی درآورد ترین😂😂😬
          @fatemeh-Ma کرونا بگیر ترین ( 6 بــار )🤧
          Konkur Hero پر اکانت ترین ://
          جانان قدمی اسمشو دوست دارم ترین❤️
          romisa بخاطر خوندن کامنت های تو موندم ، ترین ❤️✨
          fatemeh8181 منطقی ترین🙃❤️
          sina bigdeli سرباز ترین ، سوارکار ترین ، خوشحال ترین❤️
          @امیرمسعود-جعفری رمز آلود ترین ، جذاب ترین ، شیرین زبون ترین ، زبون دراز ترین ، خودخودشیفته اش گفت اینا رو بگم ترین😐😂😂
          @Infinitie-A طومار نویس ترین ، بحث سخت بیار ترین ، ذهن فعالی داره ترین ، از حرف زدن باهاش خسته نمیشی ترین..!❤️
          @نگین-محمدیان انرژی مثبت ترین ، خوش ذوق ترین 😌❤️
          Fragile قوانین انجمن رو یادم داد ترین ، با اراده ترین ، زنده باشه ترین❤️
          به سان خورشید داروساز ترین ، 1400 نبود ترین ، معلم ادبیات ترین ❤️🙂
          بهاره ماما ترین 😍😍❤️ ، خاطره های قشنگی داره ترین ، خوشحال شدم باهاش حرف زدم ترین 😌 ، کامنت هاش انرژی بود واسم ترین ، دلم تنگشه ترین.
          @sania-Andiravan هری استایلز ترین🥺، عینک بهش میاد ترین 😎 ، خیارشور خور ترین ( عجیب بود برام🙄😶)
          سارا M 0 تئوری نویس ترین🧡
          علیرضا تمدنی همیشه مخالف من ترین :// ، عشقِ فلاح ترین..! ، موفق باشی ترین❤️
          Fatemeh Babazadeh آشنا نیستم باهاش اما دوست داشتم اسمش باشه ترین😐😂😂❤️
          Elham Hoseni , Alireza Varamanzar عضو جدید ترین..!❤️
          __chakisaldva__ گزارشگر ترین ، بلندپرواز ترین ، وسط بحث های خاص حرف فوتبال بزن ترین⚽️❤️
          Mahan Xodayi 2 سئوال سخت زیست بده ترین ، نمیشه حلشون کرد ترین :// ، ته سئوالا صدتا علامت سئوال بذار ترین❤️
          @MaryaM-_-sh خواهرِ مسئولیت پذیر ترین ، روزمرگی های خیلی قشنگشو دوست داشتم ترین ، کاش بیایی و دوباره بنویسی ترین🥺😚❤️
          Virus برای مریم همراه ترین❤️
          @Fargol-Sh سبزترین (بخاطر گُلا ) ، عاشق خانواده اش ترین ( واقعا تاحالا مثلش ندیدم)💚

میدونم مرزهای ادبیات رو سوراخ کردم با کامنتم ، میدونم😂😂😂😎 ولی تو این تاپیک همینِ شرایط🙂😂😂

و خیلی های دیگه که به هر دلیلی نشد منشن کنم..!
          خداروشکر بابت تک تک شماها :)))
          ولی واقعا نوشتنش کار سختی بود😐😂😂
          خسته نباشم😌❤️
          پاشین بیایین بنویسین دیگه
          اه😶😂😂😬

MeowsM آفلاین
          MeowsM آفلاین
          Meows

خانومِ_دوست_داشتنی ایییی اومدم دیگه😂😬❤️

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • P آفلاین
            P آفلاین
            parisa___
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parisa___ انجام شده

@Saghi-Mortazavi @Infinitie-A @roghayeh-eftekhari @kosar-mottaghi
            @mitra-ism-rahmani
            سلااام عزیزان حال همگی 🍃🎈
            عید مبارک 🍃♥️🫂 سال فوق‌العاده آی داشته باشید 🤲🏻🍃🎈
            خیلی شوکه کننده و غیر منتظره بود برای من انتظار اینکه کسی یادم باشه نداشتم ولی خیلی حس عجیبی داد 🍃✨
            ممنون 🥺💙🥲

اللَّهُمَّ لَاتَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ أبَداً

SaghiaS SachliS kosariK 3 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • P parisa___

@mitra-ism-rahmani
              خیلی شوکه کننده و غیر منتظره بود برای من انتظار اینکه کسی یادم باشه نداشتم ولی خیلی حس عجیبی داد 🍃✨
              ممنون 🥺💙🥲

SaghiaS آفلاین
              SaghiaS آفلاین
              Saghia
              دانشجویان مهندسی
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده

@parisa-khany
              پرییسااا سلام😍😍
              قربونت 💎🌱

-چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • MeowsM آفلاین
                MeowsM آفلاین
                Meows

chichak am دختر خاله ترین.رنگین ترین🍭 عشق ترین💖
                pouya hosein pour سه ماه نیست یک هفته هست ترین
                فاطمه رحیمی نویسنده ترین. با اراده ترین❤️
                arthur morgan داستان نویس ترین. دست ب قلم ترین
                خانومِ_دوست_داشتنی تولد تبریک گو ترین. غریبه مهربان ترین🙂😂💖
                @sania-Andiravan به همه کمک کننده ترین.سالی مک براید ترین🤓
                mohammad eftekhari شعر دوست ترین🦋
                Mahsa Najafi غمگین ترین 🙃💔 رفت دیگه برنگشت ترین

pouya hosein pourP خانومِ_دوست_داشتنیخ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • P parisa___

