هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
.
.
.
. -
.
.
.
.
. -
خب 9 تا شد راضیم.
-
پیاماتون عجیب شده ها ://
-
@roghayeh-eftekhari بله فکر کنم. یعنی به چند نفر در اینجا معرفی کردم؛ ولی دقیق یادم نیست کیا بودن.
شما به این حساب بذارید.پ.ن: خب، تو دو روز گذشته این سومین موردیه که احساس میکنم فراموشی گرفتم.
-
امضا هم خز کردین دیگه
همون تو پروف بمونه خوبه -
خاااک
امضارو -
@danial-hosseiny در خــــــــــودنویس گفته است:
سقوط
لب درهٔ فکر ایستاده بودم پایم لیز خورد افتادم توی دره غلت غلت غلت خوردم یادم آمد که چقدر دورم شلوغ بود و خوش بود دلم لم لم داده بودم روی مبلِ گوشهٔ حیاط و کتاب تاب تاب تاب عباسی سی سیصد هزار بار گفتم اگر میخواهی بروی اصلا نیا یا یااااااادم هست که چطور قولِ بیخود خود خودم کردم که لعنت بر خودم باد باد بادِ سردی میوزد زد زدم؟ نمیدانم ولی زدی جای خنجرت هنوز نوز نوزده بار زنگ زدم جوابم این نبود بود بودم بودم بودم ولی تو حتی برای یک لحظه کنارم بودی؟ بودی؟ بووودی؟ دی دییییدی گفتم آخرش یک روز خسته میشوی؟ وی ویار حلیم بادمجان زن همسایه چیست دیگر نصفه شبی بی بیست هزار آرزو بود مرا پیش ازین زین زینهار که دارم میمیرم و تو نوش دارو رو روی خوش سکه را ببینم؟ سکهام دو رویش یکیست کیست کیست که به در میکوبد این وقت شب شب شبی باز از آن کوچه گذشتم تم تماااااااام شدهام دیگر اثری از من نیست نیست نیست شدم افتادم گوشهٔ زندگی گی گیر بیخود ندهم؟ من که سکوت کوت کوتهنظری باشد رفتن به گلستانها ها ها میکنم روی شیشه یک قلب قلب قلبم در آمد از پا پا پایم را از زندگیات بیرون بکشم؟ باشد شد شَدهٔ مویت چه میکند با دل غمگینم نم نمِ باران میزند کوچه خیس شده زمین لیز لیز لیز خوردم افتادم توی دره غلت غلت غلت غلت غلت غلت خوردم آنقدر که وقتی بلند شدم سرم سرم سرم چقدر درد میکند از تمام بلند حرفنزدنهای بلندِ مکرر در سرم سرم سرم انگار به سنگ خورده، گیج گیج گیج میرفت تار تار تار میدیدم. تاریک ریک ریک بود و فریاد یاد یاد زدم دم دم. صدا دا دا میپیچید چید چید و انگار گار گار دیگر جز من من من آنجا جا جا هیچ شخص دیگری ری ری نبود بود بود...
نبود بود بود...
نبود؟ بود؟ بود؟...
...سید دانیال حسینی...
10 اسفند 1400من عاشق متنای این مدلیام
خیلی زیاااد
حالا همین، تبدیل به پادکست هم بشه دیگه آخ :))))Sharllot
ممنووونم🥺 -
(9) چراغست این دل بیدار به زیر دامنش میدار
-- از این باد و هوا بگذر هوایش شور و شر دارد
(10) چو تو از باد بگذشتی مقیم چشمهای گشتی
-- حریف همدمی گشتی که آبی بر جگر دارد
(11) چو آبت بر جگر باشد درخت سبز را مانی