هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
سلطان پیام خوندن و فراموش کردن جواب دادن فقط خودمممم////: 
- 
@سمیه-صادقلو اییی ول چک یاد یه چیزی تو زبان مازنی افتادم  Alireza Varamanzar چی مثلا؟   
- 
@Mr-Perfect 
 ممنونم. حالا من که همیارم. ایرادی نداره. اما تا حتی الامکان تلاش کن رأی منفی به بچهها ندی. چون اعتبارشون رو کم میکنی.@danial-hosseiny 
 نه نمیدم این دومین رای منفی بود که دادم.آخه شما انگار ایشون رو بد کردین ایشون فقط یه تبریک گفتن و خواستن که اختصاصی باشه و ضمنا از فعالان تاپیک هستن. در کل موفق باشید  
- 
maryam111 با اختلاف البته   
- 
@roghayeh-eftekhari 
 اره دگ مثل اون پسره میگی هر کی کار مجازی انجام میده درس نمیخونه اونی که میخونه مگه اصلا اشکال براش پیش میاد  
- 
@سمیه-صادقلو یا خدااا   
 بیخیالش شو 
 فامیلی من یه خوبی داره اینه ک هر جور بخوای میتونی صداش کنی و بنویسی   
- 
@Ali-Valicheki وای کاش که نمیدادم منم 
 دارم تحلیل میکنم دست گلمو://
- 
@سمیه-صادقلو یا خدااا   
 بیخیالش شو 
 فامیلی من یه خوبی داره اینه ک هر جور بخوای میتونی صداش کنی و بنویسی   Alireza Varamanzar 
 ور منذر؟ 
- 
Alireza Varamanzar چی مثلا؟   @Ali-Valicheki هچی 
- 
Alireza Varamanzar 
 ور منذر؟ @سمیه-صادقلو ای خدااا   چقدر تنوع داره فامیلیم چقدر تنوع داره فامیلیم  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 اره دگ مثل اون پسره میگی هر کی کار مجازی انجام میده درس نمیخونه اونی که میخونه مگه اصلا اشکال براش پیش میاد  
- 
@roghayeh-eftekhari غلط   Alireza Varamanzar من کلا فامیلتون رو اینجور میگم   
- 
@roghayeh-eftekhari پف 
 در ضمن شما کوچیکی    ۲ سال اختلاف سنی ۲ سال اختلاف سنی   Alireza Varamanzar کوچیکی که به عدد توی شناسنامه نیست به عقله   
- 
Alireza Varamanzar من کلا فامیلتون رو اینجور میگم   @roghayeh-eftekhari اشتباه میگویید 
- 
Alireza Varamanzar کوچیکی که به عدد توی شناسنامه نیست به عقله   @roghayeh-eftekhari که شما هم عقل ندارید متاسفانه   
 #شوخی#
- 
هر کی تونست فامیلی من خوب بگه 
 هچکس نمیتونه  
- 
@roghayeh-eftekhari اشتباه میگویید Alireza Varamanzar همینی که هست 
 اصلش همینه
 به من چه فامیلی شما اشتباهه  
- 
@roghayeh-eftekhari که شما هم عقل ندارید متاسفانه   
 #شوخی#Alireza Varamanzar چون شما خودتون در این حالت هستید فکرمیکنید همه مثل شمان از قدیم گفتن که چی؟ کافر همه را به کیش خود پندارد   
- 
هر کی تونست فامیلی من خوب بگه 
 هچکس نمیتونه  Alireza Varamanzar ورامنظار؟:/ 

|
 |

شعردانه
شعردانه