@mitra-ism-rahmani
                  ممنون 🥺💙🥲

SachliS آفلاین
                  SachliS آفلاین
                  Sachli

@parisa-khany سلام پریسا از اینورا منور کردی اینجارو که 😋 😘
                  مرسی خیلی ممنونم🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • P parisa___

@mitra-ism-rahmani
                    ممنون 🥺💙🥲

kosariK آفلاین
                    kosariK آفلاین
                    kosari
                    دانشجویان پیراپزشکی

@parisa-khany 💜🌱

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • SharllotS Sharllot

سلاااااممممم 😋
                      ممنونم از تک تک کسایی که منو یادشون بود و منشن کردن و یادشون بود و منشن نکردن و یادشون نبود اصلا 😂 انتظاری ندارم جدا 😂 چون حضورم امسال تو انجمن کم بود و حق میدم اگه ترینی برا من مدنظرتون نباشه 💕
                      خب دم عیدم هست و تبریک عیدمم همینجا میگم 😍
                      امیدوارم آغاز فصل و سال و قرن جدید، براتون پر از خیر و برکت باشه و امسال از خوش خاطره ترین سالها باشه ⛓💘
                      %(#eaff00)[خب لیدیــــز] 🤤
                      گونش 0 💕
                      در یک جمله، عشق ترینِ امسالِ من! رفیق ترین و همراه ترین و ریسکی ترین و قدیمی ترین رفیقم 😋
                      @Saghi-Mortazavi 💕
                      اوح! از جذاب ترین و پر ابهت ترین و فان ترین و رک ترین و دلت میخواد همش باهاش چت کنی ترینِ دوستام 🔥
                      @Fargol-Sh 💕
                      بهش قول داده بودم اوایل لیست منشن کنم و بنظر خوش پوش ترین و خوش سلیقه ترین 😌
                      @Miss-Joker 💕
                      از اعضای ثابت مهربون ترینا و خوش سلیقه ترینا و خوش صدا ترین ها 🙈
                      @Narjes-Hashemi 💕
                      شفیعی کدکنی فن ترین و فارسی را پاس دارنده ترین و هیتر ترین نسبت به تولید ایرانی و خوشگل ترینِ سال 🤤
                      @D-fateme-r 💕
                      نمونه ی بارز باشعور ترین و اوقات را به مفید ترین طریق ممکن گذراندن و تایپ بدون غلط نگارشی/املایی ترین و دلفریب ترین برای من 😋
                      @نگین-محمدیان 💕
                      زرد ترین و به دل میشینه نوشته هاش ترین و رتبه برتر ترینِ انجمن 🤝
                      0-0ftm 💕
                      کیوت ترین و مثه ساقی رک ترین و دارای قدرت جاذبه ترین ⛓
                      zeinab dehghani 💕
                      زینبی! منطقی ترین و خوش تایپ ترین و خوش برخورد ترین و دل نشین ترین قطعا 🐣
                      mahsaaaa💕
                      فحشم میداد ترین و پایه ی دیوونه بازی هست ترین و چش درشتِ خوشگل ترین 🥰
                      @دختر-بهار 💕
                      " سلام خوبی " ترین و شاکی از وضعیت کلاس و مدرسه ترین و مهربون ترین و به فکر ترین 🎈
                      @roghayeh-eftekhari 💕
                      بیشتر از سنش میفهمه ترین و سر حرف خودش بلده بمونه ترین و پایه ترین برای بحثای مختلف 🤭
                      ( خوشحالم از اینکه اینجا تگم کردی خانوم 😒 )
                      @F-Seif-0 💕
                      تلاشش ستودنی ترین و فان ترین و دختر مغرور اما دریادل ترین و اخلاقشو کلا دوست دارم ترین 🥂
                      @zahra-zahraii 💕
                      ساعت مطالعه هاش خفن ترین و کمک کننده ترین 🤞
                      @mitra-ism-rahmani 💕
                      به فالو و لایک خواستنای من گیر بده ترین و درس خون ترین و موفق ترین در زمینه ی کنترل فضای مجازی 😎
                      خانومِ_دوست_داشتنی 💕
                      نگارش و نوع نوشتنش مورد علاقم هست ترین و بهترین نامزد برا سرپرستی این تاپیک و خوره ی یوتیوب دار ترین و یوزر قشنگ ترین 🙊
                      H_R 💕
                      غایب ترینِ امسال و جنوبی ترین اما بهش نمیاد و هوای دوستاشو داره ترین 🦋
                      M Tg 💕
                      کار بلد ترین تو تخریب طرف مقابل و گنگ بالا ترین 😎
                      Gharibe Gomnam 💕
                      دل پاک ترین و محتاط ترین و خوش اخلاق ترین 🐤
                      ( هویج چرا میدی به من دختر 😐😂 )
                      @kosar-mottaghi 💕 @kosar-mortazavi 💕
                      هر دو از ساکت ترینا و شبیه ترینا و هلپ فول ترین های انجمن ✨
                      Sania Mohtarami 💕
                      زمین شناس ترین و جزوه به اشتراک گذار ترین 🎀
                      مهشید حسن زاده 0 💕
                      اینطور که بوش میاد باشعور ترین و به فکر ترین 🍭
                      @masoumeh-shokrollahi 💕
                      پروف قشنگ ترین و گلی از گلهای بهشتی ترین و خوش مشرب ترین 🍷
                      Elham Hoseni 💕
                      از کار درست ترین دکترای انجمن 🌹
                      romisa 💕
                      جاش خالی ترین و انرژی مثبت میده ترین و درواقع لزوم تذکر کوبنده داره ترین 👀
                      z Gheibi 💕
                      مجهول ترینِ کادرِ درمانِ معاصرِ انجمن و از محبوب ترین ها 🌸
                      آسِمان آبی 💕
                      پرستارترینِ پرستارای انجمن و خون گرم ترین و تفاوت غذایی باهاش زیاد دارم ترین 😂
                      maryam111 💕
                      ناظم برتر سال! با حوصله ترین و پرمشغله ترین 👌
                      @haniehno 💕
                      زیاد معاشرتی باهاش نداشتم ولی دوس داشتم اسمش تو لیستم باشه 😋 درس خون ترین و خواهرِ مشکین ترین 😕😂
                      chichak am 💕
                      خوش ایموجی ترین و خوش برخورد ترین 🙄

