هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
1.5علیرضا تمدنی فقط یک ساعت ونیم خوندی؟؟
-
مجتبی ازاد
چقد میشه؟ -
@Alzahra-Daftar جواب بعدیشم بخون ایهام فراوان داشت
-
مجتبی ازاد پس میخندم پول نمیدم
@Mr-Wick البته راه های زیادی هست که به هدفت برسی یکی هم اینه پناهنده بشی یکم بری از کارگری کنی و یک شغل ههایی مخصوص پناهنده های بی پول هست اونجا اون ها رو انجام بدی میتونی پولشو جور کنی . برو انشالله عروسیت
-
علیرضا تمدنی فقط یک ساعت ونیم خوندی؟؟
@roghayeh-eftekhari
نه
جلسه دوستم 1.5 بود :|
خودم امروز 12 ساعت تو کتابخونه بودم... 80 درصدش خوندم -
مجتبی ازاد انقدر غرق شده تو بعضی چیزا که...
۱۷ سال داریم تا ۱۷ سال
یکی بعد ۱۷ سال برای اولین بار بچشو میبینه
یکی هم بعد ۱۷ سال بیخیالی و بی توجهی با اینکه اون بچه جلو چشمشه میفهمه که آره بچه داره@امیرمسعود-جعفری خیلی درد ناکه
-
@امیرمسعود-جعفری خیلی درد ناکه
مجتبی ازاد بعد من از این حرصم میگیره که میخواد تعیین تکلیف هم بکنه و خودشو همه جاهایی که به من مربوطه جلوه بده
-
@Mr-Wick البته راه های زیادی هست که به هدفت برسی یکی هم اینه پناهنده بشی یکم بری از کارگری کنی و یک شغل ههایی مخصوص پناهنده های بی پول هست اونجا اون ها رو انجام بدی میتونی پولشو جور کنی . برو انشالله عروسیت
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه مث اینکه هنو نگرفتی اوستاد!
اون حرفی که بنده زدم به منزله این بود که بخندم با پولتو بدم؟که گفتم چقد میشه؟
بعدشم اگه قصدت شوهی بود آدم با کسی شوخی میکنه که باهاش رفاقتی داشته باشه یا میونه خوبی داشته باشن.
من مه شمارو نمیشناسم و هم کلام نشدم بصورت جدی باهاتون. -
حاجی دو ساعته درد گشنگی تحمل کردم برم بخورم این شام رو بشینم این فیزیکا رو حل کنم
-
@Alzahra-Daftar
️
یه مثله تو ترکیبه فارسی ترجمه ش کردم
نمیدونستم ایتطوری میشه -
@roghayeh-eftekhari
نه
جلسه دوستم 1.5 بود :|
خودم امروز 12 ساعت تو کتابخونه بودم... 80 درصدش خوندمعلیرضا تمدنی آها
عالیهههه آفرین
خسته نباشی -
مجتبی ازاد بعد من از این حرصم میگیره که میخواد تعیین تکلیف هم بکنه و خودشو همه جاهایی که به من مربوطه جلوه بده
@امیرمسعود-جعفری البته حق هم داره اون قوی هستو و تو ضعیف . شغلتو داشته باشی جاها برعکس میشه .