هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
علیرضا تمدنی آها
عالیهههه آفرین
خسته نباشی@roghayeh-eftekhari مرسی
شیر پدر و نان مادر حلالم -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mr-Wick البته راه های زیادی هست که به هدفت برسی یکی هم اینه پناهنده بشی یکم بری از کارگری کنی و یک شغل ههایی مخصوص پناهنده های بی پول هست اونجا اون ها رو انجام بدی میتونی پولشو جور کنی . برو انشالله عروسیت
نه مث اینکه هنو نگرفتی اوستاد!
اون حرفی که بنده زدم به منزله این بود که بخندم با پولتو بدم؟که گفتم چقد میشه؟
بعدشم اگه قصدت شوهی بود آدم با کسی شوخی میکنه که باهاش رفاقتی داشته باشه یا میونه خوبی داشته باشن.
من مه شمارو نمیشناسم و هم کلام نشدم بصورت جدی باهاتون.@Mr-Wick جوش نخور منم چون اشنایی نداشتم به صورت مشاوره ایی گفتم نه شوخی
-
@امیرمسعود-جعفری البته حق هم داره اون قوی هستو و تو ضعیف . شغلتو داشته باشی جاها برعکس میشه .
مجتبی ازاد اون قوی نیست یه روانیه
خیلی تا حالا بهش فکر کردم یه کاری جور کنم خرجی خودمو دربیارم یا حتی زودتر از این خونه برم -
@roghayeh-eftekhari مرسی
شیر پدر و نان مادر حلالمعلیرضا تمدنی چقدر تست زدی؟
-
علیرضا تمدنی چقدر تست زدی؟
@roghayeh-eftekhari
نشمردم
ولی کم بود...باید زیاد کنم -
@Zahra-Zahraii
برو ته صف -
@Mr-Wick جوش نخور منم چون اشنایی نداشتم به صورت مشاوره ایی گفتم نه شوخی
مجتبی ازاد ولی من وقت ویزیت نگرفتم از منشیتون دکتر جان...
مشاوره رایگانم به کسی میدن که درخواست کرده باشه بوس بهت -
@roghayeh-eftekhari
نشمردم
ولی کم بود...باید زیاد کنمعلیرضا تمدنی بشمر اینم
حله زیادش کن
موفق میشی میدونم -
مجتبی ازاد ولی من وقت ویزیت نگرفتم از منشیتون دکتر جان...
مشاوره رایگانم به کسی میدن که درخواست کرده باشه بوس بهت -
@Zahra-Zahraii
برو ته صفعلیرضا تمدنی پارتی دارم
-
خیلی تا حالا بهش فکر کردم یه کاری جور کنم خرجی خودمو دربیارم یا حتی زودتر از این خونه برم@امیرمسعود-جعفری امیر ببین هرچی میخوای اسمشو بزار ولی باید قبول کنی اون توی خیلی چیز ها قوی تر از تو هست وگرنه پریشون نمیشدی ؟!!! اول مهارت کسب کن بعد برو دنبال کار . کار هم کم نیست زیاد زیاده فقط ادم با مهارتش باید باشه .بچه 14 ساله ایی رو میشناسم که تو شرکت نرم افزاری باد صبا کار میکنه با حقوق چند ده میلیونی .!!! مهارت کسب کن تا قوی بشی
-
خیلی تا حالا بهش فکر کردم یه کاری جور کنم خرجی خودمو دربیارم یا حتی زودتر از این خونه برم@امیرمسعود-جعفری منم هم سن شما بودم همین فکرومیکردم ولی اشتبا بود
بیشتر از این چیزا باید به فکر درس و کنکور بود
درسته شرایط همه فرق میکنه باهم و کسی خبری از حال و زندگی کسی نداره ولی سعی کن درستو خوب بخونی از راهش بری -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan سانیااااا
سلام
چطوریییی؟عههه رقیه
سلام خوبم مرسی تو خوبی؟؟