%(#eaff00)[و اما جنتلمن] 😂💔
                      @سجاد-ذوالفقاری
                      متاسفانه رفیق ترین 😂 گیراییش پایین ترین و آینده نگر ترین و همیشه مشغول ترین و وراج ترین و لارج ترین و مهندس کامپیوتر/مکانیک/معدن ترین 🤝
                      amir ahmadi
                      دُیی! محبوب ترین و عاشق ترین و سخت کوش ترین و همزیست ترین با تفنگ و تیراندازی های اطراف 🚶‍♀️
                      @Infinitie-A
                      ابوالفضل! اسم سخت ترین و محیط رو اسیدی کننده ترین و بانمک ترین و باجنبه ترین و مقید ترین به قوانین شخصی خودش 🤞
                      علیرضا تمدنی
                      فیزیک دان ترین و خوش چت ترین و ایسگا بگیر ترین 😕
                      amirh_hmyf
                      رک ترین و میشوره پهن میکنه ترین و خوش قلب ترین 😂
                      @First
                      به جرئت میتونم بگم منو بیشتر از همه شناخته ترین و پسر خوبی هست ترین و رپ باز ترین و یوزر و بیو و امضاش کلی حکمتِ پنهان داره ترین 🤣🤝
                      @امیرمسعود-جعفری
                      پررو ترین 😒 یه دعوایی هم یبار کردم یادش نمیره دهنمونو سرویس کرده باهاش ترین 😑😂
                      moohamad bahrami
                      عشقِ بچه چش رنگی ترین و بامعرفت ترین و نامحتاط ترین 🔪
                      pouya hosein pour
                      از شاعر ترین شاعرانِ عاشقانه سرانِ قدیمیِ انجمن!
                      فالو کننده ترینِ فعال! ( بقیه میان همه رو فالو میکنن و میرن کلا 😂😐 )
                      Mohammad Gh 1
                      20 حقیقتش از اون جذب کننده ترین هاس!
                      @danial-hosseiny
                      اهل ادبیات ترین و ورژن قبل و بعد تودلی اومدنش، متفاوت ترین!
                      mahdi shokri
                      از تبار شکری ها هستن و سحرخیز ترین!
                      @mr-perfect
                      دست به سر کن ترین و حسم میگه خوش برخورد ترین
                      @Mr-Fantastic
                      از قدیمی ترینانِ انجمن که بزرگ شدن و پیشرفتش رو اینجا شاهد بودم!
                      sina bigdeli
                      عملا آچار فرانسه ترین در هر زمینه ای! از خدمت به وطن و درس خوندن گرفته تا پرورش حیوانات و خرید و فروش! احسن الخالقین اینجا خودشو نشون داده 🤣
                      حبه انگور_
                      آخر نوشتم چون مجهول ترینی. باخبر ترین و محتاط ترین

خب امیدوارم که تموم شده باشه
                      هرکی یادم رفته بیاد بگه فقط ناراحت نشه وجدانا 😂🤦‍♀️
                      خدا میدونه چند ساعته درحال تایپم 😂💔
                      لایک و فالو هم فراموشتون نشه! بِچِکون لایکوووو 🤣🔪

M آفلاین
                      M آفلاین
                      moohamad bahrami
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط moohamad bahrami انجام شده

Sharllot 😄 😄 . مهربونترین دختر خوش خنده ترین دختر بهترین مرسی سپاس فعال انجمن 🌷 🌷 🌷 🌷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • M آفلاین
                        M آفلاین
                        ML h 0
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ML h 0 انجام شده

