هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
ما ولی ترجیح نمیدیمعلیرضا تمدنی از دنیا عقبی
-
@mitra-ism-rahmani اره
-
مجتبی ازاد اره من ترجیح میدم کیس گیمینگ بگیرم تا کنسول ولی خیلی گرون تر خیلی
arthur morgan پیشنهادم به تو لپ تاپ هست .
-
@mitra-ism-rahmani نه
-
@Zahra-Zahraii ابجی کی گاد اف وار فکر کنم فقط بازی کردی :| این همه گیم نسل جدید خوب داره میاد . دخترا تا همین 4 ماه پیش که حرفه ای پلی میدادم جونشون به جونش فورتنایت وصل بود . تنها دختر گاد اف وا دوستی فکر کنم
مجتبی ازاد جذابه
شاید -
مجتبی ازاد جذابه
شاید@Zahra-Zahraii پیشنهادم بهت اینه هوریزون فوربیدن رو حتما اگر سیستمشو رو داری پلی بدی . و فورتنایت . سماجت رو یک گیم نداشته باش . دنیای گیم خیلی خیلی بزرگتر از دنیای یک بازی هست
-
arthur morgan پیشنهادم به تو لپ تاپ هست .
مجتبی ازاد لپتاب سامسونگ گیمینگ
-
فاطمه ـ بوشهر خوبه الهی شکر
تو چه خبر؟
کم پیدایی نبودی یه مدت -
-
امشب از اون شبای پر تنش و فشاره :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
مجتبی ازاد لپتاب سامسونگ گیمینگ
arthur morgan خخخخخ اصلا سمت اینا نرو نرووووو . فقط ایسوس . از نظر همه چی سره . همون G513 3060 رو برو توی مارک های دیگه ببین !!! ام اس ای با گرافیک 2070 15 میلیون بالاتر از این قیمت زده
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هوم
تموم میشه
درست میشهواتس رانگ ؟
نو پرابلم
-
@Zahra-Zahraii پیشنهادم بهت اینه هوریزون فوربیدن رو حتما اگر سیستمشو رو داری پلی بدی . و فورتنایت . سماجت رو یک گیم نداشته باش . دنیای گیم خیلی خیلی بزرگتر از دنیای یک بازی هست
مجتبی ازاد هرچی بازیه داداشم دارع
فورتنایت تموم کرد پاکید://
بعد کنکور ایشالا