خب خب سلام دیدم خیلی تگ شدم دلم نیومد ننویسم 😁
                        @Ermia-Mirzakhani ارمیاااااا ترین / رفیق ترین/ بامرام ترین/ آبی دوست ترین/ مهربون ترین ( وقتی عصبی بشه دگ هیچی واقعا 😂 )/ خرخون ترین/ هی فرار میکنه ترین / در همه وقت حال بدیا شادیا ناراحتی ها کمکم کرد ترین/ مدیونشم ترین/ موفق بشه ترین💙
                        @Miss-Joker عاطفه ترینن / صدا قشنگ ترین// دوستش دارم ترین / مهربونه ترین/ چش قشنگ ترین/ عاشق اینه پادکست درس کنه ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                        0-0ftm فاطیماا ترین/ خیلی وقت نشده باهاش حرف بزنم ترین/ ولی خب خیلی مهربونه ترین / جنوبی ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                        @Saghi-Mortazavi ساقیا ترین/ حس میکنم درونگراس ترین/ شمالی هم ک هس ترین / صدف برا من جمع کن ترین ( توروخدا )😂 / حال دلت همیشه خوب باشه ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                        @سجاد-ذوالفقاری هی سجاد تریننن/ همدانی ترین / اعتماد به نفسی ک داره تو حلقم ترین 😂 )/ زبان پارسی دوست ترین /برنامه نویس ترین / اهنگ دوس ترین / ایشالا موفق بشه و هر صلاحه براش پیش بیاد ترین 💫
                        @First سید ترین/ رپ گوش کن ترین / اولین کسی ک 20 حقیقت دعوتش کردم ترین / خاکی ترین ( رنگ پوستشو نمیگم ها 😂 ) / ایشالا موفق بشه ترین 💫
                        @GHAZAL-DALVAND غزللللللللل ترینم/ خیلی دوسش دارم ترین / مهربونهههههه ترین / خیلی براش دعا میکنم ترین / دشمنا فداش بشن ترین / ایشالاا حال دلش خوب باشه ترین / ایشالا موفق بشه ترین / 💙
                        H_R سحرری ترین / انیمه دوس ترین / همش اولا حس میکردم خشنه ترین 😂 😶 ) / جنوبی ترین / شیطون ترین / حاضر جواب ترین / ایشالا موفق بشه ترین /💙
                        @sania-Andiravan سانی ترین / درسخون ترین/ همش فک یکنه صداش بده ترین/ صداش خوشگله ترین/ مهربونه ترین / مثبت تیرن/ ایشالا موفق بشه ترین💙
                        Sharllot سحری ترین/ اولا ازش میترسیدم ترین 😂 حالا دیگه ورپریده شدم نمیترسم ازت😂 )/ خیلی باهاش حرف نزم ترین ولی برام عزیزه ترین / حس میکنم دختر شیطونیه ترین /خیلی ن نمیشناسمت هنو ترین 😶 / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                        خودمم صدفی ترین / برام دعا کن ترین منم دعا میکنم براتون ترین
                        ااون اکانتم پریده ترین 😂 😶
                        اگه باشیم این داستان هنو ادامه داره ...
                        بخدا دستم شکشست به وااللله ک زیادین
                        خیلی زیادین لنتیا 😂

M اهوراا SaghiaS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        10
                        • MeowsM Meows

chichak am دختر خاله ترین.رنگین ترین🍭 عشق ترین💖
                          pouya hosein pour سه ماه نیست یک هفته هست ترین
                          فاطمه رحیمی نویسنده ترین. با اراده ترین❤️
                          arthur morgan داستان نویس ترین. دست ب قلم ترین
                          خانومِ_دوست_داشتنی تولد تبریک گو ترین. غریبه مهربان ترین🙂😂💖
                          @sania-Andiravan به همه کمک کننده ترین.سالی مک براید ترین🤓
                          mohammad eftekhari شعر دوست ترین🦋
                          Mahsa Najafi غمگین ترین 🙃💔 رفت دیگه برنگشت ترین

pouya hosein pourP آفلاین
                          pouya hosein pourP آفلاین
                          pouya hosein pour

@یاسمن-کیانی ترین من موزونی نابی داشت از نظر من
                          خوشم آمد😂
                          سپاس از که جایی برای من در ترین هایتان دادید🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • SharllotS Sharllot

سلاااااممممم 😋
                            ممنونم از تک تک کسایی که منو یادشون بود و منشن کردن و یادشون بود و منشن نکردن و یادشون نبود اصلا 😂 انتظاری ندارم جدا 😂 چون حضورم امسال تو انجمن کم بود و حق میدم اگه ترینی برا من مدنظرتون نباشه 💕
                            امیدوارم آغاز فصل و سال و قرن جدید، براتون پر از خیر و برکت باشه و امسال از خوش خاطره ترین سالها باشه ⛓💘
                            گونش 0 💕
                            در یک جمله، عشق ترینِ امسالِ من! رفیق ترین و همراه ترین و ریسکی ترین و قدیمی ترین رفیقم 😋
                            @Saghi-Mortazavi 💕
                            اوح! از جذاب ترین و پر ابهت ترین و فان ترین و رک ترین و دلت میخواد همش باهاش چت کنی ترینِ دوستام 🔥
                            @Fargol-Sh 💕
                            @Miss-Joker 💕
                            @Narjes-Hashemi 💕
                            شفیعی کدکنی فن ترین و فارسی را پاس دارنده ترین و هیتر ترین نسبت به تولید ایرانی و خوشگل ترینِ سال 🤤
                            @D-fateme-r 💕
                            نمونه ی بارز باشعور ترین و اوقات را به مفید ترین طریق ممکن گذراندن و تایپ بدون غلط نگارشی/املایی ترین و دلفریب ترین برای من 😋
                            @نگین-محمدیان 💕
                            0-0ftm 💕
                            zeinab dehghani 💕
                            mahsaaaa💕
                            @دختر-بهار 💕
                            " سلام خوبی " ترین و شاکی از وضعیت کلاس و مدرسه ترین و مهربون ترین و به فکر ترین 🎈
                            @roghayeh-eftekhari 💕
                            بیشتر از سنش میفهمه ترین و سر حرف خودش بلده بمونه ترین و پایه ترین برای بحثای مختلف 🤭
                            @F-Seif-0 💕
                            تلاشش ستودنی ترین و فان ترین و دختر مغرور اما دریادل ترین و اخلاقشو کلا دوست دارم ترین 🥂
                            @zahra-zahraii 💕
                            @mitra-ism-rahmani 💕
                            به فالو و لایک خواستنای من گیر بده ترین و درس خون ترین و موفق ترین در زمینه ی کنترل فضای مجازی 😎
                            خانومِ_دوست_داشتنی 💕
                            نگارش و نوع نوشتنش مورد علاقم هست ترین و بهترین نامزد برا سرپرستی این تاپیک و خوره ی یوتیوب دار ترین و یوزر قشنگ ترین 🙊
                            H_R 💕
                            M Tg 💕
                            Gharibe Gomnam 💕
                            Sania Mohtarami 💕
                            مهشید حسن زاده 0 💕
                            @masoumeh-shokrollahi 💕
                            Elham Hoseni 💕
                            romisa 💕
                            z Gheibi 💕
                            آسِمان آبی 💕
                            maryam111 💕
                            @haniehno 💕
                            زیاد معاشرتی باهاش نداشتم ولی دوس داشتم اسمش تو لیستم باشه 😋 درس خون ترین و خواهرِ مشکین ترین 😕😂
                            chichak am 💕

@سجاد-ذوالفقاری
                            متاسفانه رفیق ترین 😂 گیراییش پایین ترین و آینده نگر ترین و همیشه مشغول ترین و وراج ترین و لارج ترین و مهندس کامپیوتر/مکانیک/معدن ترین 🤝
                            amir ahmadi
                            دُیی! محبوب ترین و عاشق ترین و سخت کوش ترین و همزیست ترین با تفنگ و تیراندازی های اطراف 🚶‍♀️
                            @Infinitie-A
                            ابوالفضل! اسم سخت ترین و محیط رو اسیدی کننده ترین و بانمک ترین و باجنبه ترین و مقید ترین به قوانین شخصی خودش 🤞
                            علیرضا تمدنی
                            amirh_hmyf
                            @First
                            به جرئت میتونم بگم منو بیشتر از همه شناخته ترین و پسر خوبی هست ترین و رپ باز ترین و یوزر و بیو و امضاش کلی حکمتِ پنهان داره ترین 🤣🤝
                            @امیرمسعود-جعفری
                            moohamad bahrami
                            pouya hosein pour
                            Mohammad Gh 1
                            @danial-hosseiny
                            mahdi shokri
                            @mr-perfect
                            @Mr-Fantastic
                            sina bigdeli
                            عملا آچار فرانسه ترین در هر زمینه ای! از خدمت به وطن و درس خوندن گرفته تا پرورش حیوانات و خرید و فروش! احسن الخالقین اینجا خودشو نشون داده 🤣
                            حبه انگور_

Mr. PerfectM آفلاین
                            Mr. PerfectM آفلاین
                            Mr. Perfect
                            فارغ التحصیلان آلاء
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده

Sharllot در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:

@mr-perfect

ممنون ازتون شارلوت خانم نظر لطف شماست🌹

عیدتون هم مبارک باشه انشاالله امسال بهترین سال براتون باشه پر از موفقیت و خوشبختی باشه براتون✌

ببخشید که دیر دیدم پیامتون 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • دریا دریایید دریا دریایی

سلام به همگی ✋😊
                              مدیونید فک کنید دلم میخواست بیام امسالم لیست ترین هامو بنویسم و ننوشتم تاااااااا این آخر سالی 😐😂
                              ولی خو به قول همون دیالوگ معروفم <<چه کنم که دریایی ترین دریام و دلمم باس مثل دریا باشه💙🌊>> پس اومد و نوشتم 😁😁

ولی جدی خدایی دلم نیومد این اخر سالی واسه دوستایی که اینجا دارم یه ترین یادگاری ننویسم ◕ ‿ ◕
                              💙❤💜💛💚
                              0-0ftm 💙 H_R 💙 @Saghi-Mortazavi 💙
                              @Miss-Joker 💙AMH 💙 81Sobhan 💙@Infinitie-A 💙amir ahmadi 💙 @mitra-ism-rahmani 💙Kosar A003 💙
                              @kosar-mortazavi💙 Sharllot 💙 @Fargol-Sh 💙 @kosar-mottaghi
                              @امیرمسعود-جعفری💙 @دختر-بهار 💙 ZDM 💙
                              romisa 💙@ftm-dh 💙 BlAcKWO_OLF 💙
                              شهیده sh 💙 خانومِ_دوست_داشتنی 💙
                              zeinab dehghani 💙zzz r 💙M Tg💙
                              @sania-Andiravan 💙@Dr-Rashidi 💙 ramses kabir 💙 @GHAZAL-DALVAND 💙
                              @roghayeh-eftekhari 💙 و.....
                              خب....
                              خدا همیشه باهاتون باشه ترین....موفق باشید ترین....لبخند بیاد رو لبتون ترین .... غم هاتون دور بشه ترین... رو قله ها ببینم تون ترین... ۱۴۰۱ بهترین سالتون بشه ترین... تنور دلتون گرم ترین.... دلتون از کینه دور شه ترین ... سلامت باشید همیشه ترین ... مامی دریا دوستون داره ترین.... ❤💜💛💚💙

• از طرف مامان دریا 💙🌊

پ ن ۱:
                              ببخشید اگه جدا جدا ترین هاتون رو مثل بقیه ننوشتم 🌈💫
                              (اصل نوشتنم بود که نوشتم ...والا 😂 مهم نیته !😉)

پ ن ۲:
                              بقیه رو یادم نیست بزارید پای دوری از اینجا و آلزایمر گرفتنم 😂😂

پ ن ۳: در نهایت همه ی این ترین ها تقدیم میکنم به همه دانش-آموزان-آلاء ها 💙

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Miss.Joker

دریا دریایی سلامم غزاله 😋
                              مرسی عزیزم، سال خوبی داشته باشی 🌱💕

در گریختن رستگاری نیست!
                              بمانُ چیزی از خودت بساز
                              که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • M ML h 0

خب خب سلام دیدم خیلی تگ شدم دلم نیومد ننویسم 😁
                                @Ermia-Mirzakhani ارمیاااااا ترین / رفیق ترین/ بامرام ترین/ آبی دوست ترین/ مهربون ترین ( وقتی عصبی بشه دگ هیچی واقعا 😂 )/ خرخون ترین/ هی فرار میکنه ترین / در همه وقت حال بدیا شادیا ناراحتی ها کمکم کرد ترین/ مدیونشم ترین/ موفق بشه ترین💙
                                @Miss-Joker عاطفه ترینن / صدا قشنگ ترین// دوستش دارم ترین / مهربونه ترین/ چش قشنگ ترین/ عاشق اینه پادکست درس کنه ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                                0-0ftm فاطیماا ترین/ خیلی وقت نشده باهاش حرف بزنم ترین/ ولی خب خیلی مهربونه ترین / جنوبی ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                                @Saghi-Mortazavi ساقیا ترین/ حس میکنم درونگراس ترین/ شمالی هم ک هس ترین / صدف برا من جمع کن ترین ( توروخدا )😂 / حال دلت همیشه خوب باشه ترین / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                                @سجاد-ذوالفقاری هی سجاد تریننن/ همدانی ترین / اعتماد به نفسی ک داره تو حلقم ترین 😂 )/ زبان پارسی دوست ترین /برنامه نویس ترین / اهنگ دوس ترین / ایشالا موفق بشه و هر صلاحه براش پیش بیاد ترین 💫
                                @First سید ترین/ رپ گوش کن ترین / اولین کسی ک 20 حقیقت دعوتش کردم ترین / خاکی ترین ( رنگ پوستشو نمیگم ها 😂 ) / ایشالا موفق بشه ترین 💫
                                @GHAZAL-DALVAND غزللللللللل ترینم/ خیلی دوسش دارم ترین / مهربونهههههه ترین / خیلی براش دعا میکنم ترین / دشمنا فداش بشن ترین / ایشالاا حال دلش خوب باشه ترین / ایشالا موفق بشه ترین / 💙
                                H_R سحرری ترین / انیمه دوس ترین / همش اولا حس میکردم خشنه ترین 😂 😶 ) / جنوبی ترین / شیطون ترین / حاضر جواب ترین / ایشالا موفق بشه ترین /💙
                                @sania-Andiravan سانی ترین / درسخون ترین/ همش فک یکنه صداش بده ترین/ صداش خوشگله ترین/ مهربونه ترین / مثبت تیرن/ ایشالا موفق بشه ترین💙
                                Sharllot سحری ترین/ اولا ازش میترسیدم ترین 😂 حالا دیگه ورپریده شدم نمیترسم ازت😂 )/ خیلی باهاش حرف نزم ترین ولی برام عزیزه ترین / حس میکنم دختر شیطونیه ترین /خیلی ن نمیشناسمت هنو ترین 😶 / ایشالا موفق بشه ترین 💙
                                خودمم صدفی ترین / برام دعا کن ترین منم دعا میکنم براتون ترین
                                ااون اکانتم پریده ترین 😂 😶
                                اگه باشیم این داستان هنو ادامه داره ...
                                بخدا دستم شکشست به وااللله ک زیادین
                                خیلی زیادین لنتیا 😂

M آفلاین
                                M آفلاین
                                Miss.Joker

ML h 0 فدات مرسی💕🍻

در گریختن رستگاری نیست!
                                بمانُ چیزی از خودت بساز
                                که نشکند..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • maryam111M آفلاین
                                  maryam111M آفلاین
                                  maryam111
                                  فارغ التحصیلان آلاء

خب دیگه بالاخرهههه اومدم که ترین ها رو جواب بدم و ترین ها بگم😂
                                  اول از همه سال نو رو به همتون تبریک میگم
                                  و امیدوارم امسال بهترین سرنوشت ممکن در انتظارتون باشه و روز به روز به هدفاتون نزدیک تر بشید🤩 🌸
                                  خانومِ_دوست_داشتنی
                                  مرسی نرگس جانم😘 ان شاء الله استقبال کنید و مفید باشه چالش ها ترین😁
                                  مهربون ترین، دوست داشتنی ترین و اون اوایل به حرفم گوش نمیدادی ترین بودی 😂 ♥
                                  fatemeh8181
                                  ممنونم فاطمه جان خیلی لطف داری🌹
                                  قشنگ ترین فاطمه و به فکر دوستاشه ترین هستی😄 💚
                                  @Fargol-Sh
                                  فرگل جان از من نتررررس 😈 😂
                                  پرستاری دوست داری تریییین و امیدوارم امسال همکار بشیم ترین💋 🤗
                                  @سمیه-صادقلو
                                  وظیفمه عزیزم😚
                                  ان شاء الله جواب اون سوالت رو پیدا کنممم ترین😑 بهترین ها رو واست میخوام ترین 💕
                                  HADAF MAN
                                  حرص میخورم ترین
                                  حرصم میدین ترین😑 😂 🌻
                                  مهشید حسن زاده 0
                                  چقدر طولانی نوشتی ترین😂 مرسیییی
                                  مهشید ترین، حرص دهنده ترینننن، وقتی اومدم تاپیک هاتو تاپیک تکونی کردم میفهمی ترییین😈 😆
                                  @danial-hosseiny
                                  ممنونم ازتتت🌷
                                  همیار ترین و کمک کننده ترین
                                  @roghayeh-eftekhari
                                  مرسییییی رقیه جان😍
                                  مهربون ترین و به فکر ترین.. منتظرتم بیای یزد ترین😁 اگه با ایموجی حرف نزنم فکر میکنه رسمی ام ترین😂
                                  @zahra-zahraii
                                  ممنونمممم
                                  یادمه که مو یادت رفت ولی اشکال نداره ترین🙄
                                  پایه رفع اشکال ها ترین و دوست داشتنی ترین😁 😻
                                  @mr.wick
                                  ممنون... منم اسمت رو نمیدونم ترین
                                  قبلا ترکی پست میذاشت ترین الان قانون رو رعایت میکنه ترین😍
                                  Gharibe Gomnam
                                  لطف داری ریحانه جان 💚
                                  کنجکاو ترین دعا میکنم استرس ازت دور باشه و به هدفات برسی ترین😍
                                  @Infinitie-A
                                  ترین های همه رو با حرفای خوب شروع کرده به من که رسیده ایموجی خنده😐 بعد یه جوری میگه نصف شب با دوستاش میره تو راه آهن انگار میرم فسق و فجور😐 😂 به خدا داشتم میرفتم یززززززد
                                  ممنونم ازت به هرحال
                                  اینفینتی ترین، جواب قانع کننده میده ترین، منطقی ترین، پک راه ابریشم میگیره ترین😏
                                  Mehrsa 14
                                  مرسی مهرسای قشنگ
                                  عزیز ترین، آروم ترین 😍
                                  @yasin-sheibak
                                  چرا میترسیییی؟ کی جوابتو ندادممم بهم بگو یادم رفته😑
                                  همیشه محبت داری ترین، با سینا توطئه میچینید ترین😈 😂
                                  @First
                                  به امید شرکت کردنتون تو چالش ها😂
                                  اسمت رو یادم نمیاد ترین ممنونم که به یادم بودی ترین

خبببب این از پارت 1 جوابای ترین ها😹 واقعا زیادن
                                  بقیه رو یه فرصت دیگه تو پارت 2 جواب میدم

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

A 0yasin.sh00 S.daniyal hosseinyS SachliS خانومِ_دوست_داشتنیخ 5 پاسخ آخرین پاسخ
                                  10
                                  • maryam111M maryam111

و امیدوارم امسال بهترین سرنوشت ممکن در انتظارتون باشه و روز به روز به هدفاتون نزدیک تر بشید🤩 🌸
                                    خانومِ_دوست_داشتنی
                                    fatemeh8181
                                    @Fargol-Sh
                                    @سمیه-صادقلو
                                    وظیفمه عزیزم😚
                                    HADAF MAN
                                    حرص میخورم ترین
                                    حرصم میدین ترین😑 😂 🌻
                                    مهشید حسن زاده 0
                                    مهشید ترین، حرص دهنده ترینننن، وقتی اومدم تاپیک هاتو تاپیک تکونی کردم میفهمی ترییین😈 😆
                                    @danial-hosseiny
                                    ممنونم ازتتت🌷
                                    @roghayeh-eftekhari
                                    مرسییییی رقیه جان😍
                                    مهربون ترین و به فکر ترین.. منتظرتم بیای یزد ترین😁 اگه با ایموجی حرف نزنم فکر میکنه رسمی ام ترین😂
                                    @zahra-zahraii
                                    ممنونمممم
                                    @mr.wick
                                    Gharibe Gomnam
                                    لطف داری ریحانه جان 💚
                                    @Infinitie-A
                                    ترین های همه رو با حرفای خوب شروع کرده به من که رسیده ایموجی خنده😐 بعد یه جوری میگه نصف شب با دوستاش میره تو راه آهن انگار میرم فسق و فجور😐 😂 به خدا داشتم میرفتم یززززززد
                                    ممنونم ازت به هرحال
                                    اینفینتی ترین، جواب قانع کننده میده ترین، منطقی ترین، پک راه ابریشم میگیره ترین😏
                                    Mehrsa 14
                                    مرسی مهرسای قشنگ
                                    عزیز ترین، آروم ترین 😍
                                    @yasin-sheibak
                                    @First

A آفلاین
                                    A آفلاین
                                    ari_14

maryam111 یادم نرفت نوشتم والا🙄 😂
                                    لطف داری💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • maryam111M maryam111

خانومِ_دوست_داشتنی
                                      fatemeh8181
                                      @Fargol-Sh
                                      @سمیه-صادقلو
                                      وظیفمه عزیزم😚
                                      HADAF MAN
                                      حرص میخورم ترین
                                      حرصم میدین ترین😑 😂 🌻
                                      مهشید حسن زاده 0
                                      @danial-hosseiny
                                      ممنونم ازتتت🌷
                                      @roghayeh-eftekhari
                                      مرسییییی رقیه جان😍
                                      @zahra-zahraii
                                      ممنونمممم
                                      @mr.wick
                                      Gharibe Gomnam
                                      لطف داری ریحانه جان 💚
                                      @Infinitie-A
                                      ممنونم ازت به هرحال
                                      Mehrsa 14
                                      مرسی مهرسای قشنگ
                                      عزیز ترین، آروم ترین 😍
                                      @yasin-sheibak
                                      @First

0yasin.sh00 آفلاین
                                      0yasin.sh00 آفلاین
                                      0yasin.sh0

maryam111 تشکر...والا منم یادم نیست کی جواب ندادین ولی دیر جواب میدین😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • maryam111M maryam111

خانومِ_دوست_داشتنی
                                        fatemeh8181
                                        @Fargol-Sh
                                        @سمیه-صادقلو
                                        وظیفمه عزیزم😚
                                        HADAF MAN
                                        حرص میخورم ترین
                                        حرصم میدین ترین😑 😂 🌻
                                        مهشید حسن زاده 0
                                        @danial-hosseiny
                                        ممنونم ازتتت🌷
                                        @roghayeh-eftekhari
                                        مرسییییی رقیه جان😍
                                        @zahra-zahraii
                                        ممنونمممم
                                        @mr.wick
                                        Gharibe Gomnam
                                        لطف داری ریحانه جان 💚
                                        @Infinitie-A
                                        ممنونم ازت به هرحال
                                        Mehrsa 14
                                        مرسی مهرسای قشنگ
                                        عزیز ترین، آروم ترین 😍
                                        @yasin-sheibak
                                        @First

S.daniyal hosseinyS آفلاین
                                        S.daniyal hosseinyS آفلاین
                                        S.daniyal hosseiny

maryam111
                                        ♥♥♥🥺
                                        بیشتر بیا سرمون بزن مریم🥺😂

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • SharllotS Sharllot

سلاااااممممم 😋
                                          گونش 0 💕
                                          @Saghi-Mortazavi 💕
                                          @Fargol-Sh 💕
                                          @Miss-Joker 💕
                                          @Narjes-Hashemi 💕
                                          @D-fateme-r 💕
                                          @نگین-محمدیان 💕
                                          0-0ftm 💕
                                          zeinab dehghani 💕
                                          mahsaaaa💕
                                          @دختر-بهار 💕
                                          @roghayeh-eftekhari 💕
                                          @F-Seif-0 💕
                                          @zahra-zahraii 💕
                                          @mitra-ism-rahmani 💕
                                          خانومِ_دوست_داشتنی 💕
                                          H_R 💕
                                          M Tg 💕
                                          Gharibe Gomnam 💕
                                          Sania Mohtarami 💕
                                          مهشید حسن زاده 0 💕
                                          @masoumeh-shokrollahi 💕
                                          Elham Hoseni 💕
                                          romisa 💕
                                          z Gheibi 💕
                                          آسِمان آبی 💕
                                          maryam111 💕
                                          @haniehno 💕
                                          chichak am 💕

@سجاد-ذوالفقاری
                                          amir ahmadi
                                          @Infinitie-A
                                          علیرضا تمدنی
                                          amirh_hmyf
                                          @First
                                          @امیرمسعود-جعفری
                                          moohamad bahrami
                                          pouya hosein pour
                                          Mohammad Gh 1
                                          @danial-hosseiny
                                          mahdi shokri
                                          @mr-perfect
                                          @Mr-Fantastic
                                          sina bigdeli
                                          حبه انگور_

آسِمان آبیآ آفلاین
                                          آسِمان آبیآ آفلاین
                                          آسِمان آبی

Sharllot
                                          عشق ترین
                                          بامعرفت ترین
                                          مرسی ‌ک به یادم بودی
                                          با تاخیر سال نوت مبارک♥️
                                          سالی پر از تجربه های قشنگ و حال خوب باشه برات💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 60
                                          • 61
                                          • 62
                                          • 63
                                          • 64
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه